dawca Napisano 16 Czerwca 2012 Share Napisano 16 Czerwca 2012 Witam! Po długim namyśle postanowiłem rozstać się z jednym z moich kijów. Pod młotek wędruje wklejanka sandaczowa Team Dragon długości 260 cm i ciężarze wyrzutu 7 - 28 gr, akcja x-fast. Wędka kupiona w sklepie stacjonarnym Fishing - Mart w Tychach w dniu 11.10.2010 r. Jest więc ona jeszcze na gwarancji do 11.10.2012 r. Stan wg mnie - idealny. Użyłem jej słownie 6 razy. Ostatni raz na jesieni zeszłego roku. Wtedy też przez moją nieuwagę złamała się szczytówka około 5 cm przy końcu. Przed rzutem nie sprawdziłem i plecionka oplątała się o przelotkę. Co było dalej - wiadomo... Kij oddałem w ramach gwarancji do serwisu i naprawa została wykonana bezproblemowo. W karcie gwarancyjnej widnieje wpis: "Wymieniono element A". Nie znam dokładnie terminologii serwisantów i nie jestem w stanie powiedzieć czy została wymieniona sama szczytówka czy cały górny skład. Aczkolwiek kijek praktycznie nówka. Od momentu naprawy (14.11.2011 r.) wędka jest nieużywana. Nawet korek nie zdążył się przybrudzić ponieważ kij nad wodę i z powrotem transportowany był zawsze w pokrowcu. Sprzedaję bo jednak pod sandacza szukam czegoś innego. Owszem, szczytówka super pokazuję wszystko co się dzieje z przynętą, a branie mocno czuć w dolniku ale jednak potrzebuję patyka o innej specyfice. Celuję w jednoczęściowego i znacznie krótszego niż ten TD Fenwicka lub St. Croixa. Po prostu potrzebuję kasy na sfinansowanie chociaż części nowego zakupu. Cena jaka mnie interesuję to 280 zł plus 35 zł przesyłka w sztywnej tubie PCV. Paragon, karta gwarancyjna, pokrowiec - wszystko jest. W Tychach możliwy odbiór osobisty. Jeśli ktoś jest z okolicy można podjechać i obejrzeć wędkę, pomachać, zrobić przymiarkę. Zapraszam. Zdjęcia poglądowe. Moja cyfrówka do nowych nie należy więc o lepszą jakość będzie ciężko. Ale jeśli ktoś chce to postaram się zrobić jakieś lepsze ujęcia. Rezerwację poproszę w wątku, a po szczegóły zapraszam na priv. Uprzedzam również, że mogę mieć mały poślizg z odpisywaniem ponieważ mam trochę innych zajęć. Wędka wystawiona również na innym forum Pozdrawiam, DawcaR6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawca Napisano 2 Lipca 2012 Autor Share Napisano 2 Lipca 2012 Witam, ogłoszenie aktualne. Cena w dół - 260 zł plus wysyłka. Pozdrawiam, Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawca Napisano 22 Lipca 2012 Autor Share Napisano 22 Lipca 2012 Aktualne - 240 zł plus wysyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawca Napisano 25 Lipca 2012 Autor Share Napisano 25 Lipca 2012 Wędka sprzedana. Można zamknąć. Pozdrawiam, Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi