jaceen Napisano 30 Grudnia 2013 Share Napisano 30 Grudnia 2013 Winko, jak dobrze, że nie zapomniałeś tu zaglądać Twoje zimowe wyprawy na klenie mocno motywują nas do wędkowania o tej porze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 12 Stycznia 2014 Share Napisano 12 Stycznia 2014 Takie tam małe wspomnienie z wakacji- kto złowił morskiego jazia? Swoją drogą warto byłoby zmontować wreszcie materiał z tegorocznych plażowych łowów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 13 Stycznia 2014 Share Napisano 13 Stycznia 2014 Takie tam małe wspomnienie z wakacji- kto złowił morskiego jazia? Obrazek Swoją drogą warto byłoby zmontować wreszcie materiał z tegorocznych plażowych łowów Jazia może i ale ładne wzdręgi łowiłem takie po 30cm : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 13 Stycznia 2014 Share Napisano 13 Stycznia 2014 Jazia może i ale ładne wzdręgi łowiłem takie po 30cm : No to mnie zaskoczyłeś- o wzdręgach nie słyszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi