Mariusz1 Napisano 21 Czerwca 2013 Napisano 21 Czerwca 2013 Mam pytanie w tamtym, roku byłem turystycznie w okolicach Olkusza a właściwie Klucz w Stokach Kwaśniowskich jest tam staw "Stoki" nie wiem czy dobrze wyczytałem że podlega on pod Okręg Katowicki w Zezwoleniu nie ma stawu z tych okolic, może mi ktoś napisać pod jaki okręg to podlega? Cytuj
Robek Napisano 21 Czerwca 2013 Napisano 21 Czerwca 2013 googli nie potrafisz używać ? http://www.pzw.org.pl/katowice/wiadomosci/62451/61/uwaga_wedkarze__zbiornik_kwasniow_nr_205 Cytuj
katystopej Napisano 22 Czerwca 2013 Napisano 22 Czerwca 2013 Kolejny mądry. Forum jest o tematyce wędkarskiej więc zapytał się o staw, gdyby zapytał się o ciasto cytrynowe to możesz go odsyłać do googli bo to nie forum cukiernicze. Btw na większości for widać przemądrzałych z tekstami "Spadaj do googli" tu jest forum i NIE WOLNO pisać, google google goole ! " Cytuj
Gość lechfor Napisano 22 Czerwca 2013 Napisano 22 Czerwca 2013 Ja się nie dziwię, że tak odpisał, to kolejny post spamera z cyklu http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=18243 , jeden z wielu co zaśmieca forum pytaniami na które odpowiedź jest jak na dłoni albo są bez sensu. Cytuj
Mariusz1 Napisano 22 Czerwca 2013 Autor Napisano 22 Czerwca 2013 Kolego a kto jest z ciebie że takie mądrości postradałeś, daj se siana. Szukałem w gogle lecz nie znalazłem. Cytuj
Robek Napisano 22 Czerwca 2013 Napisano 22 Czerwca 2013 Kolejny mądry. Forum jest o tematyce wędkarskiej więc zapytał się o staw, gdyby zapytał się o ciasto cytrynowe to możesz go odsyłać do googli bo to nie forum cukiernicze. Btw na większości for widać przemądrzałych z tekstami "Spadaj do googli" tu jest forum i NIE WOLNO pisać, google google goole ! " Zauważ, że mu odpowiedziałem, oczywiście leń śmierdzący nawet nie podziękował . Cytuj
Mariusz1 Napisano 23 Czerwca 2013 Autor Napisano 23 Czerwca 2013 Kolejny mądry. Forum jest o tematyce wędkarskiej więc zapytał się o staw, gdyby zapytał się o ciasto cytrynowe to możesz go odsyłać do googli bo to nie forum cukiernicze. Btw na większości for widać przemądrzałych z tekstami "Spadaj do googli" tu jest forum i NIE WOLNO pisać, google google goole ! " Zauważ, że mu odpowiedziałem, oczywiście leń śmierdzący nawet nie podziękował . Dziękuje nie śmierdzący. Byłem na stawie w Stokach wczoraj poszwędać się po okolicy i pontonem popływać, naprawdę jest tam super krystaliczna woda ale płycizny, zasilana źródłami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi