tomek1 Napisano 4 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2014 Obiecane zdjęcia poradnika wędkarskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 8 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2014 No i kalendarze haczyk.pl 2014 są u mnie Cena kalendarza wynosi 25 zł/szt., koszt wysyłki 9 zł (niezależnie od ilości sztuk). Warto domówić Poradnik Wędkarski 2014, o którym mowa powyżej w cenie 14,80 zł/szt, ponieważ dołożenie poradnika do przesyłki nie zmienia kosztów wysyłki. Proszę o dokonywanie wpłat na numer konta ING 06 1050 1256 1000 0091 4176 5694 Adresat: Haczyk.pl Tytuł: Kalendarz + nick z forum Adresy proszę przesyłać na PW lub na maila haczyk@haczyk.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 9 Stycznia 2014 Share Napisano 9 Stycznia 2014 I przelew poszedł za kalendarz oraz poradnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdrapek Napisano 9 Stycznia 2014 Share Napisano 9 Stycznia 2014 Na tą chwilę zamówionych jest 30 sztuk, więc kilka jeszcze zostało. Jeśli jest jeszcze kalendarz bez właściciela to proszę o jedną sztukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 9 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2014 Jeśli jest jeszcze kalendarz bez właściciela to proszę o jedną sztukę Proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 10 Stycznia 2014 Share Napisano 10 Stycznia 2014 I przelew poszedł za kalendarz +1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 10 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2014 Proszę pamiętać o przesłaniu adresu do wysyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 10 Stycznia 2014 Share Napisano 10 Stycznia 2014 I nie zapomnieć doliczyć za wysyłkę hah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 12 Stycznia 2014 Share Napisano 12 Stycznia 2014 Można dalej zamówić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 12 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2014 Można dalej zamówić ? Tak, zostało 5 kalendarzy i 10 poradników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 12 Stycznia 2014 Share Napisano 12 Stycznia 2014 proszę to i to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 12 Stycznia 2014 Share Napisano 12 Stycznia 2014 przelew poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 12 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2014 przelew poszedł Ok. Wysyłka jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 12 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2014 Kolejny kalendarz kupił Amator i przeznaczył na licytację allegro na rzecz Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 12 Stycznia 2014 Share Napisano 12 Stycznia 2014 Przelew poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 13 Stycznia 2014 Share Napisano 13 Stycznia 2014 Przelew poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdrapek Napisano 13 Stycznia 2014 Share Napisano 13 Stycznia 2014 poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 13 Stycznia 2014 Share Napisano 13 Stycznia 2014 Odebrałem właśnie kalendarz i poradnik. Kalendarz tak pognieciony, a przede wszystkim rogi, że prostuję go teraz wszystkimi swoimi katalogami wędkarskimi, bo nie ładnie wygląda wisząc pognieciony he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 13 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2014 Odebrałem właśnie kalendarz i poradnik. Kalendarz tak pognieciony, a przede wszystkim rogi, że prostuję go teraz wszystkimi swoimi katalogami wędkarskimi, bo nie ładnie wygląda wisząc pognieciony he Zmartwiłeś mnie Był karton dodatkowy w środku koperty bąbelkowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 13 Stycznia 2014 Share Napisano 13 Stycznia 2014 Odebrałem właśnie kalendarz i poradnik. Kalendarz tak pognieciony, a przede wszystkim rogi, że prostuję go teraz wszystkimi swoimi katalogami wędkarskimi, bo nie ładnie wygląda wisząc pognieciony he Zmartwiłeś mnie Był karton dodatkowy w środku koperty bąbelkowej? Tak był, ale i to nie pomogło Mam nadzieję, że wyprostuje się pod Katalogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 13 Stycznia 2014 Share Napisano 13 Stycznia 2014 Kalendarze do mnie dotarły. Bardzo się mi podobają. Teraz pozostaje gromadzić fajne foty do kalendarza na 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maryaChi Napisano 14 Stycznia 2014 Share Napisano 14 Stycznia 2014 Dotarło cało i zdrowo. Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 15 Stycznia 2014 Share Napisano 15 Stycznia 2014 Wczoraj dotarł do mnie kalendarz, dobrze zapakowany nie pogięty. Dziękuje tomek1, teraz wisi u mnie na ścianie artech, w pozycji prezentuj broń, tffuu... rybę! Ps. tomek1 zauważ proszę, jak szybko na photobucket zdążyły wyzdychać Twoje linki do fotek z 1,2 strony tego tematu ,w każdym razie ja w tej chwili fotek już tam nie widzę , nie żebym nakręcał w kierunku własnej galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 15 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2014 Dotarło cało i zdrowo. Super! Dziękuje tomek1, teraz wisi u mnie na ścianie artech, w pozycji prezentuj broń, tffuu... rybę! Cieszę się. Ps. tomek1 zauważ proszę, jak szybko na photobucket zdążyły wyzdychać Twoje linki do fotek z 1,2 strony tego tematu ,w każdym razie ja w tej chwili fotek już tam nie widzę , nie żebym nakręcał w kierunku własnej galerii. Wiem, został przekroczony limit transferu dla darmowego konta-10 GB. Wczoraj wieczorem już walczyłem z artykułami na portalu, bo było to samo. Fotki na portalu już będą wyłącznie na naszym serwerze. Minus jest taki, że nie można ich powiększyć. Docelowo tylko własna galeria wchodzi w grę. Dla zainteresowanych- zostały 3 wolne kalendarze i 7 czy 8 poradników+ kilka kalendarzy dla osób które wpisały się na listę, ale nie dokonały jeszcze wpłaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 15 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2014 Kolejny kalendarz kupił Amator i przeznaczył na licytację allegro na rzecz Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. Aukcja WOŚP- kalendarz haczyk.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi