radek66 Napisano 6 Lutego 2013 Share Napisano 6 Lutego 2013 Witam! Moje pytanie dotyczy w/w kołowrotka konkretnie modelu:Quantum Incyte IT 40 F jeśli ktoś zna ten kołowrotek, użytkuje będę wdzięczny za opinię, recenzję itp. w internecie mało informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 6 Lutego 2013 Share Napisano 6 Lutego 2013 Z racji, że nabyłem model Quantum Antix 10, to mignęła mi stronka Twojej serii. Jest opis do modelu IT 10 F , ale może trochę będzie pomocna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek66 Napisano 7 Lutego 2013 Autor Share Napisano 7 Lutego 2013 Dzięki za informację, zalazłem stronę, włączyłem tłumaczenie wprawdzie tragiczne ale coś można się dowiedzieć, sporo zdjęć włącznie z wnętrzem kołowrotka.Mam wrażenie, że kołowrotek wart zastanowienia: 11 łożysk, dwie aluminiowe szpule, piszą coś o ślimakowej przekładni, ale tak naprawdę potrzeba trochę informacji od kogoś kto miał do czynienia, oczywiście używał do spiningu. A tak.... na ,,marginesie,,(jaceen) zazdroszczę tych kleni i nie tylko...piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi82 Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 Kupiłeś ten kołowrotek Qauntum? Jak tak to jak się spisuje? Jesteś zadowolony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi