Dadi Napisano 25 Września 2014 Share Napisano 25 Września 2014 wyższa, brudniejsza, jak zawsze ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PePe. Napisano 25 Września 2014 Share Napisano 25 Września 2014 Dadi, rozkręcasz się z tymi rybami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 25 Września 2014 Share Napisano 25 Września 2014 Widać bierą bierą... A tak z innej beczki. Dadi, Ty czy Twój kumpel mi tak po ochach świecił na Wiśle tydzień temu z drugiego brzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 25 Września 2014 Share Napisano 25 Września 2014 Naganiał Ci ryby światłem a nie świecił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 25 Września 2014 Share Napisano 25 Września 2014 Naganiał Ci ryby światłem a nie świecił Żeby jeszcze po wodzie i w moim kierunku to rozumiem ale tak prosto w ślepia?! Nie widziałem gdzie rzucam i to pewnie przez to nic nie wyciągnąłem z Wisełki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zebi123 Napisano 25 Września 2014 Share Napisano 25 Września 2014 Dadi Piękny Twój ile miał ? mi się dziś trafił na 65cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadi Napisano 25 Września 2014 Share Napisano 25 Września 2014 Niestety, poraz kolejny robiłem za fotografa, zaczynam się zastanawiać czy to skill czy fart... Krzysiu, nas tam było 3, ale ja chyba najczęściej byłem oświetlony bo skoro brań nie miałem to stwierdziłem, że będę orał dno no i miałem non stop paprochy , także niech będzie, że to ja Bolek miał ok 62 cm (mierzony w powietrzu żeby go nie ubrudzić), ale był grubiutki, a że fotka mi wyszła fajna to trafił na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 26 Września 2014 Share Napisano 26 Września 2014 Krzysiu, nas tam było 3, ale ja chyba najczęściej byłem oświetlony bo skoro brań nie miałem to stwierdziłem, że będę orał dno no i miałem non stop paprochy , także niech będzie, że to ja Wiem, że było trzech tylko trzeci ten który nazwijmy "przewodził" miał czerwone światło :D:D, a jak przyszliście to jeszcze jeden tam łowił przed wami jednak nie widziałem by miał jakiekolwiek efekty. Później już też świeciłem na któregoś z Was cobym nie tylko ja nie widział gdzie rzucam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadi Napisano 26 Września 2014 Share Napisano 26 Września 2014 Ten z czerwonym to akurat nie ja . Też dobrze dawałeś po oczach Dziś na Wiśle martwo, 1 bolek ok 50 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 26 Września 2014 Share Napisano 26 Września 2014 Ten z czerwonym to akurat nie ja . Też dobrze dawałeś po oczach Jakby nie ten z czerwonym to bym nie był pewny że to Wy Ja dawałem po oczach w podzięce... Ot taki handel wymienny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kepes53 Napisano 27 Września 2014 Share Napisano 27 Września 2014 witam! jak koledzy wygląda woda poniżej przewozu bardzo będę wdzięczny za pomoc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rompacz Napisano 28 Września 2014 Share Napisano 28 Września 2014 Dzisiaj byłem w Niepołomicach. Woda znacząco podwyższona, kopnięta ale do łowienia. Niestety nie brały, a rzucałem za kleniem i bolem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Novilek Napisano 28 Września 2014 Share Napisano 28 Września 2014 Dzisiaj byłem w Niepołomicach. Woda znacząco podwyższona, kopnięta ale do łowienia. Niestety nie brały, a rzucałem za kleniem i bolem. Również byłem w okolicach Niepołomic ze spławikiem, czego rezultatem było brak jakichkolwiek brań przez 4 godziny Miejmy nadzieję, iż obecny stan i kolor utrzymają się przez najbliższe dni, aby spróbować poszukać jakiegoś drapieżnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kepes53 Napisano 3 Października 2014 Share Napisano 3 Października 2014 Jak tam koledzy sytuacja na naszej Wisełe się ma? Jak woda i efekty oczywiście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightwalker Napisano 3 Października 2014 Share Napisano 3 Października 2014 Wczoraj postanowiłem po spacerować w samym centrum Krakowa czyli od Wawelu do ujścia Wilgi. 2h niestety bez efektu. Do wody wpadły przynęty: obrotówki, kopyta, woblery. Nic nie chciało współpracować za to bardzo ambitnie się działo na wodzie. Spławy jeden za drugim w okolicach barek. Spacerując w stronę ujścia Wilgi przy samej wodzie w okolicach hotelu Forum ryby dosłownie uciekały jak słyszały ze ktoś się zbliża. Bardzo irytujące Tak że rzeka żyje w dodatku dość ciepło było wiec spacerek przyjemny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 8 Października 2014 Share Napisano 8 Października 2014 Dziś wieczorem 3 godziny machania i jeden pstryk i szczeniaczek na brzegu, więcej życia w wodzie nie stwierdzono. Może następnym razem coś więcej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niktważny Napisano 10 Października 2014 Share Napisano 10 Października 2014 Właśnie wróciłem z Wisły z okolic Dąbia. Zaraz po zachodzie ryby chodziłą pod powierzchnią, nawet kilka ataków bolka widziałem ale ja z uporem maniaka szukałem sandacza. Niestety bez ryby na brzegu ale guma miałą charaketrystyczne dwa głębokie sznity... czyli sandacze są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoruus Napisano 11 Października 2014 Share Napisano 11 Października 2014 Ciekawi mnie czy coś połowiliście w sobotę na Wisełce. Ja z kumplem nastawiliśmy się bardzo (w końcu nie padało i Wisełka niewysoka ), a wyszło nadzwyczaj mizernie choć pogoda i woda wydawały się dobre do łowienia. Byliśmy na główkach poniżej mostu kolejowego w Niepołomicach, przez 4 godziny kumpel nie miał nawet strzała, ja skończyłem z jednym niedużym okonkiem. U was też taka bryndza w sobotę była? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gierek226 Napisano 11 Października 2014 Share Napisano 11 Października 2014 Witam...to samo u mnie..woda czysta jak na Wisełkę,i 2 godz. wieczorne spinningu i jedno pstryknięcie-akurat zapalem papierocha-nie zdązyłem zaciąć..Ogólnie to bryndza z nędzą....a miesiąc temu tutaj szło połapać,bo dość porządnie brały Drapieżcy;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rompacz Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 A ja wybrałem się w sobote w okolice Koszyc. Ilościowo było super bo złowiłem 3klenie, 2 okonie, szczupaka i bolenia. Niestety o rozmiarach ryb nie ma co rozmawiać Rybki stały na szybkiej i dość płytkiej wodzie, chyba ze względu na temperaturę jaka panuje od kilku dni. W głębszych miejscach bez brania. Na koniec przewróciłem się i wykąpałem w wiśle - ot taki dzionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pajonk Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 W sobotę spędziłem z kumplami prawie cały dzień na Wisełce. Chłopaki nawet połowili na DS'y. Były leszcze, płocie, ładna klucha.. Trafił się też okoń i co mnie bardzo cieszy brzana - niewielka ale zawsze. Ja na spinning bardzo marnie, zaledwie jeden 30 centymetrowy sandaczyk na sporego woblerka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niktważny Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 Dziś Wisła Dąbie jeden sandacza z opadu ale nie wiele większy od samej gumy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Novilek Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Niedziela z piękną pogodą spędzona ze spławikiem nad Wisłą w okolicach Koszyc. Brania bardzo słabe - udało nam się wyciągnąć na brzeg 2 okonie, karasia (30 cm) oraz jedną brzankę. Zauważyliśmy również liczne spektakularne ataki bolków. Przypuszczam, iż kolejna zasiadka w przyszłym sezonie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan.cernik Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Ja w niedziele w mieście z woblerkami - szperaczami szukałem okoni z nadzieją na przyłów szczupaka. Rezultat zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 Dzisiaj na Wisełce.... http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?p=267680#267680 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi