robcio Napisano 6 Września 2011 Share Napisano 6 Września 2011 Gdyby nie Szczęsny to do przerwy mogło być po meczu... Szczęsny. Lewandowski i Błaszczykowski najlepszymi graczami meczu. Prawda jest też taka, że Niemcy lepiej się prezentowali od biało- czerwonych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 6 Września 2011 Share Napisano 6 Września 2011 Gdyby nie Szczęsny to do przerwy mogło być po meczu... Szczęsny. Lewandowski i Błaszczykowski najlepszymi graczami meczu. Prawda jest też taka, że Niemcy lepiej się prezentowali od biało- czerwonych... A czego sie spodziewałeś? wkoncu niemcy grali w finałach mistrzostw świata 2010 tak poprostu by do nich nie dotarli gdyby nie byli dobrą drużyną, grali słabszym teamem ale i tak są o niebo lepsi od naszych orłów, taka prawda, polska piłka nadal odstaje od standardów...Lato i Krecina najsłabsze ogniwo PZPN'u , wieksze premie sobie przyznawajcie i przyjmujcie nowych pociotków do zwiazku żeby kasa sponsorowa szła na wasze nowe domy i samochody i pensje które małe nie są... niestety 3 graczy na boisku nie wystarczy, potrzeba ich aż 11. W grze polskiej drużyny było za duzo chaosu, zbyt wiele nieporozumień, może sie zgraja jeszcze, kilka fajnych akcji mieli, zatem pozostaje miec nadzieję na poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 8 Września 2011 Share Napisano 8 Września 2011 Odnośnie meczu Polska - Niemcy, wymyślono taki kawał. Przychodzi Sławek Peszko do baru. - Co podać? - 3 setki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom-Wee Napisano 5 Listopada 2011 Share Napisano 5 Listopada 2011 Piłka Nożna to najbardziej patologiczny sport.Korupcja,kumoterstwo,niejawne sędziowanie,ogólnie układ i mafia.Zamiast ogladać tą patologie i nabijać im i tam ogromną kase lepiej pobyć na świeżym powietrzu.Precz z kopaniną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 5 Listopada 2011 Share Napisano 5 Listopada 2011 Tom-Wee, ja tam wole wieczorem siąść w fotelu i obejrzeć mecz Nie wyobrażam sobie weekendu bez obejrzenia meczu, już popadłem w nałóg, Bundesliga i Ligue 1 oglądam obowiązkowo w każdy weekend, czasami obczaje Eredivisie bądź T-Mobile Ekstraklase Pozdro dla fanatyków futbolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom-Wee Napisano 5 Listopada 2011 Share Napisano 5 Listopada 2011 Kiedyś taki sam byłem jak ty byłem fanem piłki nożnej, nawet na reprezentacje jeżdziłem aż do czasu jak otworzyłem oczy jakie to bagno.Być może kiedyś zrobisz tak samo lub nie ale ja juz nie mam ochoty patrzeć jak milionerzy kopią się po nogach i łamią sobie nogi i ogólny festiwal chamstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom-Wee Napisano 24 Listopada 2011 Share Napisano 24 Listopada 2011 Do dupy pzpn u wszyscy zaczeli sie dobierać i złodzieje orzełka przywrócili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michał82 Napisano 2 Grudnia 2011 Share Napisano 2 Grudnia 2011 EURO 2012 myślę koledzy że lepiej nie mogliśmy trafić JEDZIEMY Z NIMI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 2 Grudnia 2011 Share Napisano 2 Grudnia 2011 Haha , do dupy pojedziemy. Skopią nam dupska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michał82 Napisano 2 Grudnia 2011 Share Napisano 2 Grudnia 2011 jak nie wyjdziemy z grupy, to już chyba nie za mojego życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 2 Grudnia 2011 Share Napisano 2 Grudnia 2011 Myślę, że wyjdziemy z grupy. Lepiej trafić nie mogliśmy. A może to Zdzisiu Kręcina załatwił nam taką grupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 2 Grudnia 2011 Share Napisano 2 Grudnia 2011 Cieszymy się my, że trafiliśmy do łatwej grupy, ale cieszą się też Czesi Grecy i Rosjanie, że trafili do grupy z Polską, bo teoretycznie jesteśmy najsłabszym zespołem na Euro... A jeśli byśmy wyszli z grupy to trafiamy na Niemcy, Portugalię, Holandię lub Danię. Będzie ciekawie. Polska biało- czerwoni!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michał82 Napisano 2 Grudnia 2011 Share Napisano 2 Grudnia 2011 Myślę, że wyjdziemy z grupy. Lepiej trafić nie mogliśmy. A może to Zdzisiu Kręcina załatwił nam taką grupę pierwsza myśl moja... to Kręcina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 12 Maja 2012 Share Napisano 12 Maja 2012 Piękny mecz Lewandowski 3 bramki, Błaszczykowski 2 asysty, Piszczek jedna. Bayern zmiażdżony, Polacy w głównych rolach- oby tak na euro w ćwierćfinale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 13 Maja 2012 Share Napisano 13 Maja 2012 Piękny mecz Lewandowski 3 bramki, Błaszczykowski 2 asysty, Piszczek jedna. Bayern zmiażdżony, Polacy w głównych rolach- oby tak na euro w ćwierćfinale. Nie oglądałem, ale cieszę się, że to wreszcie o polskich Polakach głośno jest w Niemczech Taka sytuacja pozwala patrzeć na Euro z optymizmem. Trzech piłkarzy to nie jednostka i taki tercet jest już w stanie pociągnąć drużynę do zwycięstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 8 Czerwca 2012 Share Napisano 8 Czerwca 2012 Po statystykach i aktywności na forum widzę, że wszyscy na rybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warlike Napisano 8 Czerwca 2012 Share Napisano 8 Czerwca 2012 narazie 1 w siatce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 8 Czerwca 2012 Share Napisano 8 Czerwca 2012 Ja tam zdążyłem poczochrać sandacze i zobaczyć mecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 12 Czerwca 2012 Share Napisano 12 Czerwca 2012 W końcu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 12 Czerwca 2012 Share Napisano 12 Czerwca 2012 Pewien niedosyt zostaje, ale przed meczem z Rosją remis brałbym w ciemno A tak poza tym wszyscy świętują, sąsiedzi śpiewają, ktoś się drze pod balkonem, samochody trąbią, Łódź się bawi po meczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LaczQ Napisano 13 Czerwca 2012 Share Napisano 13 Czerwca 2012 DAMY RADE!! Jak w takim składzie z takiej grupy nie wyjdziemy to sie załamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 13 Czerwca 2012 Share Napisano 13 Czerwca 2012 Mam taką małą prośbę do zapalonych fanów tej dyscypliny, mianowicie obecnie przebywam w Niemczech i mam mały problem z ogladaniem na żywo Podeśle mi ktoś może linka na pw do transmisji na żywo w necie gdzie będę wreszcie mógł oglądnąć sobotnia rozgrywkę??? Z góry wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 13 Czerwca 2012 Share Napisano 13 Czerwca 2012 http://www.meczyki.pl/ http://meczenazywo.net.pl/ Ja przeważnie używam tego: http://sportltv.com/mecze-na-zywo.html Tu jeszcze zagraniczne odnośniki: www.atdhenet.tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 13 Czerwca 2012 Share Napisano 13 Czerwca 2012 Wielkie dzięki Robal!!! Teraz będę miał okazję oglądnąć mecz na żywo przy grilu na świeżym powietrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 13 Czerwca 2012 Share Napisano 13 Czerwca 2012 Napisz jeszcze, że z wędką w dłoni Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi