AnteoZamboni Napisano 14 Maja 2013 Napisano 14 Maja 2013 Panowie i Panie szukam pomocy od poczatku maja biegam ze spinem w sumei dwoma po niewielkich zbiornikach w okolicy Świętochłowic i Rudy Śl. za okoniem i szczupakiem... jednak nic a nic nie udalo sie złowić, może polecicie jakis ciekawy stawik w ktorym mozna zahaczyc okonka na trok, badz jakiegos szczupaczka na blache ;P wieksze jeziora okregu Katowickiego tez wchodza w gre pozdrawiam! Cytuj
abra1711 Napisano 14 Maja 2013 Napisano 14 Maja 2013 Na razie to nic nie bierze więc się nie dziw że takie efekty. Co mogę polecić to przeczyce i kozłowa w twojej okolicy ale musisz poczekać do czerwca. Na dzień dzisiejszy pogorie paprocany i dziećki(w ostateczności) Cytuj
miro 85 Napisano 16 Maja 2013 Napisano 16 Maja 2013 W chwili obecnej ostatnie wymienione tez można sobie odpuścić.... Cytuj
miro 85 Napisano 18 Maja 2013 Napisano 18 Maja 2013 ostatnie dni ja objezdziłem rzeki w pobliżu i totalna rybia pustynia, kolega na paprach też sie udziela i tez nic,inny znajomy znów dziećki trenuje i to samo. Ja byłem wczoraj 9h ze spinem na rzece,przeszedłem kilka km,i uwierz nie widziałem nawet spławu jakiejkolwiek ryby, nie mowiac już o braniu.... Cytuj
AnteoZamboni Napisano 18 Maja 2013 Autor Napisano 18 Maja 2013 Z góry dziekuje za zainteresowanie tematem Ja ostatnio polowilem niewielkei okonie (ok. 25cm) na boczny trok na niewielkim stawie w Rudzie Śląskiej, byłem na Pogori ale zero kontaktu z ryba, na rzeczkach mnie jeszcze nie było Miro moze polecisz jakies fajne miejscowki gdzie mozna wyrwac jaski czy klenie ? Cytuj
volfi Napisano 18 Maja 2013 Napisano 18 Maja 2013 Z góry dziekuje za zainteresowanie tematem Ja ostatnio polowilem niewielkei okonie (ok. 25cm) na boczny trok na niewielkim stawie w Rudzie Śląskiej, byłem na Pogori ale zero kontaktu z ryba, na rzeczkach mnie jeszcze nie było Miro moze polecisz jakies fajne miejscowki gdzie mozna wyrwac jaski czy klenie ? gdzie te okonie połowiles?smrodlok? Cytuj
AnteoZamboni Napisano 19 Maja 2013 Autor Napisano 19 Maja 2013 dokladnie tak dzis rano powtorka brania od godz 6 do 8 rano jak wyszlo slonce juz nic nie skubalo twisterka Cytuj
volfi Napisano 21 Maja 2013 Napisano 21 Maja 2013 anteo od strony drogi czy z drugiej strony tam chyba potrzebne wodery co? Cytuj
AnteoZamboni Napisano 21 Maja 2013 Autor Napisano 21 Maja 2013 Dokladnie brzeg gdzie widac te zalane drzewa... jest tam około 1m glebokosci i straszny muł ale polowić sie da dzis znow udało mi sie przechytrzyc kilka fajnych okoni Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi