DAWIDDD Napisano 14 Maja 2013 Share Napisano 14 Maja 2013 był ktoś może ostatnio ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 16 Maja 2013 Share Napisano 16 Maja 2013 Byłem wczoraj nic nie brało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 16 Maja 2013 Share Napisano 16 Maja 2013 kurka nie ciekawie jutro o 3:00 chce z bratem jechac ale już nie wiem gdzie ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 17 Maja 2013 Share Napisano 17 Maja 2013 Tam jest jakaś tragedia, lepiej na Pogorię się chyba wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 17 Maja 2013 Share Napisano 17 Maja 2013 widzę nie ciekawie ;D w niedzielę na dziećki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość lechfor Napisano 17 Maja 2013 Share Napisano 17 Maja 2013 Bogaty jesteś, że na Dziećki jedziesz, całkiem pogłupieli z cenami za łódkę, 3,5 zeta za godzinę i haracz za parkowanie, do tego jeszcze trzeba im łódki wysprzątać bo jaśnie pan z rybaczówki ma ważniejsze zajęcia. Potem wszystkie łódki stoją nieużywane zamiast pływać. Ryby też tam w tym roku nie widać. Jakoś na Przeczycach potrafią za normalne pieniądze wypożyczać i za parking nie kasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 17 Maja 2013 Share Napisano 17 Maja 2013 No mam swoją ale właśnie przyczepką składana i będzie na wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 22 Maja 2013 Share Napisano 22 Maja 2013 Ponoć zapora ma pęknięcie i Zalew ma być opróżniony kolejny raz z wody ciekawe ile ryb tam zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 22 Maja 2013 Share Napisano 22 Maja 2013 ehhhh a tak obstawiałem ten zbiornik w tym roku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 26 Maja 2013 Share Napisano 26 Maja 2013 jak białoryb ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 2 Czerwca 2013 Share Napisano 2 Czerwca 2013 Ponoć woda znowu wraca zapora naprawiona i sandacze w nocy biorą znajomy na żywcz wytargał dwie 80 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 2 Czerwca 2013 Share Napisano 2 Czerwca 2013 No wczoraj i w nocy podobno połapali sandaczy. Dziś po południu z łódki na dwie wędki nawet pstryknięcia nie było :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xym82 Napisano 3 Czerwca 2013 Share Napisano 3 Czerwca 2013 które miejsce dobre na sandacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janpodsiadlo55 Napisano 4 Czerwca 2013 Share Napisano 4 Czerwca 2013 Słyszałem że spuszczają wode na Przeczycach czy to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 4 Czerwca 2013 Share Napisano 4 Czerwca 2013 Już nie spuszczają zapora naprawiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 4 Czerwca 2013 Share Napisano 4 Czerwca 2013 jutro na szczupaka , zobaczymy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teslej Napisano 5 Czerwca 2013 Share Napisano 5 Czerwca 2013 Koledzy jak wygląda sprawa rozbijania namiotów i palenia ognisk nad brzegiem? Zamierzam wybrać się na dwa trzy dni z gruntu od strony S1 z tego co widziałem na mapie to okolice Tuliszowa jest tam droga wzdłuż jeziora i gdzieś przy tej drodze chciałbym rozbić namiot nad brzegiem z zdjęć sat. widać że jest tam łąka. Jest możliwość złapania tam węgorza, na jakie ryby nastawić się w tamtej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 5 Czerwca 2013 Share Napisano 5 Czerwca 2013 Koledzy jak wygląda sprawa rozbijania namiotów i palenia ognisk nad brzegiem?Zamierzam wybrać się na dwa trzy dni z gruntu od strony S1 z tego co widziałem na mapie to okolice Tuliszowa jest tam droga wzdłuż jeziora i gdzieś przy tej drodze chciałbym rozbić namiot nad brzegiem z zdjęć sat. widać że jest tam łąka. Jest możliwość złapania tam węgorza, na jakie ryby nastawić się w tamtej okolicy. Polecam ci skorzystać z pola namiotowego poza nim są tabliczki z info o zakazie biwakowania, co niektórzy popłacili już za coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staszek Napisano 5 Czerwca 2013 Share Napisano 5 Czerwca 2013 Te pola namiotowe to całe osiedla . leją i sr... wręcz do wody. To jeden duży kamień do takiego zakwitania zbiornika . Co do rybek- 3 razy na sandałach , wziął jeden szczupak ( coś ponad 55cm -pływa szczęśliwy i rośnie sobie) , poza tym ze 3 skubnięcia sandacza , zero wyników. W ciągu kilku dni poziom wody w zbiorniku podniósł się o ponad 1,5 metra . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teslej Napisano 5 Czerwca 2013 Share Napisano 5 Czerwca 2013 Dzięki za ogólne naświetlenie sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 5 Czerwca 2013 Share Napisano 5 Czerwca 2013 dziś nie bo lało starasznie ale pojutrze mam wolne więc o 2 wyjazd na przeczyce (oby pogoda dopisała) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bercikz Napisano 9 Czerwca 2013 Share Napisano 9 Czerwca 2013 Koledzy jak wygląda sprawa rozbijania namiotów i palenia ognisk nad brzegiem?Zamierzam wybrać się na dwa trzy dni z gruntu od strony S1 z tego co widziałem na mapie to okolice Tuliszowa jest tam droga wzdłuż jeziora i gdzieś przy tej drodze chciałbym rozbić namiot nad brzegiem z zdjęć sat. widać że jest tam łąka. Jest możliwość złapania tam węgorza, na jakie ryby nastawić się w tamtej okolicy. Polecam ci skorzystać z pola namiotowego poza nim są tabliczki z info o zakazie biwakowania, co niektórzy popłacili już za coś takiego. Witam dziwne bo widziałem sporo rozbitych namiotów na terenie całego łowiska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 9 Czerwca 2013 Share Napisano 9 Czerwca 2013 Byłem dzisiaj nad zalewem faktycznie sporo namiotów rozbitych na dziko. Czasami są łapanki tak zwane i można zapłacić niezły mandat. Dzisiaj brały leszcze takie po 25,27cm lecz leszcz jest nadal z tasiemcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bercikz Napisano 9 Czerwca 2013 Share Napisano 9 Czerwca 2013 Byłem dzisiaj nad zalewem faktycznie sporo namiotów rozbitych na dziko. Czasami są łapanki tak zwane i można zapłacić niezły mandat.Dzisiaj brały leszcze takie po 25,27cm lecz leszcz jest nadal z tasiemcem. gdzie są znaki zakazu biwakowania ?? nie widziałem takowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xym82 Napisano 9 Czerwca 2013 Share Napisano 9 Czerwca 2013 Koledzy jak wygląda sprawa rozbijania namiotów i palenia ognisk nad brzegiem?Zamierzam wybrać się na dwa trzy dni z gruntu od strony S1 z tego co widziałem na mapie to okolice Tuliszowa jest tam droga wzdłuż jeziora i gdzieś przy tej drodze chciałbym rozbić namiot nad brzegiem z zdjęć sat. widać że jest tam łąka. Jest możliwość złapania tam węgorza, na jakie ryby nastawić się w tamtej okolicy. Polecam ci skorzystać z pola namiotowego poza nim są tabliczki z info o zakazie biwakowania, co niektórzy popłacili już za coś takiego. Witam dziwne bo widziałem sporo rozbitych namiotów na terenie całego łowiska... Może były bezpodłogowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi