AnteoZamboni Napisano 14 Maja 2013 Share Napisano 14 Maja 2013 Panowie i Panie szukam pomocy od poczatku maja biegam ze spinem w sumei dwoma po niewielkich zbiornikach w okolicy Świętochłowic i Rudy Śl. za okoniem i szczupakiem... jednak nic a nic nie udalo sie złowić, może polecicie jakis ciekawy stawik w ktorym mozna zahaczyc okonka na trok, badz jakiegos szczupaczka na blache ;P wieksze jeziora okregu Katowickiego tez wchodza w gre pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra1711 Napisano 14 Maja 2013 Share Napisano 14 Maja 2013 Na razie to nic nie bierze więc się nie dziw że takie efekty. Co mogę polecić to przeczyce i kozłowa w twojej okolicy ale musisz poczekać do czerwca. Na dzień dzisiejszy pogorie paprocany i dziećki(w ostateczności) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro 85 Napisano 16 Maja 2013 Share Napisano 16 Maja 2013 W chwili obecnej ostatnie wymienione tez można sobie odpuścić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robek Napisano 17 Maja 2013 Share Napisano 17 Maja 2013 Dlaczego Dziećki odpuścić, wyschły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro 85 Napisano 18 Maja 2013 Share Napisano 18 Maja 2013 ostatnie dni ja objezdziłem rzeki w pobliżu i totalna rybia pustynia, kolega na paprach też sie udziela i tez nic,inny znajomy znów dziećki trenuje i to samo. Ja byłem wczoraj 9h ze spinem na rzece,przeszedłem kilka km,i uwierz nie widziałem nawet spławu jakiejkolwiek ryby, nie mowiac już o braniu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AnteoZamboni Napisano 18 Maja 2013 Autor Share Napisano 18 Maja 2013 Z góry dziekuje za zainteresowanie tematem Ja ostatnio polowilem niewielkei okonie (ok. 25cm) na boczny trok na niewielkim stawie w Rudzie Śląskiej, byłem na Pogori ale zero kontaktu z ryba, na rzeczkach mnie jeszcze nie było Miro moze polecisz jakies fajne miejscowki gdzie mozna wyrwac jaski czy klenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
volfi Napisano 18 Maja 2013 Share Napisano 18 Maja 2013 Z góry dziekuje za zainteresowanie tematem Ja ostatnio polowilem niewielkei okonie (ok. 25cm) na boczny trok na niewielkim stawie w Rudzie Śląskiej, byłem na Pogori ale zero kontaktu z ryba, na rzeczkach mnie jeszcze nie było Miro moze polecisz jakies fajne miejscowki gdzie mozna wyrwac jaski czy klenie ? gdzie te okonie połowiles?smrodlok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AnteoZamboni Napisano 19 Maja 2013 Autor Share Napisano 19 Maja 2013 dokladnie tak dzis rano powtorka brania od godz 6 do 8 rano jak wyszlo slonce juz nic nie skubalo twisterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
volfi Napisano 21 Maja 2013 Share Napisano 21 Maja 2013 anteo od strony drogi czy z drugiej strony tam chyba potrzebne wodery co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AnteoZamboni Napisano 21 Maja 2013 Autor Share Napisano 21 Maja 2013 Dokladnie brzeg gdzie widac te zalane drzewa... jest tam około 1m glebokosci i straszny muł ale polowić sie da dzis znow udało mi sie przechytrzyc kilka fajnych okoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi