rompacz Napisano 4 Lipca 2014 Share Napisano 4 Lipca 2014 Mógłby ktoś podsunąć info jaki stan na Wiśle i kolor wody? Szczególnie poniżej Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietruh Napisano 4 Lipca 2014 Share Napisano 4 Lipca 2014 Tak czytam posty z tego lata dotyczące Wisły i jakoś nie żałuję, że tam nie zaglądam w tym roku ... Już w zeszłym roku wracałem częściej o kiju niż z czymkolwiek. Coś się dzieje niedobrego skoro tyle osób pisze, że lipa (pewnie to wina PIS'u). Czytam wątek regularnie i uderzę tam dopiero jak będe widział, że coś się dzieje. Jak narazie omiatam spinem Przylasek. Oby wiecej ludzi tak myslalo bedzie wiecej ryb dla mnie Hehe niestety PePe., połowa ich dla mnie Jak narazie omiatam spinem Przylasek. I jak wyniki?? Ruszyło się coś?? Nie byłem tam już ze 3 tygodnie.... 3 wyjazdy ostatnio na 9tkę - 3 szczupłe i jeden spiety. Największy 60 cm. Ale ok to wątek o Wiśle więc już nic nie piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janusz40 Napisano 6 Lipca 2014 Share Napisano 6 Lipca 2014 Dzisiaj z szanownym szwagrem zasiadka leszczowa na Wiśle - jeden większy okaz i kilka małych, łowione pod radlery jabłkowe. Woda jeszcze kawa z mlekiem. z wędkarskim pozdrowieniem, Janusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PePe. Napisano 10 Lipca 2014 Share Napisano 10 Lipca 2014 Wczoraj 4 godziny na deszczu = kilka boleni, kilka nie zaciętych i jeden sandaczyk 50cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 10 Lipca 2014 Share Napisano 10 Lipca 2014 Ooo czyli da się łowić na Wiśle, wydawało mi się że nie ma co jechać po wczorajszych deszczach a tu proszę woda do łowienia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightwalker Napisano 10 Lipca 2014 Share Napisano 10 Lipca 2014 Wczoraj 4 godziny na deszczu = kilka boleni, kilka nie zaciętych i jeden sandaczyk 50cm Szacunek PePe jako że deszcz wczoraj zmasakrował mi plany wędkarskie. Kawał bolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PePe. Napisano 10 Lipca 2014 Share Napisano 10 Lipca 2014 Pewnie też bym nie pojechał przez ten deszcz gdyby nie to że prawie dwa tygodnie nie trzymałem wędki w ręce bo byłem na wakacjach, byłem tak napalony że nic nie mogło mi przeszkodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzwagierJanusza Napisano 10 Lipca 2014 Share Napisano 10 Lipca 2014 Panowie jaka woda na Wiśle? jest szansa postawić jutro feedery powyżej Krk? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niktważny Napisano 11 Lipca 2014 Share Napisano 11 Lipca 2014 Z tego co widziałem jak przejeżdżałem przez Nowohucką to brudna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzwagierJanusza Napisano 11 Lipca 2014 Share Napisano 11 Lipca 2014 Dzieki za info. brudna moze byc, ostatnio lepsze brania wlasnie na takiej. byleby nie byla zbyt wysoka...pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Esioslaw Napisano 16 Lipca 2014 Share Napisano 16 Lipca 2014 Witam, jak wygląda sytuacja na Wiśle ? brudna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan.cernik Napisano 16 Lipca 2014 Share Napisano 16 Lipca 2014 Wczoraj wieczorem w mieście do łowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Novilek Napisano 16 Lipca 2014 Share Napisano 16 Lipca 2014 Witam, jak wygląda sytuacja na Wiśle ? brudna ? Szczerze mówiąc stan wody jest w jak najlepszy porządku mimo ulewnych deszczy, które występują na obszarze całego województwa. Nawiązując do koloru. W dniu dzisiejszy rano była nawet nawet. Jednakże w godzinach popołudniowych była już lekko trącona. Chociaż i tak nie przeszkadzało to niektórym zapartym Przypuszczam, iż w najbliższy weekend jej stan i barwa powinny być idealne do zasiadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zebi123 Napisano 18 Lipca 2014 Share Napisano 18 Lipca 2014 Witam, Jak tam Koledzy po kiju dzieje się coś na Wisełce? ja ostatnio na zero.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niktważny Napisano 21 Lipca 2014 Share Napisano 21 Lipca 2014 Piękna widoki ale rybki same małe. Woda trącona ale do łowienia. Mnóstwo ludzi, pod wieczór ugania się za sumem. Ja na lekko parę jazi i kleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 21 Lipca 2014 Share Napisano 21 Lipca 2014 niktważny, widzę że w tych samych rejonach biegamy ze spinem A o sandaczach coś słychać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niktważny Napisano 21 Lipca 2014 Share Napisano 21 Lipca 2014 Za sandaczem się nie uganiałem w tym roku. Może dziś uda mi się zostać dłużej nad wodą to poszukam sandaczy przy opasce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluzer Napisano 21 Lipca 2014 Share Napisano 21 Lipca 2014 Piękna widoki ale rybki same małe. Woda trącona ale do łowienia. Mnóstwo ludzi, pod wieczór ugania się za sumem. Ja na lekko parę jazi i kleni. Obrazek Uganiało. Od lipca zaliczyłem juz troche nocek,w róznych miejscach i w sumie spotkałem 4 nocnych spinerów. chodzac w maju i czerwcu za bolkiem trudno było nie spotkac goscia ,który młucił Wisłe Wielkimi woblerami i blachami. Teraz już mniej ludzi chodzi za sumem,bo i po co jak najlepiej gryzły zaraz po tarle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niktważny Napisano 21 Lipca 2014 Share Napisano 21 Lipca 2014 Piękna widoki ale rybki same małe. Woda trącona ale do łowienia. Mnóstwo ludzi, pod wieczór ugania się za sumem. Ja na lekko parę jazi i kleni. Obrazek Uganiało. Od lipca zaliczyłem juz troche nocek,w róznych miejscach i w sumie spotkałem 4 nocnych spinerów. chodzac w maju i czerwcu za bolkiem trudno było nie spotkac goscia ,który młucił Wisłe Wielkimi woblerami i blachami. Teraz już mniej ludzi chodzi za sumem,bo i po co jak najlepiej gryzły zaraz po tarle.... Jak ja w Maju schodziłem z kleniowania to spotykałem takich co z 15 cm gumami szukali jazi kleni... masakra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 21 Lipca 2014 Share Napisano 21 Lipca 2014 Niestety w kwietniu łowili sandacze a w maju sumy.... standard wiślanych #$%$#$%!!! Ja na razie jedno pstryknięcie konkretne, ale też nie mogłem się wstrzelić w odpowiednią wodę na Wiśle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zebi123 Napisano 21 Lipca 2014 Share Napisano 21 Lipca 2014 ja się muszę pochwalić w weekend postanowiłem za sumem na spining porzucać 1 raz w tym roku i okazał się szczęśliwy a zarazem pechowy, poniżej przelewu koło 1 30 w 4 rzucie czuję zaczep podnoszę kij do góry i czuję opór jakby kłodę ogromną miał na wędce, odjazd ze szpuli zaubera, trzymam kij dwoma rękami rybka wypływa w środek rzeki i czuje luz rybę życia na kiju miałem, nogi z waty dosłownie z 10 minut po tym jeszcze haha i na koniec zerwałem 3 woblery... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PePe. Napisano 22 Lipca 2014 Share Napisano 22 Lipca 2014 Miał byc boleń i do samego końca byłem pewny że to boleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 22 Lipca 2014 Share Napisano 22 Lipca 2014 Hehe już fajny szczupły, czyli coś tam rusza na Wiśle... dwa lata temu miałem taki dzień na Wiśle, że na katmastery prowadzone w expresowym tempie brały sumiki i własnie też szczupaki a boleni ni widu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 22 Lipca 2014 Share Napisano 22 Lipca 2014 PePe., zapraszam Ciebie i innych łowców do Konkursu fotograficznego . Zgłaszajcie swoje zdjęcia- czekają atrakcyjne nagrody!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PePe. Napisano 24 Lipca 2014 Share Napisano 24 Lipca 2014 Dzisiaj bryndza straszna, a woda super lekko podwyższona i czysta. Boleń nie chodził, ale jeden siadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi