Cezary Napisano 10 Lipca 2012 Share Napisano 10 Lipca 2012 ... ha Witam. Dla większości z was pytanie może banalne, ale zakupiłem sobie taką "nowość" i nie jestem pewien czy główkę z hakiem uzbroić mu pionowo czy poziomo względem tychże ogonków. Logicznie rzecz biorąc bardziej przypominać to będzie rybkę gdy hak będzie w jednej linii z ogonkami, ale zapytać o opinie bardziej doświadczonych nie zaszkodzi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 10 Lipca 2012 Share Napisano 10 Lipca 2012 A jak dasz poziomo będzie przypominać uciekającego raka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deejaybialy Napisano 10 Lipca 2012 Share Napisano 10 Lipca 2012 A jak dasz poziomo będzie przypominać uciekającego raka ...albo zabke polecam poziomo mialem duzo bran na takie przynety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LaczQ Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 Ja tam zawsze zbroje poziomo i w zasadzie tylko do troka zakładam klasyczne paproszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi