Mariusz1 Napisano 21 Czerwca 2013 Share Napisano 21 Czerwca 2013 Mam pytanie w tamtym, roku byłem turystycznie w okolicach Olkusza a właściwie Klucz w Stokach Kwaśniowskich jest tam staw "Stoki" nie wiem czy dobrze wyczytałem że podlega on pod Okręg Katowicki w Zezwoleniu nie ma stawu z tych okolic, może mi ktoś napisać pod jaki okręg to podlega? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robek Napisano 21 Czerwca 2013 Share Napisano 21 Czerwca 2013 googli nie potrafisz używać ? http://www.pzw.org.pl/katowice/wiadomosci/62451/61/uwaga_wedkarze__zbiornik_kwasniow_nr_205 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katystopej Napisano 22 Czerwca 2013 Share Napisano 22 Czerwca 2013 Kolejny mądry. Forum jest o tematyce wędkarskiej więc zapytał się o staw, gdyby zapytał się o ciasto cytrynowe to możesz go odsyłać do googli bo to nie forum cukiernicze. Btw na większości for widać przemądrzałych z tekstami "Spadaj do googli" tu jest forum i NIE WOLNO pisać, google google goole ! " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość lechfor Napisano 22 Czerwca 2013 Share Napisano 22 Czerwca 2013 Ja się nie dziwię, że tak odpisał, to kolejny post spamera z cyklu http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=18243 , jeden z wielu co zaśmieca forum pytaniami na które odpowiedź jest jak na dłoni albo są bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 22 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2013 Kolego a kto jest z ciebie że takie mądrości postradałeś, daj se siana. Szukałem w gogle lecz nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robek Napisano 22 Czerwca 2013 Share Napisano 22 Czerwca 2013 Kolejny mądry. Forum jest o tematyce wędkarskiej więc zapytał się o staw, gdyby zapytał się o ciasto cytrynowe to możesz go odsyłać do googli bo to nie forum cukiernicze. Btw na większości for widać przemądrzałych z tekstami "Spadaj do googli" tu jest forum i NIE WOLNO pisać, google google goole ! " Zauważ, że mu odpowiedziałem, oczywiście leń śmierdzący nawet nie podziękował . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 23 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2013 Kolejny mądry. Forum jest o tematyce wędkarskiej więc zapytał się o staw, gdyby zapytał się o ciasto cytrynowe to możesz go odsyłać do googli bo to nie forum cukiernicze. Btw na większości for widać przemądrzałych z tekstami "Spadaj do googli" tu jest forum i NIE WOLNO pisać, google google goole ! " Zauważ, że mu odpowiedziałem, oczywiście leń śmierdzący nawet nie podziękował . Dziękuje nie śmierdzący. Byłem na stawie w Stokach wczoraj poszwędać się po okolicy i pontonem popływać, naprawdę jest tam super krystaliczna woda ale płycizny, zasilana źródłami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi