Skocz do zawartości
Dragon

Paprocany w Tychach

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Problemem wedlug mnie sa tez panowie z wopru ktorzy plywajac po zbiorniku motorówką zamulaja zbiornik i robia fale. Po takim plywaniu widac ile smieci zabiera ze soba woda i jaka jest potem zamulona
nie jestem specjalista ale raczej nie ma co zwalac na motorówke,a to ze fala zbiera smieci z brzegu to jest wina ludzi bo je tam zostawili.
przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Ja znam łowiska gdzie karpia jest bardo dużo i jakoś nie widzę żeby woda tam kwitła. To nie są karpie. Z relacji niektórych wędkarzy karpia jest mało na Paprocanach, a Pan Tomi78 pisze o tonach.

Napisano
nie jestem specjalista ale raczej nie ma co zwalac na motorówke,a to ze fala zbiera smieci z brzegu to jest wina ludzi bo je tam zostawili.

no wina jest ale fala zbiera

Szkoda klawiatury to jest wina tej motorówki z wopru

nie pisze ze to wielka wina wopru ale z tego co zauważyłem to plywaja raczej w celach szpanowania przed laskami

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 months later...
Napisano

Panowie a o Paprocanach coś cicho. Wie ktoś, bądź ktoś oglądał czy już lód się cofa? Prognoza na ten tydzień jest bardzo optymistyczna, tak więc można by się w weekend wybrać na rybki.

Napisano

Ja byłem wczoraj :), lód jeszcze daje o sobie znać, góra 2-3 metry od brzegu już ustepuje. Nawet widziałem jakiegoś śmiałka który hmm, chodził jeszcze po tym lodzie. Tak więc musimy poczekać aż ta pogoda nam paprocany podaruje :).

Napisano

Witam a był ktoś dzisiaj?? Ja jestem już przygotowany na jutro zakupiłem robaki i spakowałem wędki. Mam nadzieję że sie jutro nie rozczaruje :-(. Bo w niedziele byłem pod Olkuszem u rodzinki i tam średni staw był już rozmarznięty.