Winko Napisano 30 Grudnia 2013 Share Napisano 30 Grudnia 2013 Na wstępieto witam wszystkich po dłuższej przerwie w temacie Miło Cię znowu widzieć na forum Wielkie dzięki Tomku bo miło mi się znowu tu pokazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 31 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2013 Witaj Winko! Cieszę się że znowu jesteś.Zastanawiałem się kiedy wrócisz na "haka",zastanawiałem się czy do Ciebie nie napisać w tej sprawie.A tu pach i Jesteś-to dobrze,bardzo dobrze. Ja też byłem wczoraj na rybkach,sandacz oczywiście.Miejsce Odra zach,bulwar Elbląski.Zacząłem o 17 a pierwsze branie,obcinka ogona w kopycie dopiero koło 23ej.Machałem dalej i około 23.30 trafił się zanderek 57cm .Coś ostatnio długo musze czekać na swoje rybki.. Pozdro dla wszystkich i gigantycznych okazów w Nowym 2014 Roku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniu394 Napisano 31 Grudnia 2013 Share Napisano 31 Grudnia 2013 Ostatni wypad na ryby w tym roku z forumowym kolegą madmanem . Wyniki takie sobie , kilka leszczyków i płotek . , a ta był największa . Nie mierzyłem , ale na pewno ponad 30 cm miała . Samych sukcesów w nadchodzącym 2014 roku dla wszystkich forumowiczów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 31 Grudnia 2013 Share Napisano 31 Grudnia 2013 Zawsze kończyłem sezon w harmonii z naturą i samym sobą a dziś zakończyłem z niedosytem i sportową (i nie tylko) złością. Dwie sandaczowe jazdy. Pierwsze zacięcie w tempo i pudło- haczyk wbił się do rybki- mówię do kolegi i za moment okazuje się, że miałem rację. Kolejne branie około 18, zacinam- siedzi. Ryba pod brzegiem, ojciec przymierza się do podbierania i nagle zestaw wyskakuje z pyska a ryba tylko zostaje pogłaskana podbierakiem. Głośne ........ niesie się po wodzie Ryba 60+ pomachała ogonem. Nie chodzi już nawet o samą rybę, ale dwa brania w Sylwestra nie zdarzają się często a tu oba bez ryby No nic, trzeba czekać na rewanż aż 5 miesięcy. W tej sytuacji ostatnią rybą 2013 była dla mnie przedwczorajsza "miarówka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 31 Grudnia 2013 Share Napisano 31 Grudnia 2013 tomek1, nie bylo tradycyjnego wypadu na Rybnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 31 Grudnia 2013 Share Napisano 31 Grudnia 2013 Nie było tym razem. Miałem wodę bez lodu u siebie i sandacze brały, że aż szkoda kończyć sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j1001 Napisano 31 Grudnia 2013 Share Napisano 31 Grudnia 2013 A ja bez ryby,bo w tym dniu byłem w pracy.Wszystkim tym, co się powiesiło coś na wędce,jak i tym co nie, życzę wszystkiego najlepszego w 2014r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 1 Stycznia 2014 Share Napisano 1 Stycznia 2014 U mnie też zakończenie sezonu w samego sylwestra. Tym razem wędkowanie 07:00-12:00 na wrocławskich barkach II. Efekt to kilka płotek z jednego rocznika koło 20cm. Ten sezon był dla mnie, będąc bardzo poprawnym politycznie... bardzo słaby. Wniosek z tego taki, że przyszły może być tylko lepszy. Zatem wszystkim życzę wędkarskiego "połamania wędek" w 2014 ! Do zobaczenia nad wodą ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi