pewniak Napisano 19 Kwietnia 2013 Share Napisano 19 Kwietnia 2013 Jadąc wschodnią obwodnicą wrocławia z siechnic do łanów, po lewej stronie widać spory staw. Kto zna to łowisko? Co w nim można złowić i do kogo należy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 19 Kwietnia 2013 Share Napisano 19 Kwietnia 2013 ten staw to nazywa się " nowa szwecja" i jest dzierżawiony przez koło Krokodyl , wejdź na stronę Krokodyla jest tam pełen opis łowiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pewniak Napisano 19 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2013 dzięki za odpowiedź. W sumie to się i cieszę i nie cieszę. Z jednej strony trochę szkoda, bo nie należę do tego koła i nie specjalnie kalkuluje mi się płacić ekstra 240 zł, z drugiej jednak, jeśli rzeczywiście byłoby tam dużo ryby, łowisko byłoby pilnowane i zarybiane, to byłby to wyjątek od innych wód i może się skuszę, bo mam niedaleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pewniak Napisano 21 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2013 w drodze powrotnej z Oławki zajrzałem dziś na małą szwecję. Po ciekawych opisach w necie miałem w głowie nakreślony obraz pięknego i przede wszystkim rybnego łowiska. Tymczasem na kilkunastu łowiących praktycznie nikt nie miał brań! Rozmawiałem z kilkoma wędkarzami i skarżyli się na całkowitą studnię, nawet puknięcia. Oczywiście jeden dzień bez brań nie dyskredytuje tego łowiska, niemniej, mając na uwadze iż na pozostałych zbiornikach już coś się dzieje, a tu nic, to nie wygląda dobrze. Będę obserwował ten zbiornik dalej, zobaczymy, może z czasem będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin26Wro Napisano 21 Kwietnia 2013 Share Napisano 21 Kwietnia 2013 Chyba temat już jest http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?p=246432&sid=c53a8b0844ae14aba8f4abf0baa6f07a#246432 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi