pawciobra Napisano 4 Sierpnia 2012 Share Napisano 4 Sierpnia 2012 Nie wydaje mi się , wyglądał na klenia, i tak wrócił do wody.... Chłopak wędkujesz i nawet nie wiesz co łowisz...Jest to 100% boleń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dario Napisano 4 Sierpnia 2012 Share Napisano 4 Sierpnia 2012 Jeśli to Boleń, to dzięki za poprawkę, do tej pory na spinning łowiłem tylko szczupaki, ale i tak cieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dario Napisano 4 Sierpnia 2012 Share Napisano 4 Sierpnia 2012 Ale wtopa Boleń ale napewno Łowicki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawido Napisano 4 Sierpnia 2012 Share Napisano 4 Sierpnia 2012 Wczoraj w centrum Kalisza polataliśmy z Kumplem za szczupakiem i sandaczem, w sumie trafiliśmy dwa wymiarowe pajki, cztery okonie, małego sandaczyka, Kumpel targnął się na bonus w postaci: - To Jego drugi miętowy spinningowy w sezonie 2012, wcześniejszy (kwietniowy) padł w tym samym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 5 Sierpnia 2012 Share Napisano 5 Sierpnia 2012 http://imageshack.us/photo/my-images/802/20120802002625.jpg/ Efekt przedostatniej wyprawy. Tej nocy od 21.30 do 02.00 kumpel dostał lina 37cm, ja mniejszego lina i karasia 28cm Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 5 Sierpnia 2012 Share Napisano 5 Sierpnia 2012 Ja wczoraj wieczorem byłem polatać ze spinem od 19 do 21. Trafiły się same okonie(5szt.) takich wielkości Trafiła się jeszcze jedna sztuka bolenia, ale wcale nie był większy od tych okoni. Fotka z przerwy na odpoczynek i zimnego browarka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś xD Napisano 5 Sierpnia 2012 Share Napisano 5 Sierpnia 2012 Pierwszego sierpnia wyskoczyłem po pracy na godzinkę i złapałem okonka 25 cm. Od jakichś około 5 lat nie złapałem tak dużego na moim odcinku rzeczki kamiennej, mam nadzieje że to dobra prognoza przed zbliżającą się jesienią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 5 Sierpnia 2012 Share Napisano 5 Sierpnia 2012 Wybraliśmy się dzisiaj z chłopakami na rybki. Pochodziliśmy na jednej z naszych pięknych rzeczek Łowiliśmy na spinning i na muche. Każdy złapał po kilka rybek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
te0 Napisano 5 Sierpnia 2012 Share Napisano 5 Sierpnia 2012 Wypad Super i rybki dopisały !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niktważny Napisano 5 Sierpnia 2012 Share Napisano 5 Sierpnia 2012 DAWID, ładne rzeczka, czy to nie czasem Dłubnia lub Szreniawa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 5 Sierpnia 2012 Share Napisano 5 Sierpnia 2012 niktważny, nie to calkiem drugi koniec Polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 5 Sierpnia 2012 Share Napisano 5 Sierpnia 2012 Właśnie wróciłem z Odry(Ciepły kanał).Wynik to 18 okoni w 1,5 godz...denaturat poraz kolejny pokazał swoją moc:D jutro rano powtórka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyrtap Napisano 5 Sierpnia 2012 Share Napisano 5 Sierpnia 2012 denaturat poraz kolejny pokazał swoją moc:D jutro rano powtórka Denaturat w taki upał Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 5 Sierpnia 2012 Share Napisano 5 Sierpnia 2012 kyrtap, koledze chodziło raczej o kolor przynęty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 5 Sierpnia 2012 Share Napisano 5 Sierpnia 2012 Denaturat w taki upał PozdroKolego to nie płynny denaturat heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barsliw Napisano 6 Sierpnia 2012 Share Napisano 6 Sierpnia 2012 Denaturat w taki upał Pozdro A co, w chłodne dni można?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 6 Sierpnia 2012 Share Napisano 6 Sierpnia 2012 Wedle uznania:D zależy jak kto lubi Heh..dobra ruszamy na ciepły kanał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 7 Sierpnia 2012 Share Napisano 7 Sierpnia 2012 W niedzielę wybrałem się na wspólne wędkowanie wraz z kolegami. Z rana łowiliśmy na pobliskiej rzece ale szybko przenieśliśmy się na Dunajec. Niestety ale na Dunajcu też żadnych rewelacji nie było, kilka okoni i nic po za tym Od jednego z kolegów dostałem kilka smużaczków które postanowiłem wypróbować wieczorkiem na Ropie. Niestety ale po powrocie na Ropę okazało się że płynie po prostu brudna! Ale co mi tam szkodziło spróbować!? Ku mojemu zdziwieniu kleń walił na te wobki jak głupi Generalnie spędziłem dzień na rybkach w bardzo dobrym towarzystwie nad pięknymi łowiskami Jak było? Zobaczcie sami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz1990 Napisano 7 Sierpnia 2012 Share Napisano 7 Sierpnia 2012 Witam wszystkich w niedziele 05.08.2012 wybrałem się na Wisłę a dokładnie na sektor "Mała Wisła" od godz 24:00 zaczęły się brania 7 leszczyków po 40cm wpadło Pozdrawiam Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P Napisano 7 Sierpnia 2012 Share Napisano 7 Sierpnia 2012 Winko, świetne te twoje filmiki Ja też muszę się uzbroić w wobki A.L bo raz widziałem je w akcji i wygrały rywalizacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 7 Sierpnia 2012 Share Napisano 7 Sierpnia 2012 A dziękuje, to miłe Ja już nie mogę się doczekać aż rzeka się troszkę przeczyści i wtedy dopiero sobie na nie pośmigam, a zamówiłem ich trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bieniuphy Napisano 8 Sierpnia 2012 Share Napisano 8 Sierpnia 2012 Wobki AL fajna sprawa, nie wiem jak u Was panowie - ale ja mam na nie dość słabą skuteczność zacięć (średnio 1/3 może zapinam). Ktoś ma pomysł jak to poprawić? Na szczęście brań na nie jest sporo i czasem są mega widowiskowe:) Winko, szykuj się na niezłą jazdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 8 Sierpnia 2012 Share Napisano 8 Sierpnia 2012 W niedzielę wypad za okoniami. Wydawało się, że dzień będzie super bo dwa pierwsze rzuty i dwa pasiaki się przywitały Później już tak kolorowo nie było. Niemniej jednak do 11 każdemu z nas po jednej gumce okonie urwały (ja łapałem na 0,16 a kolega na 0,14). I kiedy już powoli myśleliśmy aby spływać po 11 melduje się w łódce kolejne 38 cm. Teraz chodzi mi po głowie 4+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bootleg Napisano 8 Sierpnia 2012 Share Napisano 8 Sierpnia 2012 a u mnie już 3 czy 4 spinka szczupaka w krótkim odstępie czasu. powoli zaczyna mnie to drażnić, bo ryba jest, brać bierze,a coś jest nie tak. Nie wiem już gdzie szukać przyczyny... czy kij za sztywny, zacięcie za lekkie? może brania za delikatne? a może wszystko razem? niemniej irytuje to strasznie bo kolejny szczupak 60+ nie ląduje na brzegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 8 Sierpnia 2012 Share Napisano 8 Sierpnia 2012 Nocka od 21 do po północy bo kiepsko brały, 4 karasie 25-29cm i 2 małe linki. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi