Winko Napisano 1 Stycznia 2014 Share Napisano 1 Stycznia 2014 Z okazji rozpoczęcia nowego sezonu 2014r życzę wszystkim wędkarzom ,,haczyka" Prostowania rąk w łokciach podczas holu rekordowych ryb a pierwszy temat z cyklu ,,Jak było dzisiaj na rybach" pozwolę sobie zacząć złowionym dziś kleniem - 42 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek rożniata Napisano 1 Stycznia 2014 Share Napisano 1 Stycznia 2014 super kleniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 1 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2014 Wielkie dzięki Koledzy. Jak chodzi o fotkę to czasami udaje mi się coś fajnego pstryknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michcio Napisano 1 Stycznia 2014 Share Napisano 1 Stycznia 2014 Kto mało chleje, ten klenie łowi Oto pierwsze tegoroczne rybcie 34 i 36cm. Tobie Tomku gratuluję otwarcia tematu fajną kluseczką. Teraz mnie czeka przerwa od łowienia bo do pracy trzeba wrócić. Niemniej powodzenia w nowym sezonie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buszmen Napisano 1 Stycznia 2014 Share Napisano 1 Stycznia 2014 Pogratulować ja również byłem dziś nad rzeką , ale raczej z nudów się przejść u mnie nic nie widać , pochmurno i lekki przymrozek . Druga sprawa to to że jeszcze nie mam zezwolenia na ten rok. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 1 Stycznia 2014 Share Napisano 1 Stycznia 2014 Ech! Żeby nam wszystkim udało się tak wejść w nowy sezon. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 1 Stycznia 2014 Share Napisano 1 Stycznia 2014 Oj pięknie rozpoczeliście sezon 2014 GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michcio Napisano 1 Stycznia 2014 Share Napisano 1 Stycznia 2014 Chciałem dodać, że miałem jeszcze 3 klenie 25-27cm, kilka brań i jeden spad. Dodatkowo dwa okonie odprowadzały wobler Tak więc dzień piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buszmen Napisano 1 Stycznia 2014 Share Napisano 1 Stycznia 2014 Poproszę o fotki kilerów nigdy nic nie złowiłem na wobka u mnie przeważnie biorą na wirówkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 2 Stycznia 2014 Share Napisano 2 Stycznia 2014 Winko piękna fotka. Do zobaczenia nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 2 Stycznia 2014 Share Napisano 2 Stycznia 2014 Dzisiejsza próba przechytrzenia troci niestety się nie powiodła. Jutro prób ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 2 Stycznia 2014 Share Napisano 2 Stycznia 2014 Dzisiejsza próba przechytrzenia troci niestety się nie powiodła. Jutro prób ciąg dalszy Podobnie u mnie i podobnie z tą powtórką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 2 Stycznia 2014 Share Napisano 2 Stycznia 2014 Wczoraj Ina-zero,potem j.dąbskie i okonie małych rozmiarów.Dzisiaj Ina i znowu zero... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtyna51 Napisano 2 Stycznia 2014 Share Napisano 2 Stycznia 2014 to koledzy tak szybko karty opłacili w moim kole pewnie pod koniec stycznia dopiero będzie można,zawsze sie tłumaczą że jeszcze znaczków z pzw nie dostali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 2 Stycznia 2014 Share Napisano 2 Stycznia 2014 wojtyna51, zmień koło. Jakbym nie mógł rozpocząć sezonu bo jakiemuś głąbowi po znaczki się nie chce tyłka ruszyć, to bym się nawet nie zastanawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 3 Stycznia 2014 Share Napisano 3 Stycznia 2014 to koledzy tak szybko karty opłacili w moim kole pewnie pod koniec stycznia dopiero będzie można,zawsze sie tłumaczą że jeszcze znaczków z pzw nie dostali Dziwne to koło. W takim razie zapłać tylko za 11 miesięcy. Ja kartę opłacam już dzisiaj (...a już obiecałem żonie, że nigdzie na ryby w styczniu nie pojadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rompacz Napisano 3 Stycznia 2014 Share Napisano 3 Stycznia 2014 U mnie w kole można kupić nową licencję już pod koniec grudnia....A wczoraj w kole 15 osób stało w kolejce do kasy, więc popyt jest Wszystko zależy czy skarbnik jest ogarnięty czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michał82 Napisano 3 Stycznia 2014 Share Napisano 3 Stycznia 2014 Jak zapytałem się wczoraj pani w sklepie wędkarskim czy ma już znaczki, to się zdziwiła że takie pytanie zadałem, bo już od połowy grudnia są dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 3 Stycznia 2014 Share Napisano 3 Stycznia 2014 Wrocław zszedł na psy - ja za to że nie zarybiają opłacam składkę 30km od Wrocka w świdnicy i przynajmniej pod koniec grudnia pojechałem zapłaciłem za nowy sezon mam wykaz gdzie i czym i ile zarybili a u nas nic kompletne zero jak pytałem czemu ryby z odłowów zabrali a nie przepuścili dalej to wielkie oczy zrobili i powiedzieli ze to nie możliwe, a jednak z iloma bym osobami nie rozwiał to tak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 3 Stycznia 2014 Share Napisano 3 Stycznia 2014 Dzisiaj byłem z kompanem w Trzebieży w porcie,głównie okoń tak z 50 szt,najw ok.23 cm,sandacz zero. Próbowałem dropa,opad i nic. Wszystkie rybki na boczny trok. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtyna51 Napisano 3 Stycznia 2014 Share Napisano 3 Stycznia 2014 kolego artech od dwóch lat sobie obiecuje ze zmienię koło ale zawsze brak czasu,ale w końcu to zrobię jestem z wrocka wiec jest w czym przebrać,jutro dzwonię do koła czy mają już znaczki bo pogoda wręcz zachęca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris 74 Napisano 3 Stycznia 2014 Share Napisano 3 Stycznia 2014 Witam,wczoraj Ina pogoń za Trotką,jedno branie pewne zacięcie-emocjunujący hol i na brzegu Szczupak 62cm a już myślałem że pierwsza w życiu Troć... Oczywiście wrócił do wody. Dzisiaj Trzebież z kompanem i spora ilość Okonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adad Napisano 3 Stycznia 2014 Share Napisano 3 Stycznia 2014 Uganiałem się za okoniem dzisiaj na Odrzańskich główkach. Przynęta kopyta takie z 4cm. Po 2 godzinach trafił się szczupak 55cm, gruby taki, jakby miał zaraz urodzić. Okonia nie złapałem. Mam nadzieję ze szczupak urodzi małe jajeczka za jakieś 2 miesiące. Aczkolwiek brzuch miał taki jakby miał rodzić lada moment. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bombek_007 Napisano 3 Stycznia 2014 Share Napisano 3 Stycznia 2014 Gratulacje dla tych co połowili. Mnie osobiście ciekawi jak na tarło takich ryb jak szczupak wpłynie opóźniające się uderzenie zimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EsoxHunter Napisano 4 Stycznia 2014 Share Napisano 4 Stycznia 2014 Bombek_007, może nie jestem jakimś specem, ale o ile to długie nadchodzenie zimy nie przełoży się na to, że znów będziemy mieli śnieg na Wielkanoc , to myślę, że szczupak da sobie spokojnie radę. Może nawet będzie podchodził do tarła w lepszej kondycji. A co do tego, że szczupaki są grube, to może po prostu Twój szczupak, kolego adad był po prostu obżarty? Nawet te ledwo wymiarowe szczupaki na zimę bardzo się tuczą, mój grudniowy 51 cm miał spokojnie 1,5kg. Co by nie było OT, składki opłacone, niebawem ruszam, cel... Troć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi