tomek1 Napisano 22 Grudnia 2015 Share Napisano 22 Grudnia 2015 Miło mi przedstawić Kalendarz haczyk.pl na rok 2016. Autorami zdjęć są: styczeń- Gofer, luty- Przemlinek, marzec i maj- Dawid, kwiecień- Andrzejk53, czerwiec- Kamilo, lipiec- KrzysiekG, sierpień- Bartek250, wrzesień- Bluzer, październik- P, listopad- Wafel1313, grudzień- Jaceen. Kalendarz w formacie A3- w układzie poziomym. Ten sam wykonawca co w ubiegłym roku. Cena kalendarza identycznie jak poprzednio wynosi 25 zł/szt., koszt wysyłki 9 zł (niezależnie od ilości sztuk). Tak jak poprzednio- ze względu na łatwość w przesyłaniu danych do płatności i wysyłki- będziemy dokonywać zakupu za pomocą Sklepiku haczyk.pl. Ale to dopiero jak kalendarze będą u mnie. W tej chwili proszę Was aby do 27.12 określić swoje zainteresowanie zakupem dopisując się do listy. Pozwoli to z grubsza oszacować nakład. Na początku przyszłego tygodnia złożę zamówienie. 1. tomek1 2. .... Poniżej projekt Kalendarza haczyk.pl 2016. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 22 Grudnia 2015 Share Napisano 22 Grudnia 2015 Poproszę jedną sztukę. K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 22 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2015 1. tomek1 2. Gofer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 22 Grudnia 2015 Share Napisano 22 Grudnia 2015 To ja 2 sztuki poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 22 Grudnia 2015 Share Napisano 22 Grudnia 2015 1. tomek1 2. Gofer 3. KrzysiekG - 2szt 4. DAWID Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel1313 Napisano 22 Grudnia 2015 Share Napisano 22 Grudnia 2015 1. tomek1 2. Gofer 3. KrzysiekG - 2szt 4. DAWID 5. Wafel1313 2 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 25 Grudnia 2015 Share Napisano 25 Grudnia 2015 1. tomek1 2. Gofer 3. KrzysiekG - 2szt 4. DAWID 5. Wafel1313 2 szt. 6. jaceen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemlinek Napisano 28 Grudnia 2015 Share Napisano 28 Grudnia 2015 Kurcze przez te święta zapomniałem ze mam tu wejść i zamówić kalendarz. Jak jeszcze da radę to poproszę 1 szt 1. tomek1 2. Gofer 3. KrzysiekG - 2szt 4. DAWID 5. Wafel1313 2 szt. 6. jaceen 7. Przemlinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 28 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2015 Kurcze przez te święta zapomniałem ze mam tu wejść i zamówić kalendarz.Jak jeszcze da radę to poproszę 1 szt Załatwione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 30 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2015 Kalendarze zamówione. Tymczasem już dziś można zgłosić swoje zdjęcie do Kalendarza haczyk.pl 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swi_r Napisano 30 Grudnia 2015 Share Napisano 30 Grudnia 2015 Tak jak w zeszłym roku miałem zamiar zamówić sobie kalendarzyk. Niestety w tym roku sobie odpuszczę. Jest to spowodowane tym, że kalendarz jest mało praktyczny. Wszystko fajnie wygląda tylko, że nie ma możliwości zapisania krótkich notatek. Będę musiał poczekać do następnego wydania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 30 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2015 Tak jak w zeszłym roku miałem zamiar zamówić sobie kalendarzyk. Niestety w tym roku sobie odpuszczę.Jest to spowodowane tym, że kalendarz jest mało praktyczny. Wszystko fajnie wygląda tylko, że nie ma możliwości zapisania krótkich notatek. Będę musiał poczekać do następnego wydania Rozumiem. Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 6 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2016 Bardzo proszę osoby, które zadeklarowały zakup kalendarza o dokonanie formalnego zakupu TUTAJ. W opcjach dostawy należy wybrać "wysyłka kalendarza". Kalendarze powinny być lada chwila u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 7 Stycznia 2016 Share Napisano 7 Stycznia 2016 tomek1, można dokupić coś ze sklepiku i w tej paczce by przyszło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 7 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2016 tomek1, można dokupić coś ze sklepiku i w tej paczce by przyszło?? Tak, oczywiście można dokupić. Cena za wysyłkę się nie zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 7 Stycznia 2016 Share Napisano 7 Stycznia 2016 Poszło, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 11 Stycznia 2016 Share Napisano 11 Stycznia 2016 Dziś dopiero zauważyłem posta. Jutro ogarnę temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 14 Stycznia 2016 Share Napisano 14 Stycznia 2016 Przesyłka dotarła, wygląda super. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 14 Stycznia 2016 Share Napisano 14 Stycznia 2016 Również potwierdzam, że kalendarz dotarł, super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 14 Stycznia 2016 Share Napisano 14 Stycznia 2016 Dotarło również. Elegancko zapakowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 18 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2016 Zostały jeszcze dwie sztuki kalendarzy. Jeżeli ktoś chętny to zapraszam do sklepiku, albo proszę o kontakt na PW lub maila haczyk@haczyk.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 20 Stycznia 2016 Share Napisano 20 Stycznia 2016 Kalendarz otrzymałem i bardzo dziękuję! Zawislem na ścianie ale niestety mój czas pozwoli się już kończy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 20 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2016 Kalendarz otrzymałem i bardzo dziękuję!Zawislem na ścianie ale niestety mój czas pozwoli się już kończy;) W przyszłym roku z pewnością kalendarz będzie wcześniej. Twoje zdjęcia pasują do prawie każdego miesiąca, więc będą brane pod uwagę również w edycji 2017. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 20 Stycznia 2016 Share Napisano 20 Stycznia 2016 Kalendarz otrzymałem i bardzo dziękuję!Zawislem na ścianie ale niestety mój czas pozwoli się już kończy;) W przyszłym roku z pewnością kalendarz będzie wcześniej. Nie o to chodziło - tempo było dobre narcyzem też aż takim nie jestem więc nie muszę przez cały miesiąc na swoją gębę się gapić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi