Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 78
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Napisano

No i kalendarze haczyk.pl 2014 są u mnie :cool:

Cena kalendarza wynosi 25 zł/szt., koszt wysyłki 9 zł (niezależnie od ilości sztuk).

Warto domówić Poradnik Wędkarski 2014, o którym mowa powyżej w cenie 14,80 zł/szt, ponieważ dołożenie poradnika do przesyłki nie zmienia kosztów wysyłki.

Proszę o dokonywanie wpłat na numer konta ING

06 1050 1256 1000 0091 4176 5694

Adresat: Haczyk.pl

Tytuł: Kalendarz + nick z forum

Adresy proszę przesyłać na PW lub na maila haczyk@haczyk.pl

Napisano
Na tą chwilę zamówionych jest 30 sztuk, więc kilka jeszcze zostało.

Jeśli jest jeszcze kalendarz bez właściciela to proszę o jedną sztukę :)

Napisano

Kolejny kalendarz kupił Amator i przeznaczył na licytację allegro na rzecz Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy.

Napisano

Odebrałem właśnie kalendarz i poradnik. Kalendarz tak pognieciony, a przede wszystkim rogi, że prostuję go teraz wszystkimi swoimi katalogami wędkarskimi, bo nie ładnie wygląda wisząc pognieciony he :lol:

Napisano
Odebrałem właśnie kalendarz i poradnik. Kalendarz tak pognieciony, a przede wszystkim rogi, że prostuję go teraz wszystkimi swoimi katalogami wędkarskimi, bo nie ładnie wygląda wisząc pognieciony he

Zmartwiłeś mnie :cry: Był karton dodatkowy w środku koperty bąbelkowej?

Napisano
Odebrałem właśnie kalendarz i poradnik. Kalendarz tak pognieciony, a przede wszystkim rogi, że prostuję go teraz wszystkimi swoimi katalogami wędkarskimi, bo nie ładnie wygląda wisząc pognieciony he

Zmartwiłeś mnie :cry: Był karton dodatkowy w środku koperty bąbelkowej?

Tak był, ale i to nie pomogło :neutral: Mam nadzieję, że wyprostuje się pod Katalogami :wink:

Napisano

Wczoraj dotarł do mnie kalendarz, dobrze zapakowany nie pogięty. :cool:

Dziękuje tomek1, teraz wisi u mnie na ścianie artech, w pozycji prezentuj broń, tffuu... rybę! :mrgreen:

Ps. tomek1 zauważ proszę, jak szybko na photobucket zdążyły wyzdychać Twoje linki do fotek z 1,2 strony tego tematu :roll: ,w każdym razie ja w tej chwili fotek już tam nie widzę :???:, nie żebym nakręcał w kierunku własnej galerii. :razz:

Napisano
Dotarło cało i zdrowo. Super!
Dziękuje tomek1, teraz wisi u mnie na ścianie artech, w pozycji prezentuj broń, tffuu... rybę!

Cieszę się.

Ps. tomek1 zauważ proszę, jak szybko na photobucket zdążyły wyzdychać Twoje linki do fotek z 1,2 strony tego tematu ,w każdym razie ja w tej chwili fotek już tam nie widzę , nie żebym nakręcał w kierunku własnej galerii.

Wiem, został przekroczony limit transferu dla darmowego konta-10 GB. :roll: Wczoraj wieczorem już walczyłem z artykułami na portalu, bo było to samo. :???:

Fotki na portalu już będą wyłącznie na naszym serwerze. Minus jest taki, że nie można ich powiększyć. Docelowo tylko własna galeria wchodzi w grę.

Dla zainteresowanych- zostały 3 wolne kalendarze i 7 czy 8 poradników+ kilka kalendarzy dla osób które wpisały się na listę, ale nie dokonały jeszcze wpłaty.