miro 85 Napisano 10 Czerwca 2013 Napisano 10 Czerwca 2013 Jak w temacie, w sumie od jakiegos czasu juz tylko spininguje,a mam 3 takie feedery,to jednego bym sie pozbył. Jak kto bedzie zainteresowany to pocykam fotki. Kij w stanie db+,czyli normalne slady łowienia,jakieś drobne ryski,przelotki ok nie wytarte+2 zapasowe szczytówki. Kołowrotek(nie wiem czy dobrze nazwe wymieniem) stan jak wyżej,zapasowa szpula itd Całosć używana co jakiś czas przez 2 lata Odbiór osobisty(ślask) lub kurier(bo poczta nie przyjmuje długich paczek) sprzedam tylko w kpl-150zł Cytuj
Robek Napisano 10 Czerwca 2013 Napisano 10 Czerwca 2013 Jaki rozmiar kołowrotka ? Razem są trzy szczytówki ? Cytuj
miro 85 Napisano 10 Czerwca 2013 Autor Napisano 10 Czerwca 2013 Jutro dam konkretne info, szczytówek jest chyba 4 z tego co pamietam, a rozmiar kołowrotka w okolicach 300/3000. Jutro zrobie dokładne fotki i konkretne informacje,narazie mam inne problemy na głowie po gradobiciu.... Cytuj
miro 85 Napisano 11 Czerwca 2013 Autor Napisano 11 Czerwca 2013 Obiecane fotki i info: Kołowrotek Jaxon Arnas 300MRD stan: chodzi ładnie płynie,drobne ryski od normalnego uzytkowania Wedzisko Mikado Ultraviolet UV 360 cv do 90g +3 wymienne szczytówki Stan: Bez pekniec,przelotki ok,nie wytarte, na dolnej czesci przy napisach troche poodpryskiwany lakier,stan ogólny db+(wizualnie) Uzytkowy;BDB Cena całość 150zł odbiór osobisty,170zł wysyłka kurierem w tubie Cytuj
qazqq2 Napisano 14 Lipca 2013 Napisano 14 Lipca 2013 jeśli chciałbyś sprzedać 2 feedery to jestem zainteresowany Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi