Damian21 Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 oj cos malo lodziarzy na dziećkach siedzi i dobrze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skunk Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Bo może rybki słabo biora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 a jak tam ta przemsza kolo dzieckow w okolicach rur ? z mojej wiedzy to byl zawsze sciek, i tam same smieci plywaly - no ale moze nawet tam ktos lowi ? trocie hahaha ROFL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek150 Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Przemsza jest okropnie brudna, juz od mojej miejscowosci taki syf ze szkoda gadac i nikt jeszcze nie odwazyl sie lowic, chodz ja lowilem z kolega z nudow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 Przemsza jest okropnie brudna, juz od mojej miejscowosci taki syf ze szkoda gadac i nikt jeszcze nie odwazyl sie lowic, chodz ja lowilem z kolega z nudow i jak efekty jakies byly ? jaka miejscowosc ? wsumie bardzo ladna rzeczka(najblizsza jaka mam) ale niewidzialem zeby ktos w niej lowil.. no ale ze 40lat temu pewnie byla czysta i zapewne dosc ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek150 Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 Efektow zadnych miejscowosc taka jak w profilu, w mojej czesci odradzam lowic tam Sa znacznie ciekawsze miejsca takie np jak Dzieckowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 ah no tak, jaworzno niezauwazylem btw tez jestem z jaworzna - jelen do 5roku zycia, teraz centrum, takze itak spedzam tam wiele czasu na dziećkowice to doslownie10 min na rowerze, a w przemszy to smiecie plywaja hehe, no ale bedzie tzreba zapolowac na te trocie, najlepiej w nocy - widac te wielkie poruszajace sie fluorescencyjne krztalty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek150 Napisano 6 Stycznia 2009 Share Napisano 6 Stycznia 2009 Chetnie moge sie wybrac z toba gdzies nad jakis staw jak bedzie sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 Panowie jakie wyniki ?? Dzieje się coś na lodzie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek150 Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 Oj sie dzieje lod coraz cienszy ale wyniki sa Ostatnio bylem wynik 20 okoni co prawda nie jakies duze ale sa i ludzi tez bardzo duzo ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekŚ Napisano 11 Lutego 2009 Share Napisano 11 Lutego 2009 Panowie jakie wyniki ??Dzieje się coś na lodzie ?? Widze ze tak jak ja juz nie możesz sie doczekac prawdziwej ryby z dzieckowic:P ten sezon jest nasz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek150 Napisano 26 Lutego 2009 Share Napisano 26 Lutego 2009 Ktos byl na dzieckach? Jak z lodem da sie bezpiecznie lowic? I jak wyniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 26 Lutego 2009 Share Napisano 26 Lutego 2009 teraz juz odwilz permanentna, lodowe ostatki miejmy nadzieje a tak zeby sie dalo z brzegu lowic pewnie ze 3 tygodnie zejda jescze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 Witam Panowie po przerwie dopadły mnie kłopoty zdrowotne w postaci szpitala i chirurga ze skalpelem w łapach , ale teraz jestem już na obrotach i zaczynam tęsknić za rybeczkami . Co Panowie słychać na wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 dopadły mnie kłopoty zdrowotne w postaci szpitala i chirurga ze skalpelem w łapach Mam nadzieję, że już wszystko ok Zdrowia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 31 Marca 2009 Share Napisano 31 Marca 2009 Dzięki Tomek Zdrowie jakoś dopisuje tylko mam zakaz podnoszenia /w dowolnym tłumaczeniu/ zobaczę może jakiegoś tragarza do sprzętu załatwię no i nie wiem co z wiosłowaniem Ale zgodnie z moją zasadą DAM RADE Ponowne otwarcie sezonu planuje dopiero za jakieś 3 tygodnie /na lodzie zdążyłem połapać kilka dni/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi226 Napisano 6 Kwietnia 2009 Share Napisano 6 Kwietnia 2009 Witam a jak najczęściej łowicie na dziećkach??z łodzi czy z brzegu,?na spławik czy z gruntu?na jakie przynety?i oczywiscie jakie są wasze rekordy na dzieckach:) własnie otrzymałem karte wędkarską i wybieram sie na dziecki i neiwiem jak sie za to zabrac:)z góry dziekuje za rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 7 Kwietnia 2009 Share Napisano 7 Kwietnia 2009 Zibi poczytaj w tym temacie masz 17 stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalny15 Napisano 9 Kwietnia 2009 Share Napisano 9 Kwietnia 2009 Witam. Panowie proszę o pomoc! 1. Czy da się dojechać samochodem do samej wody(na łowisko) (jeśli tak to proszę o info, będe jechał od strony Katowic) 2. Czy nadal nie wolno używać zanęt 3. Gdzie są najlepsze miejscówki na karpie Z góry dzięki za odpowiedzi. Nie ukrywam, że troche mi się spieszy bo jutro po poudniu wyjeżdzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi226 Napisano 9 Kwietnia 2009 Share Napisano 9 Kwietnia 2009 idzie bez problemu dojechac od strony imielina np koło domków letniskowych pod samą wode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_mce Napisano 10 Kwietnia 2009 Share Napisano 10 Kwietnia 2009 Ja byłem w zeszłą niedzielę - cały dzien siedziałem i nic - zbiornik znam bardzo dobrze bo mieszkam 2 km obok - 4 dni zanęcania i totalne NIC - wybieram sie w niedziele i poniedziałek a wiec po swietach dam znac. Co do karpi nalepsza miejscówka to w tej chwili przeciwległy brzeg patrząc od rybaczówki - jedyny mozliwy sposób to łowienie z łódki (z brzegu nie wolno tam łowić - jest betonowe ogrodzenie) jest tam dosc płytko i karpie w tej chwili tam siedzą - jak woda nagrzała sie juz do odpowieniej temp. to moze cos zacznie brać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 10 Kwietnia 2009 Share Napisano 10 Kwietnia 2009 Adam dobrze PISZESZ Rybaczówke otwarli ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_mce Napisano 10 Kwietnia 2009 Share Napisano 10 Kwietnia 2009 Oj Piotrze nie mam pojecia jeszcze nie byłem tam w tym roku - podjade moze jutro rano to napisze wieczorem na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 10 Kwietnia 2009 Share Napisano 10 Kwietnia 2009 Od rybaczówki w stronę A4 też jest dosyć płytko jak na Dziećki , biała ryba powinna powoli tam zaczynać skubać - osobiście poławiam drapieżniki , koniecznie napisz czy już otwarli rybaczówke . PS. Pouzupełniajcie PROFILE , nie wiadomo kto jest kto i skąd TU nikt nikogo NIE BIJE chyba Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kia Napisano 11 Kwietnia 2009 Share Napisano 11 Kwietnia 2009 Rybaczówka w czwartek rano była jeszcze zamknięta na 4 spusty Jeżdżę tam dosyć często za sprawą pracy - przedstawiciel handlowy, i jak tylko mam możliwość podjechać nad Dziećki to właśnie o robię. Myślę że otworzą Rybaczówkę pod koniec kwietnia. pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi