mza Napisano 27 Stycznia 2013 Share Napisano 27 Stycznia 2013 Witam. Jest szansa umieszczenia skryptu w celu przeglądania forum w aplikacji tapatalk na urządzeniach mobilnych? Ułatwiłoby to życie właścicielom tabletow czy smartfonow. Z tego co widzę to smiga tam jakies jedno forum wędkarskie ale haczyk bije konkurencje na głowę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 27 Stycznia 2013 Share Napisano 27 Stycznia 2013 Admin musiałby sprawdzić czy plugin phpBB 3.0 Series tapatalk'a jest kompatybilny z obecnym skryptem forum. Nie ukrywam, że przydałaby się opcja przeglądania forum przez tapatalk http://tapatalk.com/activate_tapatalk.php?plugin=phpbb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 9 Lutego 2013 Share Napisano 9 Lutego 2013 Kurde zaskoczyliście mnie, nawet nie wiem o co chodzi z tą tapatalk-ą i muszę najpierw poczytać co to takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 5 Marca 2013 Share Napisano 5 Marca 2013 I co tomik, działasz coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 17 Marca 2013 Share Napisano 17 Marca 2013 w prostych słowach opiszcie o co chodzi w praktyce z tym tapatalkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 17 Marca 2013 Share Napisano 17 Marca 2013 tapatalk jest programem który bardzo wygodnie wyświetla fora internetowe na telefonach i tabletach dodaje dedykowane opcje forumowe dla przykładu wrzucę Ci screeny do porównania jak pierwsze lepsze forum wygląda w przeglądarce oraz w tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mza Napisano 14 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2013 moze w zwiazku ze zmiana wlasciciela strony, daloby rade cos zrobic w tym kierunku aby forum smigalo na tapatalku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 15 Grudnia 2013 Share Napisano 15 Grudnia 2013 moze w zwiazku ze zmiana wlasciciela strony, daloby rade cos zrobic w tym kierunku aby forum smigalo na tapatalku? Z tego co się zorientowałem, na tą chwilę nie ma takiej możliwości dla tego skryptu. Jest możliwe dostosowanie strony forum do wyświetlania na urządzeniach mobilnych w inny sposób, ale muszę się wgryźć w temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk48 Napisano 27 Lutego 2014 Share Napisano 27 Lutego 2014 Wielka szkoda, że forum nie wspiera tapatalka, parę innych for wędkarskich wspiera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mza Napisano 11 Października 2014 Autor Share Napisano 11 Października 2014 siema ruszy sie cos w temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 11 Października 2014 Share Napisano 11 Października 2014 siemaruszy sie cos w temacie? Nic się nie zmieniło w zakresie możliwości skryptu. Wkrótce planowana jest przebudowa haczyk.pl- w tym dostosowanie do urządzeń mobilnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankowaty Napisano 12 Lipca 2015 Share Napisano 12 Lipca 2015 siemaruszy sie cos w temacie? Nic się nie zmieniło w zakresie możliwości skryptu. Wkrótce planowana jest przebudowa haczyk.pl- w tym dostosowanie do urządzeń mobilnych. tomek1, może dorzucę kilka słów ode mnie, będziesz miał obraz, jak to wygląda od strony użytkownika takiego, jak ja. Obecnie rzadko włączam w domu komputer, strony www i fora przeglądam raczej na telefonie. Na haczyku wypowiadam się rzadko, a jedną z przyczyn jest to, że pisanie tutaj postów przez telefon nie jest wygodne, czytanie z resztą też. Znacznie lepiej pisze mi się na forach, które umożliwiają korzystanie z tapatalk. Rozumiem, że tego forum pod tapatalk dostosować się nie da, ale jeśli jest możliwość wprowadzenia zmian, które ułatwią korzystanie ze smartfonów i tabletów, to takim użytkownikom jak ja pozwoli to częściej udzielać się na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 12 Lipca 2015 Share Napisano 12 Lipca 2015 pankowaty, zdaje sobie sprawe z tych niedogodnosci. Z roznych wzgledow sprawa modernizacji troche utknela, ale mysle ze jeszcze w tym roku korzystanie z forum bedzie wreszcie wygodniejsze na urzadzeniach mobilnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mza Napisano 11 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2015 Cześć, i jak się mają sprawy?? Już końcówka roku W chwili obecnej korzystanie z urządzeń mobilnych odpada, co logowanie wyświetla mi komunikat n/t wirusów, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 12 Grudnia 2015 Share Napisano 12 Grudnia 2015 Cześć,i jak się mają sprawy?? Już końcówka roku W chwili obecnej korzystanie z urządzeń mobilnych odpada, co logowanie wyświetla mi komunikat n/t wirusów, Wiem, że dla wielu użytkowników to duży problem. Proszę jeszcze o chwilę cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymek07 Napisano 15 Stycznia 2016 Share Napisano 15 Stycznia 2016 Na czym ma polegać modernizacja? Jest szansa na uruchomienie Tapatalka czy tylko zmiana interfejsu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 15 Stycznia 2016 Share Napisano 15 Stycznia 2016 Na czym ma polegać modernizacja? Jest szansa na uruchomienie Tapatalka czy tylko zmiana interfejsu? Będzie całkowita zmiana skryptu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 9 Lutego 2016 Share Napisano 9 Lutego 2016 Piszę z Tapatalk[emoji41] Zapraszam do testowania i proszę o ewentualne uwagi. Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 9 Lutego 2016 Share Napisano 9 Lutego 2016 U mnie kiepsko. Przeglądanie przez TPT-masakra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 9 Lutego 2016 Share Napisano 9 Lutego 2016 9 minut temu, jaceen napisał: U mnie kiepsko. Przeglądanie przez TPT-masakra Chodzi o szybkość działania? U mnie działa błyskawicznie. A jak u innych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymek07 Napisano 10 Lutego 2016 Share Napisano 10 Lutego 2016 Jeżeli chodzi o szybkość to u mnie jest ok. Zauważyłem tylko, ze nie wczytują się niektóre zdjęcia. Pod zdjęciami, które się nie wczytały pojawiają sie jakieś dziwne linki. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Przykład: muszkarstwo wrocław i okolice wpis jaceena (261663, w tapatalk jako #162) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 10 Lutego 2016 Share Napisano 10 Lutego 2016 Godzinę temu, szymek07 napisał: Jeżeli chodzi o szybkość to u mnie jest ok. Zauważyłem tylko, ze nie wczytują się niektóre zdjęcia. Pod zdjęciami, które się nie wczytały pojawiają sie jakieś dziwne linki. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Przykład: muszkarstwo wrocław i okolice wpis jaceena (261663, w tapatalk jako #162) Faktycznie zdjęcia Jaceena nie wyświetlają się prawidłowo, być może dlatego, że trwały wtedy jeszcze intensywne prace przy ustawieniach forum. Większość zdjęć- także tych ze starego forum wyświetla się prawidłowo. Zobaczymy przez kilka kolejnych dni. Będę wdzięczny za zgłoszenia innych napotkanych problemów. Z tego co widzę nie wyświetlają się emotikony wprowadzone ze starego forum. Nowy zestaw udostępniony teraz w edytorze postów działa ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mza Napisano 11 Lutego 2016 Autor Share Napisano 11 Lutego 2016 No i git malina, doczekałem się. Dziala jak trzeba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 11 Lutego 2016 Share Napisano 11 Lutego 2016 1 godzinę temu, mza napisał: No i git malina, doczekałem się. Dziala jak trzeba. To super i dzięki za wytrwałość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymek07 Napisano 14 Lutego 2016 Share Napisano 14 Lutego 2016 W dalszym ciągu jest coś nie tak z niektórymi zdjęciami. Przykładowo z dzisiaj: temat Widawa post jacolana #207 lub Muszkarstwo - Wrocław i okolice post Booryssa #179. Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi