Robek Napisano 20 Sierpnia 2012 Share Napisano 20 Sierpnia 2012 Jest jak piszę, pojechałem bo dawno nie byłem, na P4 nie można łowić z łódki. Ogólnie to moja sprawa co robię i nie powinienem się tłumaczyć ale skoro postanowiłeś na mnie naskoczyć . Żebyś taki marudny nie był - w najbliższym czasie masz to miejsce dla siebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 20 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2012 w najbliższym czasie masz to miejsce dla siebie . ja już dawno na ten "śmierdzący zbiornik" nie jeżdżę .... ewentualnie późna jesień na sandacza jak już "brać kempingowców" się zbierze ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 26 Sierpnia 2012 Share Napisano 26 Sierpnia 2012 banda [...] co to pisze i tyle , nic więcej nie mam do dodania ( jezeli mowimy o tym samym zbiorniku w siewierzu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra1711 Napisano 26 Sierpnia 2012 Share Napisano 26 Sierpnia 2012 banda [...] co to pisze i tyle , nic więcej nie mam do dodania ( jezeli mowimy o tym samym zbiorniku w siewierzu ) Nie wiem co masz na myśli ale ja byłem na tym zbiorniku w Siewierzu i jestem zadowolony z wypadu ci co piszą to piszą o innym zbiorniku albo nie chcą mieć konkurenci nad wodą i w ten sposób odstraszają. Ryb nie łowi się na forum tylko nad wodą nie pojedziesz to się nie dowiesz jak jest bo dziś było źle a jutro będzie rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 26 Sierpnia 2012 Share Napisano 26 Sierpnia 2012 a wie ktoś może jak się dostać na druga strone ? nie tam gdzie wszyscy od s1 gdzie kempinfi ino druga strona w jaki sposób mozna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robek Napisano 26 Sierpnia 2012 Share Napisano 26 Sierpnia 2012 No własnie pisze o tym dużym zbiorniku w przy s1 Ci co siedzą na forum i pierdza i pierdza to chyba se mogą nachytać ale w grze HEEHHE. Najpierw dowiedz się, gdzie byłeś a dopiero potem oceniaj, co i gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 26 Sierpnia 2012 Share Napisano 26 Sierpnia 2012 ZALEW PRZECZYCKO SIEWIERSKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reallyman Napisano 28 Sierpnia 2012 Share Napisano 28 Sierpnia 2012 Słynne Przeczyce bez większej ryby u mnie. Często również tam jeżdżę i jedyne co łowię to okonie ponad 20 cm i dużo leszczy do 25 cm. Na tym koniec. Nic większego tam nie złowiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 28 Sierpnia 2012 Share Napisano 28 Sierpnia 2012 a piątek się wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bercikz Napisano 29 Sierpnia 2012 Share Napisano 29 Sierpnia 2012 Dawno nie łowiliśmy z ojcem na tym zbiorniku... W tym roku chcemy nastawić się za sandaczem z gruntu wiec wrzesień i październik będziemy okupować łowisko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodok Napisano 5 Września 2012 Share Napisano 5 Września 2012 ja bym tam niełowił http://www.fakt.pl/Tasiemiec-zabija-ryby-w-Przeczycach,artykuly,170145,1.html Tasiemiec zabija ryby w Przeczycach W wodzie są sinice i bakterie coli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arni Napisano 14 Września 2012 Share Napisano 14 Września 2012 Panowie jak na przeczycach z drapieżnikiem. Bylem w tym tygodniu przejazdem to dużo namiotów stoi i wędki zarzucone za drapieżnikiem. Czyżby sandacz się już ruszył ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra1711 Napisano 14 Września 2012 Share Napisano 14 Września 2012 A no ruszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek1973 Napisano 17 Września 2012 Share Napisano 17 Września 2012 Witam. Panowie jak tak z drapieżnikiem sytuacja? Da się coś połapać, są brania czy kicha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 17 Września 2012 Share Napisano 17 Września 2012 Dzisiaj byłem z kumplem: dwa pobicia i jeden szczupak (niemiarowy). Ogólnie to lipa, woda wygląda jak zupa szczawiowa i bardzo niski jest jej poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 17 Września 2012 Share Napisano 17 Września 2012 kicha totalna ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laki Napisano 17 Września 2012 Share Napisano 17 Września 2012 Przynajmniej konkretne sandałki z łódeczki skubią mają po całe 25cm hehe porażka totalna żeby nigdzie nie brał sandał tyle km zjeżdżone po Wiśle itd i wszędzie to samo;( ohhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 17 Września 2012 Share Napisano 17 Września 2012 aha i jeszcze fotka wody na Przeczycach zrobiona dzisiaj... dramat! link poniżej: http://zapodaj.net/21dc2a659fb6b.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 17 Września 2012 Share Napisano 17 Września 2012 no ale to z czego robi się taka woda ? czy to ma wpływ też na żerowanie białej i drapieżnika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 17 Września 2012 Share Napisano 17 Września 2012 Taka woda zapewne wynika z: zanieczyszczeń komunalnych które są spuszczane min. do Czarnej Przemszy i w wyniku spłukiwania nawozów i tym podobnej chemii z pól uprawnych. Czy to ma wpływ na brania? wg mnie niewielki. Może w przeźroczystej wodze drapieżnik szybciej zlokalizuje naszą przynętę. Na tą chwilę nie polecam tego zbiornika. Mamy w pobliżu sporo innych wód, gdzie komfort łowienia będzie o niebo lepszy (czysta woda, brak zdechniętych ryb) i gdzie będzie lepiej z braniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 17 Września 2012 Share Napisano 17 Września 2012 co proponujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 17 Września 2012 Share Napisano 17 Września 2012 Jutro jadę na prywatną wodę. Tam nie ma niekompetentnej gospodarki prowadzonej przez PZW. Nałowię się do syta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 18 Września 2012 Share Napisano 18 Września 2012 wtajemniczysz nas ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 18 Września 2012 Share Napisano 18 Września 2012 Byłem dzisiaj na łowisku przy knajpie Czarci Młyn w Zawierciu. 3 kapie pow. 50 cm (w tym dwa sazany), 2 leszcze pow. 40 cm i kilka grubych płoci. Cena za łowienie to 10 zł. Wszystkie ryby wypuszczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timur Napisano 19 Września 2012 Share Napisano 19 Września 2012 10 zł za godzinę czy za dzień ? Bo na innym forum jest info że ryb nie wolno wypuszczać i cena 10 zł to za godzinę + opłaty za złowione ryby. Za 3 godziny podobno 20 a za dzień 40 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi