piotr chorzów Napisano 23 Września 2009 Share Napisano 23 Września 2009 Kilka sandaczy jeszcze jest Gdzie dokładnie siedziałeś i w jakim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ddamcio Napisano 23 Września 2009 Share Napisano 23 Września 2009 na tuliszowie siedzielismy i od wieczora do 1 w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 10 Listopada 2009 Share Napisano 10 Listopada 2009 I to jest sandacz http://www.pzw.org.pl/home/wiadomosci/23207/60/rekordowy_sandacz_ze_zbiornika_przeczyce8221 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek89 Napisano 10 Listopada 2009 Share Napisano 10 Listopada 2009 Łooo ale Sandał Tylko pogratulować takiej zdobyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ddamcio Napisano 10 Listopada 2009 Share Napisano 10 Listopada 2009 No niezły, A jak ja jezdzae to nawet o połowe mniejszy niechce sie złapac haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 10 Listopada 2009 Share Napisano 10 Listopada 2009 Po fotkach widać że łowił na znanej miejscówce dosyć głęboka woda ok 5m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubiak Napisano 11 Listopada 2009 Share Napisano 11 Listopada 2009 Ale sandaczysko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PRZEMKO tefal Napisano 11 Listopada 2009 Share Napisano 11 Listopada 2009 Tylko pozazdroscic tego momentu jak sie wylania z glebin taki monstrum gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ddamcio Napisano 12 Listopada 2009 Share Napisano 12 Listopada 2009 Witam, Może mi ktoś obeznany w temacie jak to jest z tymi zarybieniami na przeczycach? Podobno w zeszłym tygodniu wpuscili szczupaka, i też mi sie obiło o uszy ze karpia, ale to juz z innych zródeł. Wie ktoś moze jak to było? Prosze o info kiedy i co było zarybiane lub/i co ma jeszcze byc. Z góry dziekuje za rozwianie wszelkich plotek i zaprezentowanie faktów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek1973 Napisano 10 Grudnia 2009 Share Napisano 10 Grudnia 2009 Witam. Czy ktoś ma auktualne informacje co się dzieje na zbiorniku? Jak z drapieżnikem jeśli chodzi o brania, dzieje się coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 10 Grudnia 2009 Share Napisano 10 Grudnia 2009 Tłumy ludzi nad wodą wszak wpuścili szczupaka. Owe tłumy wyniki mają jednak przeciętne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 10 Grudnia 2009 Share Napisano 10 Grudnia 2009 Gofer witaj Efekty były 2 tygodnie temu tak jak zarybiali szczupakiem i karpiem , ostatni tydzień to dwa wyjazdy wieczorem ZERO sandacza i 3 małe szczupaczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy_68_68 Napisano 18 Stycznia 2010 Share Napisano 18 Stycznia 2010 I to jest sandacz http://www.pzw.org.pl/home/wiadomosci/23207/60/rekordowy_sandacz_ze_zbiornika_przeczyce8221[/qfajny to on jest tylko sie przyznaj jak byl zapięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 18 Stycznia 2010 Share Napisano 18 Stycznia 2010 fajny to on jest tylko sie przyznaj jak byl zapiętyNo jak ,sam jestem ciekaw . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 10 Lutego 2010 Share Napisano 10 Lutego 2010 Ktoś bywa Ktoś łowi Co PISZCZY na Przeczycach Jakie wyniki , mam zamiara wyskoczyć i sprawdzić co i jak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson.b Napisano 14 Lutego 2010 Share Napisano 14 Lutego 2010 Ktoś bywa Ktoś łowi Co PISZCZY na Przeczycach Jakie wyniki , mam zamiara wyskoczyć i sprawdzić co i jak . Coś widzę, że mało jest chętnych do podzielenia sie informacjami... Ja na Przeczycach jeszcze w tym roku nie byłem (jeżdżę na Pogorię), ale znajomi którzy byli pare razy nic oprócz leszczyków nie połapali. Leszczyków w wymiarze standardu przeczyckiego niestety... Jak się tam wybierzesz, daj znać co i jak. Sam jestem ciekaw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson.b Napisano 17 Lutego 2010 Share Napisano 17 Lutego 2010 Byłem dzisiaj 4h na Przeczycach. Bierze drobny leszczyk do 30 cm. Niestety na 20-stu wędkarzy nie widziałem, żeby ktos złapał jakiegos większego, za to ten mały momentami brał jak głupi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 17 Lutego 2010 Share Napisano 17 Lutego 2010 Gdzie dokładnie byłes ?? może w ramach zabawy z synem podskocze na leszcyki młody jest jeszcze mało cierpliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson.b Napisano 17 Lutego 2010 Share Napisano 17 Lutego 2010 Gdzie dokładnie byłes ?? może w ramach zabawy z synem podskocze na leszcyki młody jest jeszcze mało cierpliwy Dla poczatkujących polecam Tylko, że czasami ryb trzeba było szukac w toni, bo np. nagle brania z dna sie ucinały a zaczynały sie 30-60cm nad nim. Byłem przed tamą. Zajechałem od strony Tuliszkowa, zresztą tam na tych blatach zazwyczaj łowi wiekszość wędkarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ddamcio Napisano 21 Marca 2010 Share Napisano 21 Marca 2010 Byłem dziś nad Przeczycami. Dalej jest lód, tylko przy brzegach odtajało, tak od 0 do 10 m od brzegu nie ma lodu. Myślę ze jeszcze z tydzień będzie trwało to odmrażanie zalewu, o ile temperatura się utrzyma na obecnym poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 21 Marca 2010 Share Napisano 21 Marca 2010 spoko jak połowisz to daj znać co i gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson.b Napisano 25 Marca 2010 Share Napisano 25 Marca 2010 Na Przeczycach nie ma juz lodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 25 Marca 2010 Share Napisano 25 Marca 2010 Coś się dzieje na wodzie , łowi ktoś jakie efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson.b Napisano 26 Marca 2010 Share Napisano 26 Marca 2010 Coś się dzieje na wodzie , łowi ktoś jakie efekty Jak zajrzałem wczoraj wieczorem od strony Tuliszowa, to żywej duszy nie było. Na Przemszy za to siedzieli, bo widziałem, że samochody stały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 26 Marca 2010 Share Napisano 26 Marca 2010 To trzeba podjechać jak nikogo nie było bo pewno ryba będzie brała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi