pet87 Napisano 6 Września 2011 Share Napisano 6 Września 2011 Problemem wedlug mnie sa tez panowie z wopru ktorzy plywajac po zbiorniku motorówką zamulaja zbiornik i robia fale. Po takim plywaniu widac ile smieci zabiera ze soba woda i jaka jest potem zamulona nie jestem specjalista ale raczej nie ma co zwalac na motorówke,a to ze fala zbiera smieci z brzegu to jest wina ludzi bo je tam zostawili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kordial Napisano 6 Września 2011 Share Napisano 6 Września 2011 Ja znam łowiska gdzie karpia jest bardo dużo i jakoś nie widzę żeby woda tam kwitła. To nie są karpie. Z relacji niektórych wędkarzy karpia jest mało na Paprocanach, a Pan Tomi78 pisze o tonach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomi78 Napisano 6 Września 2011 Share Napisano 6 Września 2011 Szkoda klawiatury to jest wina tej motorówki z wopru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk96xd Napisano 6 Września 2011 Share Napisano 6 Września 2011 nie jestem specjalista ale raczej nie ma co zwalac na motorówke,a to ze fala zbiera smieci z brzegu to jest wina ludzi bo je tam zostawili. no wina jest ale fala zbiera Szkoda klawiatury to jest wina tej motorówki z wopru nie pisze ze to wielka wina wopru ale z tego co zauważyłem to plywaja raczej w celach szpanowania przed laskami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skipi007 Napisano 11 Września 2011 Share Napisano 11 Września 2011 poprawiło się coś czy dalej tak samo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aromalak Napisano 26 Września 2011 Share Napisano 26 Września 2011 Byłem w niedziele 6 szczupaków 2 wymiarowe 51 i 57 cm.Skubały całkiem niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodniczenko Napisano 26 Września 2011 Share Napisano 26 Września 2011 a zgruntu jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk96xd Napisano 27 Września 2011 Share Napisano 27 Września 2011 a te szczupaki to na spina czy na żywca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aromalak Napisano 28 Września 2011 Share Napisano 28 Września 2011 Szczupaki na spina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skipi007 Napisano 12 Października 2011 Share Napisano 12 Października 2011 i jak rybki coś biorą ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piniu81 Napisano 18 Października 2011 Share Napisano 18 Października 2011 Koledzy jak Szczupaki gryzą coś,czy słabo jak i na innych akwenach ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nygablue Napisano 22 Października 2011 Share Napisano 22 Października 2011 Panowie byłem dziś rano, ogółem lipa! jeden 47cm... mało wody ryba zdziczała całkiem... po za tym jednym nawet podbic nie było. A jak u WAS? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi226 Napisano 22 Października 2011 Share Napisano 22 Października 2011 ja byłem na małym spacerku i tez lipnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nygablue Napisano 25 Października 2011 Share Napisano 25 Października 2011 Panowie jak tam spining na Paprocanach dzieje się coś? wody dolali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wedel Napisano 3 Listopada 2011 Share Napisano 3 Listopada 2011 wie ktoś czy zaprzestali już spuszczać wodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodniczenko Napisano 24 Listopada 2011 Share Napisano 24 Listopada 2011 witam i jak na zbiornku bierze coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy_16 Napisano 25 Listopada 2011 Share Napisano 25 Listopada 2011 Dwa dni temu jezioro było w połowie zamarznięte głownie od strony piramidy. Od rybaczówki szło troszkę porzucać spiningiem ale bez efektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pet87 Napisano 26 Listopada 2011 Share Napisano 26 Listopada 2011 a poziom wody sie ustabilizował? strasznie mnie napawa jeszcze chec wyskoczenia na spining w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy_16 Napisano 28 Listopada 2011 Share Napisano 28 Listopada 2011 Poziom wody cały czas niski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomas1991 Napisano 12 Marca 2012 Share Napisano 12 Marca 2012 Panowie a o Paprocanach coś cicho. Wie ktoś, bądź ktoś oglądał czy już lód się cofa? Prognoza na ten tydzień jest bardzo optymistyczna, tak więc można by się w weekend wybrać na rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk96xd Napisano 13 Marca 2012 Share Napisano 13 Marca 2012 możliwe że dziś bądż jutro sie tam przejade to opisze jak sprawa wyglada. A wie ktos kiedy mozna karte w rybaczowce oplacić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk96xd Napisano 14 Marca 2012 Share Napisano 14 Marca 2012 byłem wczoraj.lód jest jednak robia się takie placki na lodzie gdzie jest woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomas1991 Napisano 17 Marca 2012 Share Napisano 17 Marca 2012 Ja byłem wczoraj , lód jeszcze daje o sobie znać, góra 2-3 metry od brzegu już ustepuje. Nawet widziałem jakiegoś śmiałka który hmm, chodził jeszcze po tym lodzie. Tak więc musimy poczekać aż ta pogoda nam paprocany podaruje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk96xd Napisano 17 Marca 2012 Share Napisano 17 Marca 2012 ja tez bylem dzisiaj i trzeba jeszcze tydzien poczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slazak Napisano 20 Marca 2012 Share Napisano 20 Marca 2012 Witam a był ktoś dzisiaj?? Ja jestem już przygotowany na jutro zakupiłem robaki i spakowałem wędki. Mam nadzieję że sie jutro nie rozczaruje . Bo w niedziele byłem pod Olkuszem u rodzinki i tam średni staw był już rozmarznięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi