Winko Napisano 23 Lutego 2013 Share Napisano 23 Lutego 2013 Mam taką małą prośbę. Mianowicie może ktoś podać jakiegoś linka do dzisiejszej wieczornej walki owych panów bez konieczności wysyłania sms-a za 40zł??? Nie tyle chodzi o mnie co o mojego teścia który jest święcie przekonany że jakiś boks dziś musi być!!! Wolał bym jednak opcję podglądy na żywo z neta niż w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiux Napisano 23 Lutego 2013 Share Napisano 23 Lutego 2013 TU JUZ LECI http://meczelive.com/dyscypliny/boks/golota-saleta,transmisja732/ Więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 23 Lutego 2013 Autor Share Napisano 23 Lutego 2013 Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiux Napisano 24 Lutego 2013 Share Napisano 24 Lutego 2013 Wielkie dzięki Zaoszczędziłem Ci 40 zł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 24 Lutego 2013 Share Napisano 24 Lutego 2013 Ja obstawiałem 7 runda i saleta powali Gołotę.......pomyliłem sie tylko o 1 runde Gołota to już "wrak" powinien przejść na emeryturę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 24 Lutego 2013 Share Napisano 24 Lutego 2013 Ta walka to żenada i to tego jak go powalił, ciosem w tył w głowy parodia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 24 Lutego 2013 Share Napisano 24 Lutego 2013 Ta walka to żenada i to tego jak go powalił, ciosem w tył w głowy parodia. Kwintesencja Polskiej siły bokserskiej: walczył emeryt z inwalidą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aregmax Napisano 24 Lutego 2013 Share Napisano 24 Lutego 2013 O to tylko chodzi właśnie , o "jakieś" tam show żeby trochę pieniędzy zarobić i tyle. Jeśli do kogoś trafiają slogany typu 'walka stulecia', 'wyrównanie rachunków' to szkoda że ktoś daje się nabierać i myśli że chodzi o wielki sport. Kubeł ziemnej wody na głowę. To raczej przedstawienie, które i tak wielu się podoba. I ok. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekCLI Napisano 24 Lutego 2013 Share Napisano 24 Lutego 2013 Słowa Mojego teścia-dziadkom kończy się kasa,a życ trzeba....A tak po za marginesem,gdy by nie nasze pogięte prawo to Andrzej był by naszą duma a nie USA....bo gdy zaczał mieć sukcesy to POLSKIE media-POLAK mieszkający w USA................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petryk_05 Napisano 24 Lutego 2013 Share Napisano 24 Lutego 2013 Słowa Mojego teścia-dziadkom kończy się kasa,a życ trzeba....A tak po za marginesem,gdy by nie nasze pogięte prawo to Andrzej był by naszą duma a nie USA....bo gdy zaczał mieć sukcesy to POLSKIE media-POLAK mieszkający w USA................... Saleta może i zrobił to dla siana, ale zastanawia mnie po co do ringu wyszedł Andrzej? Kasy na pewno mu nie brakuje, jako jedyny z walczących wczoraj bokserów nikogo nie reklamował. Nie potrzebnie wychodził już do ringu z Adamkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiux Napisano 24 Lutego 2013 Share Napisano 24 Lutego 2013 Słowa Mojego teścia-dziadkom kończy się kasa,a życ trzeba....A tak po za marginesem,gdy by nie nasze pogięte prawo to Andrzej był by naszą duma a nie USA....bo gdy zaczał mieć sukcesy to POLSKIE media-POLAK mieszkający w USA................... Saleta może i zrobił to dla siana, ale zastanawia mnie po co do ringu wyszedł Andrzej? Kasy na pewno mu nie brakuje, jako jedyny z walczących wczoraj bokserów nikogo nie reklamował. Nie potrzebnie wychodził już do ringu z Adamkiem. Chciał zezwolenie opłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom92 Napisano 25 Lutego 2013 Share Napisano 25 Lutego 2013 Szkoda tylko takiego końca kariery dla Gołoty ,myślałem że Gmitruk go jednak lepiej przygotuje i wygra lub przynajmniej przegra na pkt.A co do kasy to Gołota raczej nie narzeka bo przecież zarobił ładnych pare mln $ na walkach i reklamach to jeszcze kupował jakieś nieruchomości w usa i z tego kase ciągnie a do tego jego żona ma kancelarie adwokacką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 25 Lutego 2013 Share Napisano 25 Lutego 2013 Słowa Mojego teścia-dziadkom kończy się kasa,a życ trzeba....A tak po za marginesem,gdy by nie nasze pogięte prawo to Andrzej był by naszą duma a nie USA....bo gdy zaczał mieć sukcesy to POLSKIE media-POLAK mieszkający w USA................... Saleta może i zrobił to dla siana, ale zastanawia mnie po co do ringu wyszedł Andrzej? Kasy na pewno mu nie brakuje, jako jedyny z walczących wczoraj bokserów nikogo nie reklamował. Nie potrzebnie wychodził już do ringu z Adamkiem. Walka Adamka z Gołotą to było coś pięknego. Taki mizerniutki Adamek a spuścił lanie Gołocie fes. Gołota to już dziadek. Powinien usiąść przed TV i herbatke wypoić tyle mu zostało. Wali Gołoty z Saleta całej nie ogladałem bo nigdzie nie ma na kompie.Tylko urywki w TV widziałem. Natomiast chciałbym ujżć walkę Adamek kontra Szpilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petryk_05 Napisano 26 Lutego 2013 Share Napisano 26 Lutego 2013 Słowa Mojego teścia-dziadkom kończy się kasa,a życ trzeba....A tak po za marginesem,gdy by nie nasze pogięte prawo to Andrzej był by naszą duma a nie USA....bo gdy zaczał mieć sukcesy to POLSKIE media-POLAK mieszkający w USA................... Saleta może i zrobił to dla siana, ale zastanawia mnie po co do ringu wyszedł Andrzej? Kasy na pewno mu nie brakuje, jako jedyny z walczących wczoraj bokserów nikogo nie reklamował. Nie potrzebnie wychodził już do ringu z Adamkiem. Walka Adamka z Gołotą to było coś pięknego. Taki mizerniutki Adamek a spuścił lanie Gołocie fes. Gołota to już dziadek. Powinien usiąść przed TV i herbatke wypoić tyle mu zostało. Wali Gołoty z Saleta całej nie ogladałem bo nigdzie nie ma na kompie.Tylko urywki w TV widziałem. Natomiast chciałbym ujżć walkę Adamek kontra Szpilka. Przypuszczam że Adamek wypunktowałby Szpilę jak Arreolę bo na nokaut to on jednak ciosu nie ma. Natomiast na tą chwilę Szpilka jest tak słaby technicznie, że Adamek te wszystkie braki by obnażył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi