robert7791 Napisano 26 Września 2012 Share Napisano 26 Września 2012 Witam Zacząłem przygodę ze spiningiem na Odrze. Tracę dość sporo przynęt-różnego rodzaju mimo stosowania odczepiacza. Proszę o poradę na temat stosowania tanich np.takich jak w linku przynęt http://allegro.pl/zestaw-woblerow-woblery-10-szt-przypon-gratis-i2590721996.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LaczQ Napisano 26 Września 2012 Share Napisano 26 Września 2012 mi sie nie sprawdziły nigdy ale też zbyt często na nie nie łowiłem. Lepiej po prostu kupuj gumy, są tanie i napewno skuteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marusia-92 Napisano 26 Września 2012 Share Napisano 26 Września 2012 Temat wałkowany milion razy, te woblery możesz sobie na choince powiesić zamiast bombek. Kup lepiej dwa porządne woblery za te 26zł lub jednego b.dobrego(tzn.renomowanej firmy, choć te nie zawsze są skuteczne i z tańszych wobków można znalezć skuteczniejsze). A najlepiej łów na gumy to najtańsza opcja i bardzo skuteczna zresztą. A straty muszą być i koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 26 Września 2012 Share Napisano 26 Września 2012 Odczepiacze są dobra alternatywą, ale jak łowisz w rzece to do dalekich zaczepów, bądź tych w silnym nurcie raczej nie dotrzesz odczepiaczem. Za to przy łowieniu z łódki dobry odczepiacz da sobie rade prawie z każdym zaczepem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przydawka Napisano 30 Września 2012 Share Napisano 30 Września 2012 Odpuść sobie takie woblery. Kup gembale(0d Irka-tylko te ! ),erki,gloogi,małe salmiaki lub kujawiaki. Polecam tiny salmo,małe hornety,klasyczne gembale do 4cm lub baryłki lub oczliki kujawskie. tom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert7791 Napisano 30 Września 2012 Autor Share Napisano 30 Września 2012 możesz podać link do oferty? dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przydawka Napisano 8 Października 2012 Share Napisano 8 Października 2012 Gembale to kupowałem na miejscu.Wysyłkowo nie wychodziło. Erki były na Allegro.Ale ich ostatnio nie widzę. Oczliki kujawiaki są na allegro i w sklepie w Bydgoszczy. Nie kupuj gembali ze złotowa-syf.jest tego cale mnóstwo na allegro.Nie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi