Adek_Assault Napisano 29 Grudnia 2006 Napisano 29 Grudnia 2006 Jak poznać wiek ryby? - Po oczach. Im oczy dalej od ogona, tym ryba starsza.
Adek_Assault Napisano 29 Grudnia 2006 Napisano 29 Grudnia 2006 Nie jeżeli karp to zagadka byłaby za prosta (tak mi się wydaje)
miron Napisano 29 Grudnia 2006 Napisano 29 Grudnia 2006 pierwszy raz zdarzyło mi się odpowiedzieć jako gość
Gość Anonymous Napisano 29 Grudnia 2006 Napisano 29 Grudnia 2006 Zgadywać dalej . Miron już wie przesłał odpowiedź meilem
Gość wobler129 Napisano 29 Grudnia 2006 Napisano 29 Grudnia 2006 A może to karp po spotkaniu z chmurką z Czarnobyla A tak serio to mi wygląda też na lina lub karpia
Gość wobler129 Napisano 30 Grudnia 2006 Napisano 30 Grudnia 2006 Nie można. Odpowiedzi można odzielić tylko raz a Miron już to zrobił - to ja miron ---okoń
Adek_Assault Napisano 31 Grudnia 2006 Napisano 31 Grudnia 2006 To chyba niemożliwe, żeby to był Lin, albo okoń.
ESSOX Napisano 31 Grudnia 2006 Napisano 31 Grudnia 2006 Tak wyglądała fotka przed obróbką . Miron wysłał meilem odpowiedź prawidłowa najwcześniej .
miron Napisano 11 Stycznia 2007 Napisano 11 Stycznia 2007 jakiś czas nie zaglądałem do zagadek i nie wiem o co chodzi ? co sie stało ?
ESSOX Napisano 11 Stycznia 2007 Napisano 11 Stycznia 2007 Jak to co . Odgadłeś zagadkę i teraz Ty zadajesz
plebsiu Napisano 16 Stycznia 2007 Napisano 16 Stycznia 2007 Przepraszam Panowie i Panie za moja nie obecność i ze nie odebralem mojej nagrody-kolejnej zagadki dla was, ale calkowicie zapomnialem o tym temacie i teraz go odnalazlem wiec mam nadzieje ze sie nie obrazicie jak dopiero teraz zadam mala zagadke a mianowicie: W zamknietym pokoju znajduje sie zarowka. Na zewnatrz pokoju znajdują sie 3 właczniki-ktoryś(jeden) zapala tą zarówke. Można sie bawić tymi włacznikami do woli. Co trzeba zrobic aby po wejsciu do pokoju z żarówką mieć 100% pewność który włacznik zapala ja? Do pokoju mozna wejsc tylko JEDEN jedyny raz i wiecej juz nie mozna bawic sie włacznikami. Zarówki wcześniej nie mozna podgladac itp. Mam nadzieje ze wszystko napisalem dokladnie, w razie jakis nie jasnosci pytajcie bo pisalem to z glowy. Od razu powiem ze nie mozna sprawdzic licznika pradu, nie mozna tam nikogo zamknac w pokoju aby sprawdzal efekty naszych zabaw z włacznikiem itp. pozdrawiam i teraz bede monitorowal ten temat:P niestety bez nagrody bedzie ta zagadka...
keri Napisano 16 Stycznia 2007 Napisano 16 Stycznia 2007 Przepraszam Panowie i Panie za moja nie obecność i ze nie odebralem mojej nagrodyNo masz szczęscie bo już na forum robiliśmy twoj portret pamięciowy a policja w całej UE szukała plebsiu,
plebsiu Napisano 16 Stycznia 2007 Napisano 16 Stycznia 2007 na właśnie jacyś dziwni ludzie ostatnio sie kręcą za mną a i mój pies jakiś nie spokojny mam nadzieje ze teraz odwołacie ich wszystkich chociaz zawsze to bezpieczniej wybrac sie na spacerek nocny z psem jak wiesz ze cie tajniaki obserwuja:-) pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.