Skocz do zawartości
Dragon

Konkursy-Zgadywanki-Rebusy

maniek

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 505
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość Anonymous
Napisano

Zgadywać dalej . Miron już wie przesłał odpowiedź meilem :mrgreen:

Gość wobler129
Napisano

A może to karp po spotkaniu z chmurką z Czarnobyla :lol:

A tak serio to mi wygląda też na lina lub karpia :razz:

Gość wobler129
Napisano

Nie można. Odpowiedzi można odzielić tylko raz a Miron już to zrobił -

to ja miron ---okoń
  • 2 weeks later...
Napisano

Przepraszam Panowie i Panie za moja nie obecność i ze nie odebralem mojej nagrody-kolejnej zagadki dla was, ale calkowicie zapomnialem o tym temacie i teraz go odnalazlem wiec mam nadzieje ze sie nie obrazicie jak dopiero teraz zadam mala zagadke a mianowicie:

W zamknietym pokoju znajduje sie zarowka. Na zewnatrz pokoju znajdują sie 3 właczniki-ktoryś(jeden) zapala tą zarówke. Można sie bawić tymi włacznikami do woli. Co trzeba zrobic aby po wejsciu do pokoju z żarówką mieć 100% pewność który włacznik zapala ja? Do pokoju mozna wejsc tylko JEDEN jedyny raz i wiecej juz nie mozna bawic sie włacznikami. Zarówki wcześniej nie mozna podgladac itp.

Mam nadzieje ze wszystko napisalem dokladnie, w razie jakis nie jasnosci pytajcie bo pisalem to z glowy.

Od razu powiem ze nie mozna sprawdzic licznika pradu, nie mozna tam nikogo zamknac w pokoju aby sprawdzal efekty naszych zabaw z włacznikiem itp. :P

pozdrawiam i teraz bede monitorowal ten temat:P niestety bez nagrody bedzie ta zagadka...

Napisano
Przepraszam Panowie i Panie za moja nie obecność i ze nie odebralem mojej nagrody
No masz szczęscie bo już na forum robiliśmy twoj portret pamięciowy a policja w całej UE szukała plebsiu, :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Napisano

na właśnie jacyś dziwni ludzie ostatnio sie kręcą za mną a i mój pies jakiś nie spokojny :P mam nadzieje ze teraz odwołacie ich wszystkich chociaz zawsze to bezpieczniej wybrac sie na spacerek nocny z psem jak wiesz ze cie tajniaki obserwuja:-)

pozdro :razz::razz::razz:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.