pawciobra Napisano 19 Lutego 2013 Share Napisano 19 Lutego 2013 Po prostu zatkało mnie_________________brak słów (*) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marewel Napisano 20 Lutego 2013 Share Napisano 20 Lutego 2013 Miałem okazje poznać bardzo w porządku człowiek. Spoczywaj w pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtyna51 Napisano 20 Lutego 2013 Share Napisano 20 Lutego 2013 Wyrazy współczucia dla rodziny i znajomych,nie znałem osobiście człowieka ale nie jedną rade z forum właśnie jemu zawdzięczam,człowiek z mega wiedzą wędkarską którą bez problemu się dzielił a do tego z Wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 20 Lutego 2013 Share Napisano 20 Lutego 2013 Będzie mi Ciebie brakować drogi Krzyśku Mańku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gaca Napisano 20 Lutego 2013 Share Napisano 20 Lutego 2013 Dziękuję dziękujemy Ci za wszystko Mańku , spoczywaj w pokoju . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pio Napisano 20 Lutego 2013 Share Napisano 20 Lutego 2013 Miałem okazję kolegować się i wędkować ze Ś.P. Krzyśkiem. Wspaniały, pogodny facet i fantastyczny wędkarz. Trudno uwierzyć w jego odejście... Odpoczywaj w pokoju kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 21 Lutego 2013 Share Napisano 21 Lutego 2013 Pozostanie pustka i smutek.......................żegnaj Mańku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 22 Lutego 2013 Share Napisano 22 Lutego 2013 Od wczoraj gdy po raz pierwszy po kilkunastodniowej przerwie zalogowałem się na forum zastanawiam się co napisać w tym temacie, i nie przychodzą mi do głowy żadne słowa, które były by odpowiednie by uczcić pamieć naszego Kolegi. Pozostał tylko niewypowiedziany żal i pustka po wielkiej stracie. Spoczywaj w pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość embryo Napisano 22 Lutego 2013 Share Napisano 22 Lutego 2013 Nie znałem Kolegi Mańka, ale chciałbym wyrazić to, co czuję, słowami poety: Żaden człowiek nie jest samoistną wyspą; każdy stanowi ułomek kontynentu, część lądu. Jeżeli morze zmyje choćby grudkę ziemi, Europa będzie pomniejszona, tak samo jak gdyby pochłonęło przylądek, włość twoich przyjaciół czy twoją własną. Śmierć każdego człowieka umniejsza mnie, albowiem jestem zespolony z ludzkością. Przeto nigdy nie pytaj, komu bije dzwon: bije on Tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 23 Lutego 2013 Share Napisano 23 Lutego 2013 O śmierci Mańka dowiedziałem się z video tomka1 na youtube. Wielka szkoda i jakoś tak smutno i refleksyjnie się zrobiło. Spoczywaj w pokoju kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maryaChi Napisano 16 Maja 2013 Share Napisano 16 Maja 2013 Z racji nieobecności na forum dopiero dziś się dowiedziałem. Ciężko cokolwiek powiedzieć, gdy słyszy się, że w wieku 53 lat umiera człowiek, z którym nie raz dyskutowało się, nie raz korzystało się z cennych informacji, które tu na forum wrzucał. Niech Mu ziemia lekką będzie [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 8 Lipca 2013 Share Napisano 8 Lipca 2013 Wybaczcie odgrzanie kotleta ale w tym wypadku uwżam to za uzasadnione. Szkoda kolegi naprawdę, masakra Niech łowi dalej w niebieskich stawach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi