Gość DareczeK Napisano 23 Marca 2008 Share Napisano 23 Marca 2008 Lech, Cracovia, Areczka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michcio Napisano 23 Marca 2008 Share Napisano 23 Marca 2008 Wisła Kraków ale wczoraj było denne meczycho!? i drogo 37 zł za bilet na sektor B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 23 Marca 2008 Share Napisano 23 Marca 2008 i drogo 37 zł za bilet na sektor B Pikniki tyle muszą płacić niestety. Młyn płaci mało bo duzo daje od siebie No i oczywiście FC mają taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michcio Napisano 24 Marca 2008 Share Napisano 24 Marca 2008 powiem Ci Panie Holik, że w "młyn" to mogę iśc ale na koncercie. tutaj nie mam ochoty dostać po gembie, za to że sie nie drę ze wszystkimi !!??!! do tego bicie się między sobą ( kibicujesz tej samej drużynei do cholery!). Wole zapłacić trochę więcej ale obejrzec mecz w spokoju. Powiedzcie mi czy to jest normalne że na 3 dni przed meczem reprezentacji, w mieście kandydującym do organizacji Ojro 2012, stadionie gdzie kibiece zwą się najlepszymi w kraju, jakiś idiota rzuca w bramkarza drużyny przeciwnej scyzorykiem !? Bo moim zdaniem to totalne chamstwo, huligaństwo, brak rozumu i idiotyzm! Po czym bramkarz oddaje przedmiot sędziemu, a cała trybuna krzyczy na niego :" konfident" Jestem kibicem Wisły ale... w sumie żadne ale! Kibic przychodzi kibicować, a idioci i społęczni degeneraci robić bydło! przez nich już raz nas wykluczono z Europejskich rozgrywek. PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 24 Marca 2008 Share Napisano 24 Marca 2008 Bo młyn jest po to żeby wspierać . Czy sektor B albo A wspiera? Duchowo może tak... Jest tak że jak chcesz coś wyłożyć od siebie to idziesz na młyn i wspierasz swoją drużyne całym sercem pokazując to. A po mordzie dostaje tylko ten(najczęsciej jednak wynosi sie go za bety) kto idzie na młyn nic tam nie wnoisząc. Poprostu zajmuje miejsce "młynowiczowi" PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW Ja sie zaliczam do większości młyna która temu przyklaskuje!! Młyn to pokazał na niedawnym meczu . Nie chciano wpuścić kibiców przeciwnej drużyny - solidaryzacja. Poza tym co do tego scyzoryka... Może niewtajemniczeni tego nie wiedzą ale taki kibic potem jest wyłapywany lub sam sie zgłasza do Stowarzyszenia kibiców Wisły Kraków i wyciągane są w stosunku do niego konsekwencje. Przykładowa to np na własną ręke sprzątanie całego sektora po meczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michcio Napisano 24 Marca 2008 Share Napisano 24 Marca 2008 z tego co na forum Wisły wypisują był "klasyczny" łomot 20 chłopa na jednego ( chociaz nie powiem dobrze mu zrobili), ale takiego delikwenta to do wiezenia wsadzic!. A powiedz mi prosze co to była za grupa osób co probowala wejsc z bramą na murawę? jakies 20 osób, wyrostki 14-17 lat. Po co cała trybuna darła się konfident? Sam byś pewnie poszedł do sędziego gdyby w Ciebie ktoś nie telefonem ( a też poleciał) nie jabłkiem albo piciem( tez poleciały) a NOŻEM rzucił! Poprzez takei okrzyki, solidaryzują sie z bandytą, zamiast go potempic to potempiaja niewinnego bramkarza, który mógł starcić zdrowie. Pozatym ochrona na stadionie to kpina! totalnei zalani kolesie ledwo tzrymający się na nogach, bez problemowo wchodz na stadion. ahh szkoda gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 I w tym sie z tobą zgadzam w 100%. Ostatnio stałem na samym środku młyna i kolesie koło mnie obijali sie i turlali po wszystkim zalani w trupa. Wkurzyło mnie to nie powiem. I tu ochrona właśnie zawaliła. Żeby tego była mało koleś miał fajke w ręce i przewracając sie prawie spalił mi kurtke. Prawie , bo uchyliłem sie ale niestety gosc obok dostał w kurtke skurzaną i sie przepaliła. W przerwie to sobie wyjaśnili z tyłu trybuny chyba To co mnie jeszcze irytuje to jak ide sie przejsc wokoł trybuny i widze jak małolaty po 10 - 12 lat palą papierosy. To już przekracza niestety granice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 A dzisiaj meczyk jak typujecie 3:1 dla Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 Wynik mało ważny. Istotniejsza gra, bo wychodzimy w zestawieniu jak na mistrzostwa. Myślę, że będzie 2:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 ja myślę że nie będzie tak łatwo ze stanami, raczej wygramy ale podejrzewam, że ten mecz zweryfikuje skład na ME. Pewny jestem tylko bramkarzy no ale poczekamy, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav91 Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 Ja stawiam ze raczej bedzie remis albo wygramy 2:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 A może zróbmy zakłady po 1zł i ten kto wygra przekazuje kasę na haczyk a w zamian dostaje punkty (haczyki) oczywiście każdy wpłaca sam na konto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav91 Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 Normalnie żal i ręce opadają ta pierwsza połowa to jakiś koszmar ciekawe co bedzie dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 Polacy mogą jechać na Euro chyba jako sprzedawcy piwa tragedia i nie pomaga okrzyk NIC SIĘ NIE STAŁO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 Jednym słowem : LOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 Wypadek przy pracy czy kompromitacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 Wypadek przy pracy czy kompromitacja naprawdę nie wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 Wypadek przy pracy ??: czy kompromitacja Świetny zimny prysznic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 Świetny zimny prysznic popieram jeszcze jest czas na zmiany i przygotowania i lepiej obudzić się teraz niż w stylu z korei w ostatnim meczu grupowym.... a tak z mojego punktu widzenia to poza pierwszym golem Boruc dał ciała... a i jeszcze jedno, czy ktoś wie dlaczego na koszulkach reprezentacji nazwiska są pisane z małej litery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 Świetny zimny prysznic Przyda się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 27 Marca 2008 Share Napisano 27 Marca 2008 Katastrofa. Wynik 0:3 no cóż ale nie było kompletnie żadnej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav91 Napisano 27 Marca 2008 Share Napisano 27 Marca 2008 Mieli byc nastawieni jak na mecz z Niemcami jak oni maja tak grac to lepiej wogóle nie wychodzic na boisko bo tylko wstyd i żal.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 27 Marca 2008 Share Napisano 27 Marca 2008 wszystko pięknie tylko nie do końca rozumiem o co idzie benhakerowi, w pierwszej połowie wystawił brożka i piszczka do strzelania bramek, ale w pomocy nie mieli wsparcia (przez całą połowę były 4 wrzutki z pominięciem drugiej lini - z tego jedna od boruca). a w drugiej kiedy wszedł matusiak nie będący w wielkiej formie do pomnocy dostał łobodzińskiego, golińskiego. więc o ile wogole nie kwestionuję prawa benhakera do ustawiania kadry wg własnego pomysłu (bo to on za wyniki odpowiada), o tyle nie potrafię zrozumieć dlaczego ewentualni zmiennicy (szczególnie w lini ataku) tak na prawdę nie dostają szansy powalczyć o miejsce w kadrze, bo jak już grają to z drugą linią, która nie daje im możliwości dobrze się zaprezentować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 27 Marca 2008 Share Napisano 27 Marca 2008 Pierwszy post z tego tematu: Chcialbym sie dowiedziec jakim klubom kibicujecie a o meczach i ich wynikach nie powinniście czasem rozmawiać raczej w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 5 Kwietnia 2008 Share Napisano 5 Kwietnia 2008 Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cię bo najlepszy w Polsce jest łódzki Widzew RTS!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi