P Napisano 28 Kwietnia 2014 Share Napisano 28 Kwietnia 2014 Nie dziś a w sobotę rano. Krótki wypad nad wodę z braku czasu. Nic nie działo się na powierzchni więc próbowałem głebiej. Na mniejsze wobki nic. Założyłem większego (koło 5-6 cm) i na wolno prowadzonego skusił się oto taki rozbójnik Miarka haczykowa pokazuje 58 cm Próba zrobienia zdjęcia samowyzzwalaczem mierna I krótki filmik z patroszenia Mocno zaweęzony kadr na filmie spowodowany jest charakterystycznymi obiekatmi mogącymi zdradzić miejscówkę. A że poprosiłem rybę o dziadka to mam zamiar tam kilka razy wrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 28 Kwietnia 2014 Share Napisano 28 Kwietnia 2014 P, piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madmax Napisano 28 Kwietnia 2014 Share Napisano 28 Kwietnia 2014 Weekend na jeziorze pod Giżyckiem - efekt sporo płoci około 25cm jeden podobny okoń, leszcze i linów "ani widu ani słychu" - w weekend majowy powtórka... może będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 28 Kwietnia 2014 Share Napisano 28 Kwietnia 2014 Gratulacje P! To może być największy kleń haczykowego sezonu. Pstrągale forelle są niesamowite. Możesz napisać jaką metodą je łowisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 29 Kwietnia 2014 Share Napisano 29 Kwietnia 2014 spining 5.30 - 7.00 niestety bez brań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczypior Napisano 29 Kwietnia 2014 Share Napisano 29 Kwietnia 2014 u mnie dziś klenik , jaziu i krąp. Na rybach byłem od 18.30 do 20.00. Gratuluje wszystkim rybek Zdjęcie robione telefonem po zmroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
forelle Napisano 29 Kwietnia 2014 Share Napisano 29 Kwietnia 2014 Gratulacje P!To może być największy kleń haczykowego sezonu. Pstrągale forelle są niesamowite. Możesz napisać jaką metodą je łowisz? spinning na woblera max-rap 13cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MATCH 2000 Napisano 1 Maja 2014 Share Napisano 1 Maja 2014 Witam.W piątek 25.kwietnia moja wyprawa na rybki była zerowa.Sześć godzin z wędką nad wodą i nic,ani jednego brania.Wczoraj pojechałem na staw prywatny.Pierwsze 3 godziny i tylko 1 mały karaś.Dopiero ok.godz.12 zaczęły się jakie takie brania.Złowiłem 4 karpiki ok.35cm.,5 karasi ok.25cm.,jeden 36cm 0,82kg.,2 linki 35 i 39cm.oraz 2 amurki 40 i 42cm. Rybki brały na gnojaka z kukurydzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielu Napisano 1 Maja 2014 Share Napisano 1 Maja 2014 ładny połów moje gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi