Pilczyk Napisano 4 Lutego 2013 Share Napisano 4 Lutego 2013 jareksm2, pojechałem z ciekawości, na rekonesans, wolałem poobcować nad wodą niż z teściami bo nigdy na lodzie nie łowiłem, ale coś u mnie drgnęło w tym kierunku ), teraz muszę popracowaćnad żoną . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafał12 Napisano 30 Marca 2013 Share Napisano 30 Marca 2013 witam co tam sie na pilcach dzieje?? zamarzniete jeszcze czy juz lodu nie ma??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom92 Napisano 1 Kwietnia 2013 Share Napisano 1 Kwietnia 2013 Hej,macie może mapke pilc z numerami stawów która przewijała się w tym wątku bo ja swoją skasowałem przez przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aregmax Napisano 2 Kwietnia 2013 Share Napisano 2 Kwietnia 2013 wyślę ci na priv tylko dlatego że coś nie mogę znaleźć ostatniej wersji i nie chcę błędnych wklejać a może jeszcze się jej doszukam.. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebor123 Napisano 23 Kwietnia 2013 Share Napisano 23 Kwietnia 2013 28.04.2013 w niedziele odbędą się zawody Spławikowe Zawody Aktywu Kół i ZO na łowisku Pilce staw nr 1. Staw będzię zamknięty od godz 7 do 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jareksm2 Napisano 30 Kwietnia 2013 Share Napisano 30 Kwietnia 2013 Wczoraj po raz pierwszy w tym sezonie odwiedziłem pilce. Żywej duszy nie było, to dziwne bo 1 maja tuż tuż. Czyżby nie było już ryb Jestem skłonny przyjąć to za pewnik, patrząc po efektach - same uklejki i leszcz 35cm (jako jeden z nielicznych który przekroczył 30cm he,he). A jak u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 30 Kwietnia 2013 Share Napisano 30 Kwietnia 2013 Znajomi karpie połowili w weekend na jedynce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 5 Maja 2013 Share Napisano 5 Maja 2013 Technops nie kłam karpiarze siedzieli na 1 w majowy weekend i nic nie połapali to jak to jest z tymi karpiami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymek Napisano 5 Maja 2013 Share Napisano 5 Maja 2013 Tydzień przed majowym weekendem teraz ogólnie nic. W czwartek z kuzynem od 16 do 20 ze spinem na zero w sobote od 15 do 20 jeden szczupak ok 35, który spiąl sie na brzegu. nie widac żerowania ryb. Trzeba raczej czekać aż pogoda i temp się unormuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 6 Maja 2013 Share Napisano 6 Maja 2013 suhhar, tylko jaka była pogoda na koniec kwietnia a jaka na majówce. Zresztą nie mam zamiaru udowadniać, że dwa karpie padły i to nie przez typowych karpiarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RETROPER Napisano 6 Maja 2013 Share Napisano 6 Maja 2013 Czwartek od godziny 6 do 9 rano ze spiningiem - nie widziałem nawet okonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 7 Maja 2013 Share Napisano 7 Maja 2013 czy ktoś ma tą mapke pilc z numerami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moral Napisano 7 Maja 2013 Share Napisano 7 Maja 2013 Czwartek od godziny 6 do 9 rano ze spiningiem - nie widziałem nawet okonka Na którym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aregmax Napisano 7 Maja 2013 Share Napisano 7 Maja 2013 suhhar, dodałem mapę ponownie do mojego podpisu. Pamiętam że były jeszcze wątpliwości co do numerów 11,12,13 ale tablic informacyjnych już wszystkich nie ma. Znalazłem jeszcze starą mapkę gdzieś z PZW ale dość się różni. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 8 Maja 2013 Share Napisano 8 Maja 2013 aregmax, dzięki ale z tego co widze mapka troche stara dzbanowski tak nie wyglada dokładnie no i cmentarny jest teraz z nysa połączony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aregmax Napisano 8 Maja 2013 Share Napisano 8 Maja 2013 W mapce chodzi przede wszystkim o numerację stawów. Aktualne (w miarę) zdjęcia na interencie (google, zumi). Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moral Napisano 8 Maja 2013 Share Napisano 8 Maja 2013 na którym najlepiej biorą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 8 Maja 2013 Share Napisano 8 Maja 2013 aregmax, no fakt myślałem ze to mapka aktualna z aktualnych tablic z numerami juz dawno nie ma sam widziałem i chyba nie bedzie. Chodziło mi głównie o dojazd do 13b ale ponoć tylko traktor zostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jareksm2 Napisano 8 Maja 2013 Share Napisano 8 Maja 2013 suhhar, bez obaw, ja mam nissana 4x4 i wjadę w każdą "dziurę". Nie trzeba traktora. A 13b faktycznie kusi Ale prawda jest taka że pilce swój złoty wiek mają już za sobą. Zostały właściwie pojedyńcze sztuki leszczy, szczupaków i sandaczy. Pojawia się maly sum, no i boleń. Reszta ryb to karłowaty leszcz, krąp, mala ploć, mały okoń trochę lina i karasia. Zostało kilka większych karpi - te łowią specjaliści, którzy je wypuszczają więc jeszcze są. Poza tym pozostał wspaniały klimat, wspomnienia i marzenia o dużej rybie, hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aregmax Napisano 8 Maja 2013 Share Napisano 8 Maja 2013 Rozmarzyłem się... No i bobry. Ilość porównywalna do karpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 9 Maja 2013 Share Napisano 9 Maja 2013 Do trzynastek można podobno dojechać, skręcając przed mostem nad nysą jadąc w strone Kamieńca Ząbkowickiego, ale chyba też potrzebna terenówa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjr Bień Napisano 9 Maja 2013 Share Napisano 9 Maja 2013 Do trzynastek można podobno dojechać, skręcając przed mostem nad nysą jadąc w strone Kamieńca Ząbkowickiego, ale chyba też potrzebna terenówa W tym roku jeszcze nie byłem, ale w zeszłym to od strony jak kolega technops pisze to się w końcówce można tylko zakopać było (osobówką). Od Ożar troche lepiej, można było spokojnie do 4 dojechać a i do 13a/c czasem ale po deszczu to taniec nie jazda. W sumie to to, że tam tak ciężko dojechać dodaje uroku Do 13b chyba osobowym nie ma szans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom92 Napisano 10 Maja 2013 Share Napisano 10 Maja 2013 da się dojechać do 13 normalnym samochodem od strony kamieńca,sam widziałem jak gość cieniasem podjechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjr Bień Napisano 11 Maja 2013 Share Napisano 11 Maja 2013 da się dojechać do 13 normalnym samochodem od strony kamieńca,sam widziałem jak gość cieniasem podjechał Ciekaw jestem czy teraz po deszczach ? Generalnie podjeżdżałem w zeszłym roku do 13a i 13c od strony Kamieńca i od strony Ożar wiele razy, dało się. Raz urwałem tylny zderzak, 2 razy zakopałem się tak, że wykopywałem się po kilka godzin (saperka, podnośnik, błoto, zje---y dzień). Cienias itp jest ok bo nie szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moral Napisano 11 Maja 2013 Share Napisano 11 Maja 2013 da się dojechać do 13 normalnym samochodem od strony kamieńca,sam widziałem jak gość cieniasem podjechał Ciekaw jestem czy teraz po deszczach ? Generalnie podjeżdżałem w zeszłym roku do 13a i 13c od strony Kamieńca i od strony Ożar wiele razy, dało się. Raz urwałem tylny zderzak, 2 razy zakopałem się tak, że wykopywałem się po kilka godzin (saperka, podnośnik, błoto, zje---y dzień). Cienias itp jest ok bo nie szkoda. mógłbyś to jakoś na mapce narysować którędy ty to wjeżdżasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi