DAWID Napisano 12 Grudnia 2013 Share Napisano 12 Grudnia 2013 Piękne psiaki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 16 Grudnia 2013 Share Napisano 16 Grudnia 2013 Dzięki koledzy za gratulacje Tym razem wklejam rybki z sobotniej wyprawy. Ojciec złowił 2 sztuki (na zdj.), ja jednego już praktycznie po ciemku i telefon nie dał rady. Wszystkie jeden rocznik ok 60-65cm. Do świąt sandaczom daje odpocząć. Ostatnią wyprawę planuję przed sylwkiem,chyba że pogoda pokrzyżuje szyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 18 Grudnia 2013 Share Napisano 18 Grudnia 2013 Piękna systematyczność ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 20 Grudnia 2013 Share Napisano 20 Grudnia 2013 kadziul, dajecie do wiwatu. Ja się cieszę, że jeszcze mi dopisało szczęście. Odrzańskie szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maryaChi Napisano 20 Grudnia 2013 Share Napisano 20 Grudnia 2013 Brawo! Grudzień rozpieszcza w tym roku pogodą. Jak widzę również rybami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 21 Grudnia 2013 Share Napisano 21 Grudnia 2013 Cały sezon jest wyjątkowo rybny,ostatnio tak pięknie sandacze współpracowały w 2002r. Brawo jaceen, widzę że nie odpuszczasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 30 Grudnia 2013 Share Napisano 30 Grudnia 2013 Dziś zakończyliśmy sezon, ja wyholowałem szczupłego 55 cm, ojciec szczupłego 52 cm i sandacza 65m Dwa dni wcześniej byliśmy w trójkę na łodzi,dołączył do nas kuzyn Wojtek i tylko on cieszył się z niewielkiego sandaczyka. Szkoda, że sezon 2013 już się kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skin Napisano 17 Stycznia 2014 Share Napisano 17 Stycznia 2014 Witam w październiku tego roku zacząłem polować na sandacza, oto kilka rybek, które udało mi się wyholować, nie są to okazy ale to pierwsze sandacze złowione przeze mnie na spinn Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 18 Stycznia 2014 Share Napisano 18 Stycznia 2014 To całkiem piękne ryby. Brawo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 10 Lutego 2014 Share Napisano 10 Lutego 2014 Przeglądając pudełka z przynętami do konserwacji wyjąłem najbardziej eksploatowanego woblera. Tak wygląda po ciężkim sezonie 2013 . Zagryzały go sandacze i klenie. Gdyby klenie miały takie zębiska jak sandacze, to zapewne niewiele by z niego zostało. Zostanie tylko poddany lakierowaniu. Nie zmieniam w nim nic, bo wiem, że jego praca bardziej prowokuje niż jakiś wymyślny wzorek na grzbiecie. Wobler Gębala 8cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 11 Lutego 2014 Share Napisano 11 Lutego 2014 okoniowa gębala kiler jakich malo ja swojego zostawilem a nysie na worku foliowym na samym srodku ;/ drugiego takiego nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi