tomik Napisano 14 Września 2006 Napisano 14 Września 2006 Konkurs lojalnościowy dla użytkowników forum portalu wędkarskiego haczyk.pl . Edycja II Zasady, regulamin, nagrody: Użytkownicy, którzy przekroczą na forum (lub już przekroczyli) po min. 500 napisanych postów mają prawo do własnego niepowtarzalnego konta na stronę www i konta email w domenie haczyk.pl w formie: (twojanazwa.haczyk.pl) i (twojanazwa@haczyk.pl) np: www.tomik.haczyk.pl Na dzień dzisiejszy użytkownicy: maniek, artech, shogun_zag, bogdan39 i keri mają już zagwarantowane takie konto. Łącznie jest 20 gratisowych kont, więc pozostałe 15 gratisowych kont w domenie haczyk.pl otrzyma 15 - stu kolejnych użytkowników, którzy przekroczą na forum portalu wędkarskiego haczyk.pl po min. 500 napisanych postów. Siłą rzeczy w konkursie mogą brać udział tylko zarejestrowani użytkownicy forum Za prawidłowy post uważam taki post, który zawiera min. jedno pełne zdanie i jest zgodny z Regulaminem forum portalu wędkarskiego haczyk.pl Konkurs trwa do wyczerpania gratisów. Tomik Redakcja haczyk.pl
camel77 Napisano 14 Września 2006 Napisano 14 Września 2006 Czym nowy konkurs robiony tym trzeba wiecej postów pisać. Co mają powiedzieć ci którzy są tutaj od niedawna?
dudi Napisano 14 Września 2006 Napisano 14 Września 2006 No własnie pewnie będzie podobna ekipa co do koszulek - w tym ja też Ale w sumie forum sie rozrasta i ciezko "nowym" by było dojsc do 500 Może zrobic cos w tym stylu : 10 kont dla uzytkownikow zarejestrowanych w 2005 roku - 500 postow 10 kont dla userow z 2006 - 200/300 postow co wy na to kolego Adminie tomik,
Pi Napisano 14 Września 2006 Napisano 14 Września 2006 Zanim ja dobiję do 500 to e-maile będą przeżytkiem.
camel77 Napisano 14 Września 2006 Napisano 14 Września 2006 Zanim ja dobiję do 500 to e-maile będą przeżytkiem. Zanim my dobijemy to nagrody będą za 1000 hehe
tomek1 Napisano 14 Września 2006 Napisano 14 Września 2006 Zanim my dobijemy to nagrody będą za 1000 hehe To klepać po tych klawiszach zawzięcie
tomik Napisano 14 Września 2006 Autor Napisano 14 Września 2006 W konkursie z koszulkami, też nie wszyscy mieli równy start. Ale jak pokazało życie byli użytkownicy, którzy mimo niedawnej rejestracji wykazali się aktywnością (zgodną z regulaminem konkursu i forum) i zdążyli napisać po min. 200 postów. Była też dyskusja, że będzie przyśpieszone i sztuczne nabijanie postów. A nie było tak źle, przyznam nawet, że myślałem, że się tamten konkurs szybciej skończy. Ale w sumie forum sie rozrasta i ciezko "nowym" by było dojsc do 500 ale za to jaka nagroda Zawsze też tak jak w przypadku koszulek własne niepowtarzalne konto w domenie haczyk.pl można kupić, bez potrzeby pisania postów A tak na poważnie, wybierając określoną ilość postów jako kryterium do przyznania nagrody wybieram poprostu najprostszy sposób, ponieważ zarówno konkurs z koszulkami jak i konkurs z kontami mogę w przyszłości powtórzyć. I możemy wtedy ustalić że będzie on zamknięty dla użytkowników poprzednich edycji a właśnie dla nowych użytkowników. A póki co jest sporo kont, jest czas, udział jest dobrowolny, niewiem czy wszyscy będą zainteresowani i czy do końca wam się takie nagrody podobają, czy będziecie chcieli te konta wykorzystać, więc myślę, że podobnie jak w przypadku koszulek wszystko będzie ok Stąd wydaje mi się, że 500 postów to uczciwa liczba wobec wszystkich użytkowników. Ponadto nie chcę kombinować i wymyślać innych kryteriów bo i tak trudno było by mi się odwdzięczyć się za waszą aktywność, czas na forum i zaangażowanie w sprawy haczyk.pl . Przecież nikt z nas tak naprawdę nie jest tutaj dla określonej ilości postów. Cenię sobie wszystkich użytkowników bez względu na ilość postów. forum haczyk.pl tworzymy razem, sami piszecie że jest fajny klimat, że jest fajna społeczność. Jeżeli robię jakikolwiek konkurs i nagrody to z myślą, aby choć w taki sposób się z wami tym fajnym klimatem podzielić
camel77 Napisano 15 Września 2006 Napisano 15 Września 2006 No to trzeba przejrzeć dokładnie forum i pomyśleć żeby coś z sensem napisać. Może w przyszłości uda się wkońcu cos wygrać
Tomaszek Napisano 17 Września 2006 Napisano 17 Września 2006 I możemy wtedy ustalić że będzie on zamknięty dla użytkowników poprzednich edycji a właśnie dla nowych użytkowników. Czytając to przypomniał mi się niedawny pomysł podzielenia użytkowników forum na jakieś grupy. To wygląda zadziwiająco podobnie. Nie dzielmy forum na nowych i starych użytkowników.Konkurs można zrobić licząc ilość postów od chwili rozpoczęcia konkursu - wtedy szanse będą równe dla wszystkich.
dudi Napisano 17 Września 2006 Napisano 17 Września 2006 Tomaszek, z drugiej strone chodzi o to zeby nagradzac tych co robia lub zrolili ! cos dla forum wiec start od zera tez niekoniecznie jest ok. Zreszta takie rzeczy to temat rzeka Niech bedzie jak jest - Admin ustala reguły i koniec ja sie juz nie mieszam
camel77 Napisano 17 Września 2006 Napisano 17 Września 2006 Dobra panowie niech będą zasady jakie są. Trzeba się poprostu pokazać, i być aktywnym.
shogun_zag Napisano 17 Września 2006 Napisano 17 Września 2006 Hmmm, głębiej sie zastanawiając nad sprawą i doświadczeniami z ilościa postów i haczykowymi zestawami uważam, że Tomaszek ma racje i ze co niektórzy beda "jechać" na ilość a nie na jakość. Może odpuścic sobie taką formę "nagradzania" i przeznaczyc je np w konkursach, np. na rekordowe ryby haczykowców, czy też w inne okazje, z zastrzeżeniem np. posiadania na koncie .. np. 100 postów, co powodowałoby wykluczenie przypadkowych osób. Sorki za to "np" ale to wszystko jest np.
tomek1 Napisano 17 Września 2006 Napisano 17 Września 2006 Żona mi mówi, że jestem uzależniony od Haczyka więc pewnie wkrótce dobiję do 500 postów. Szczerze mówiąc nie mam pojęcia jak mógłbym wykorzystać tą nagrodę. Jedno jest pewne traktuję tego typu wyróżnienia naprawdę poważnie a z firmowego zestawu cieszę się do dziś
tomik Napisano 17 Września 2006 Autor Napisano 17 Września 2006 Szczerze mówiąc nie mam pojęcia jak mógłbym wykorzystać tą nagrodę Podałem wam na początku najprostszy szybko wykonany przykład : www.tomik.haczyk.pl tylko będzie to np: tomek1.haczyk.pl i np: galeria Twoich okazów, opisy połowów itd. Zresztą lepszym przykładem na wykorzystanie podobnego konta będzie strona "Tomaszka", którą ma w profilu, czyli : http://wedkarskieprzygody.blogspot.com/ tylko ja wam to proponuje w domenie haczyk.pl Być może uda mi się gdzieś załatwić formularz w którym wystarczy dodać swoje zdjęcia i tekst i on będzie generował stronę. Tak, że nawet jak ktoś nie będzie umiał po swojemu zrobic własnej strony. To formularz zrobi za niego
tomek1 Napisano 17 Września 2006 Napisano 17 Września 2006 Podałem wam na początku najprostszy szybko wykonany przykład : www.tomik.haczyk.pl Ok, wiem, że można to tak wykorzystać. Na razie wolę się poprodukować na forum haczyka
keri Napisano 17 Września 2006 Napisano 17 Września 2006 www.tomik.haczyk.pl Chciałbym delikatnie zwrócić uwagę że kolega tomik nie osiągnoł pułapu 500 postów a stronka jest prowizorka no ale jest Tomik do roboty, nie za wiele się udzielasz na forum poza sprawami technicznymi i organizacyjnymi, a skrobnął byś coś o swoim wędkowaniu. Być może uda mi się gdzieś załatwić formularz w którym wystarczy dodać swoje zdjęcia i tekst i on będzie generował stronę. Tak, że nawet jak ktoś nie będzie umiał po swojemu zrobic własnej strony. To formularz zrobi za niego Czekam bo na razie pomysłów brak
camel77 Napisano 18 Września 2006 Napisano 18 Września 2006 Widzisz Tomik nawet administatorowi się od czasu do czasu oberwie a jak haha. Teraz wytłumacz się wszystkim z tego hahah
Gość bogdan39 Napisano 19 Września 2006 Napisano 19 Września 2006 Dziekuje za stronke. Lecz prawde powiedziawszy to niebende miał czasu na zabawyw redagowaniu. Hciałbym ja przekazać dla zwyciezcy konkursu. DWA ZDJECIA czyli honor dla przeciwnika. Jesli TOMIK sie nieobrazisz i poprzesz mnie. To chciałbym abys dał ja zwyciezcy w nowym roku, wbrew pozorom to juz nietak długo trzeba czekac.
tomik Napisano 23 Września 2006 Autor Napisano 23 Września 2006 Wszystkie osoby, które mają już min. 500 postów proszę o info dotyczące chęci wykorzystania konta w domenie haczyk.pl w celu jego założenia i udostępnienia lub tak jak w przypadku Bogdana przekazania na inne cele. Hciałbym ja przekazać dla zwyciezcy konkursu. DWA ZDJECIA czyli honor dla przeciwnika. Oczywiscie nie widzę problemu. Przy okazji obiecuję, że z początkiem nowego roku ogłosimy ten konkurs na stronach haczyk.pl A pozostałe kwestie dotyczące obecnego konkursu myślę, że wyjaśniłem i wyczerpałem w poprzednich postach .
Papinos Napisano 25 Września 2006 Napisano 25 Września 2006 Tomik ......ja dopiero teraz wszedłem na ten temat w forum zaczołem czytać.....i żałuje że wcześniej mi sie nie chciało tutaj zajrzeć . ,czy jest jakaś szansa na zamuwienie sobie jeszcze tego kompletu (koszulka+czapka) z haczyk.pl ? nie czytałem tego nowego konkursu nie miałem czasu ....chciałbym poprstu kupić tamten komplet ? jest możliwość (sory za wcięcie inny temat)
tomik Napisano 25 Września 2006 Autor Napisano 25 Września 2006 Jest możliwość, zostało mi jeszcze kilka sztuk, wszystko w poniższym temacie: http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?p=16974#16974
camel77 Napisano 27 Września 2006 Napisano 27 Września 2006 chciałbym poprstu kupić tamten komplet ? jest możliwość (sory za wcięcie inny temat) Papinos kupuj kupuj bo komplecik jest super, ja kupiłem i jestem zadowolony nawet już w nim na rybkach byłem )
Papinos Napisano 28 Września 2006 Napisano 28 Września 2006 ale TOMIK mówi że ta koszulka mniejsza jest na niego dobra .....i że jak ja mam 175cm i waże około 60 kg to będzie na mnie znacznie zaduża poradził mi żebym poczekał do konkursów w których nagrodami będą takie same koszulki ale w mniejszych rozmiarach ,zgodziłem sie i czekam żeby wziąść udział i wygrac
camel77 Napisano 29 Września 2006 Napisano 29 Września 2006 Papinos, No ja zamówiłem sobie ten duży zestaw a należę do osób szczupłych a dokładniej mam 186 cm i 80 kg wagi i koszulka jest bardzo bardzo luźna ale nie przejmuję się tym bo wolę luźniejsze rzeczy. A co do mniejszej to myślę że na Ciebie będzie akuracik. Ale wszystko zależy od Ciebie i od tego jakie rzeczy lubisz nosić.
Papinos Napisano 29 Września 2006 Napisano 29 Września 2006 No ,na rybach nie przywiązuje dużej wagi do ubioru ,heh ważne żeby mi nie przeszkadzała jej długość ,tzn. nie ubieram sie w koszulki do kolan ,ale wolał bym jednak żeby koszulka nie była o wiele zaduża ,jak muwiłem poczekam na mniejsze rozmiary znacie może miejsca gdzie można kupić fajne spodnie najlepiej w zielone moro z dużą ilością kieszeni różnych formatów ...(długi spacer ze spiningiem wzdłóż odry wymaga niestety dość dobrej segregacji sprzętu ,a w 2 kieszeniach w kamizelce nie da rady zmieścić wszystkiego)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.