ona Napisano 9 Czerwca 2013 Share Napisano 9 Czerwca 2013 Zaczne od tego, że nie chciałabym tutaj żadnych wulgarnych i chamskich tekstów, dziękuje. A więc tak... Od pewnego czasu bardzo podoba mi się pewien chłopak, on wędkuje. Ja oczywiście nie mam o tym żadnego pojęcia, nic. Nienawidzę nawet tak siedzieć i czekać by coś tam się w końcu złowiło. Z zauroczenia człowiek zrobi wszystko, więc ja nie byłam gorsza i powiedziałam mu, że od czasu do czasu wędkuje. nie wiem dlaczego się w to wciągnęłam, teraz on ciągle nalega byśmy razem udali się nad jakieś jezioro coś złowić. Nie mam wędki, brzydze się robaków etc. Może jakieś pomysły na improwizację? Są w ógóle jakieś sklepy by wypożyczyć cały ten sprzęt? pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiux Napisano 9 Czerwca 2013 Share Napisano 9 Czerwca 2013 Uuuuu, nie dasz rady tego pociągnąć. Lepiej mu powiedz ze pomyliłaś wioślarstwo z wędkarstwem ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwykly_michal Napisano 9 Czerwca 2013 Share Napisano 9 Czerwca 2013 Dawno nie bylas i potrzebujesz instruktora, zamiast robakow mozesz uzywac kukurydzy. Jesli lowi na spinning robaki sa zbedne. Chlopak poczuje sie lepiej kiedy bedzie mogl pochwalic sie co potrafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 9 Czerwca 2013 Share Napisano 9 Czerwca 2013 ona, a ja miałem co do Ciebie poważne zamiary... . Jak mogłaś tak mnie oszukać dziewczyno . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 9 Czerwca 2013 Share Napisano 9 Czerwca 2013 Nie martw się na zapas. Pewnie chodzi o takie "wędkowanie", gdzie się nawet wędek z pokrowca nie wyciąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maryaChi Napisano 9 Czerwca 2013 Share Napisano 9 Czerwca 2013 Treść brzmi jak pospolita internetowa troll-prowokacja (nie mylić z trollingiem), ale jeśli tak nie jest: Będąc na rybach nie musisz wędkować. Weź sobie koc, książkę, teraz też strój kąpielowy do opalania. Wędkować nie musisz. Nie pytaj tylko "kiedy do domu?". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ona Napisano 9 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2013 dziwne, jedziemy na ryby i tylko w tym celu a ja mam sie opalac?cos chyba byłoby nie tak chociaż i tak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flomaker Napisano 9 Czerwca 2013 Share Napisano 9 Czerwca 2013 No tak teraz sezon mętnookich - przypomnij mu przed wyjazdem ,żeby o gumkach nie zapomniał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi