ona Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 Zaczne od tego, że nie chciałabym tutaj żadnych wulgarnych i chamskich tekstów, dziękuje. A więc tak... Od pewnego czasu bardzo podoba mi się pewien chłopak, on wędkuje. Ja oczywiście nie mam o tym żadnego pojęcia, nic. Nienawidzę nawet tak siedzieć i czekać by coś tam się w końcu złowiło. Z zauroczenia człowiek zrobi wszystko, więc ja nie byłam gorsza i powiedziałam mu, że od czasu do czasu wędkuje. nie wiem dlaczego się w to wciągnęłam, teraz on ciągle nalega byśmy razem udali się nad jakieś jezioro coś złowić. Nie mam wędki, brzydze się robaków etc. Może jakieś pomysły na improwizację? Są w ógóle jakieś sklepy by wypożyczyć cały ten sprzęt? pozdrawiam. Cytuj
Lemiux Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 Uuuuu, nie dasz rady tego pociągnąć. Lepiej mu powiedz ze pomyliłaś wioślarstwo z wędkarstwem ;P Cytuj
zwykly_michal Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 Dawno nie bylas i potrzebujesz instruktora, zamiast robakow mozesz uzywac kukurydzy. Jesli lowi na spinning robaki sa zbedne. Chlopak poczuje sie lepiej kiedy bedzie mogl pochwalic sie co potrafi. Cytuj
wernicjusz Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 ona, a ja miałem co do Ciebie poważne zamiary... . Jak mogłaś tak mnie oszukać dziewczyno . Cytuj
Marienty Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 Nie martw się na zapas. Pewnie chodzi o takie "wędkowanie", gdzie się nawet wędek z pokrowca nie wyciąga Cytuj
maryaChi Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 Treść brzmi jak pospolita internetowa troll-prowokacja (nie mylić z trollingiem), ale jeśli tak nie jest: Będąc na rybach nie musisz wędkować. Weź sobie koc, książkę, teraz też strój kąpielowy do opalania. Wędkować nie musisz. Nie pytaj tylko "kiedy do domu?". Cytuj
ona Napisano 9 Czerwca 2013 Autor Napisano 9 Czerwca 2013 dziwne, jedziemy na ryby i tylko w tym celu a ja mam sie opalac?cos chyba byłoby nie tak chociaż i tak będzie. Cytuj
flomaker Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 No tak teraz sezon mętnookich - przypomnij mu przed wyjazdem ,żeby o gumkach nie zapomniał. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi