kasko43 Napisano 1 Kwietnia 2011 Share Napisano 1 Kwietnia 2011 taa... c&r... na przynętę pójdą, jutro jadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwinnf Napisano 2 Lipca 2011 Share Napisano 2 Lipca 2011 jak podnieść pęczek lub pojedynczą rosówkę z dna przy łowieniu na grunt?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smile Napisano 3 Lipca 2011 Share Napisano 3 Lipca 2011 daj coś pływającego np, styropian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djpablox Napisano 12 Kwietnia 2012 Share Napisano 12 Kwietnia 2012 Dziś po deszczyku postanowiłem przetrenować temat zbierania rosówek. Jest ich bez liku długie i grube jak palec teraz jeszcze tylko przeczytam jeszcze raz o ich przechowywaniu i myślę że wszystkie duże rybki moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 13 Kwietnia 2012 Share Napisano 13 Kwietnia 2012 jak podnieść pęczek lub pojedynczą rosówkę z dna przy łowieniu na grunt?? Mozna tez wstrzyknac powietrze w rosówke, pieknie unosi sie nad dnem trzeba tylko uwazac, zeby zamiast rosówce nie wstrzyknac sobie powietrza w palca, bo wtedy pozamiatane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiczh Napisano 18 Czerwca 2015 Share Napisano 18 Czerwca 2015 Witam Ma ktoś sprawdzone miejsca w szczecinie na zbieranie rosówek jakieś parki coś tego typu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwozdziu114 Napisano 28 Czerwca 2015 Share Napisano 28 Czerwca 2015 skoś trawę bo lubią strasznie niską i tak koło 23/24 idź jest ich multum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 17 Lipca 2015 Share Napisano 17 Lipca 2015 skoś trawę bo lubią strasznie niską i tak koło 23/24 idź jest ich multum Nie ma czegoś takiego jak rosówki lubią strasznie niską trawę. Wszystko opiera się na wilgotności ściółki. Równie dobrze mogę zlać wodą suchą ubitą glebę przed zmrokiem, a efekt będzie taki sam jak przy rosie na trawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi