pogori Napisano 1 Stycznia 2013 Napisano 1 Stycznia 2013 Łowicie na tym łowisku? Ile kosztuje roczna składka na ten rok? Warto wykupywać? Jakie ryby tam są? Jakieś limity przepisy dodatkowe na tym łowisku są? Cytuj
Piniu81 Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 Ja tam nie wędkuję,ale koledzy tak podobno 150zł na rok,jeśli chodzi o rybę to praktycznie wszystko jest,włącznie z tęczakiem Karp ma chyba górny wymiar 65cm,jest spory leszcz,okoń,są szczupaki,sumy i też ładne sandacze,ogólnie wodę koledzy sobie chwalą i nie narzekają.Tyle mogę ci kolego pomóc Cytuj
pogori Napisano 5 Stycznia 2013 Autor Napisano 5 Stycznia 2013 Dzięki a może wiesz w jakich godzinach jest tam teraz otwarte? Łowią coś teraz na tym zbiorniku? Cytuj
pogori Napisano 5 Stycznia 2013 Autor Napisano 5 Stycznia 2013 Byłem pooglądać nic specjalnego wszędzie pełno śmieci i zakazów pełno miejsc pozagradzanych utrudniających dostęp do wody. Cytuj
wluczykij Napisano 6 Marca 2013 Napisano 6 Marca 2013 A ja polecam ładne karpie zarybienia z składek do tego z unijnych funduszy. Cytuj
rompacz Napisano 7 Marca 2013 Napisano 7 Marca 2013 Kto jest gospodarzem tego łowiska? Da się kupić gdzieś dniówkę? Cytuj
wluczykij Napisano 5 Kwietnia 2013 Napisano 5 Kwietnia 2013 Koło PZW Alwernia. Nie wiem czy da się kupić dniówkę. Cytuj
djpablox Napisano 23 Lutego 2014 Napisano 23 Lutego 2014 Witam, ja jestem z Alwerni widzę że dawno nikt tutaj nic nie pisze ja dopiero dziś znalazłem ten wątek. Więc http://www.regulice.pl/ to jest strona na której są informację odnośnie naszego koła a Pan administrujący tą stronę jest jednocześnie skarbnikiem naszego koła. Faktycznie ryb jest u nas sporo również tych bardzo dużych bo osobiście złowiłem okonia na 46cm były węgorze ponad 1m, sandacz 2 lata temu 96cm ale łowisko jest o wysokiej presji wędkarskiej i dają popalić okresy zarybień karpiem kiedy to jest oblegane przez mięsiarzy. Zresztą zainteresowanych odsyłam do strony tam jest większość jeśli nie wszystkie informacje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi