Skocz do zawartości
Dragon

Konkursy-Zgadywanki-Rebusy

maniek

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 505
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość wobler129
Napisano
To jest w sumie to samo co i ja napisałem.....

No raczej nie to samo :roll: No to tomii raczej wygrał :cool:

Napisano
No raczej nie to samo No to tomii raczej wygrał

Gratuluję zwycięstwa. Mam propozycję na przyszłość- zagadka powinna mieć jednoznaczną odpowiedź, żeby uniknąć niedomówień :wink: Tomi czekamy na twoją zagadkę

Gość wobler129
Napisano
Tomi czekamy na twoją zagadkę

I na adres zamieszkania, który podasz mi e-mailem :wink: Paczkę wyślę poleconym priorytetem, więc dojdzie szybko. :cool:

Napisano
Gratuluję zwycięstwa.

Dzięki Tomek.

Zagadka będzie jutro wieczorkiem ponieważ z rana jadę na rybki :wink: a dzisiaj imprezuję :mrgreen:

Zagadka będzie dotyczyła przedmiotu ze skrzynki wędkarskiej wykonanego samodzielnie i nie będzie trudna.

Cierpliwości mili Państwo do jutra wieczorem :mrgreen:

Napisano
Cierpliwości mili Państwo do jutra wieczorem :mrgreen:
tomii, cierpliwość się kończy :grin: dawaj bo nuda wkroczyła w temat :mrgreen:
Gość wobler129
Napisano

Spokojnie. Pewno zagadka powstaje tak ługo bo będzie trudna :lol:

Napisano

Soooorrrrkkkki wielkie ale mam w chacie awarię netu. Operator wykonuje jakieś zabiegi na serwerach. Za dwie godzinki będzie zagadka. :oops:

Napisano

No to czas na zagadkę spóźniona ale jest"

9961b8d6ae1a5f80m.jpg

b16d74e651c8e411m.jpg

Do czego służy ten przedmiot???

Nagrodą jest ładny woblerek.

Ps. Nie chodzi o baterię

Napisano

Chodziło o to albo :grin:

Wiedziałem że Ty jako wybitny sandaczowiec nie będziesz miał problemu z zagadką tym bardziej, że ja ten wynalazek poznałem ładnych 12 lat temu w Twoich stronach a dokładnie nad zalewem rybnickim.

Tamtejsi wędkarze wykorzystywali to proste urządzonko do zbrojenia zestawów z trupkiem (przeszywania uklei) własnie na sandacza.

Wobek wedruje do Ciebie. Skontaktuje się w sprawie adresu.

Teraz Ty wytężaj umysł nad zagadką.

Napisano
Wiedziałem że Ty jako wybitny sandaczowiec
Nie przesadzaj :oops:
Teraz Ty wytężaj umysł nad zagadką.
Ale się wkopałem :wink::lol:
Napisano

no szybcy jesteście panowie rano nic jeszcze nie było a po szkole juz po zagadce i nagrody rozdane :mrgreen: tomek1 mam nadzieje że twoja będzie trudniejsza i będzie troche dłużej trwała :lol:

Napisano
no szybcy jesteście panowie rano nic jeszcze nie było a po szkole juz po zagadce i nagrody rozdane tomek1 mam nadzieje że twoja będzie trudniejsza i będzie troche dłużej trwała

A mówią, że warto się uczyć. :lol: Muszę pokombinować nad trudną zagadką :wink:

Napisano

apropos takiej igly do trupka - nie moge jej nigdzie kuipic we wrocławiu tylko samorobke mam , gdzie na podkarpaciu w kazdym wedkarskim maja !!

Napisano
A mówią, że warto się uczyć. Muszę pokombinować nad trudną zagadką
uczyć sie warto , a z tą zagadka to nie przesadż :mrgreen: żebys nie musiał potem podpowiadać i przy okazji wygadać całą opowiedzić jak to kiedyś ktoś :lol:
apropos takiej igly do trupka - nie moge jej nigdzie kuipic we wrocławiu
jak to ,w Zielonej Górze ma każdy dobrze zaopatrzony sklep a będzie ich ze 4 a we Wrocławiu nie ma ? :???:
Napisano
apropos takiej igly do trupka - nie moge jej nigdzie kuipic we wrocławiu tylko samorobke mam

daj mi swoje namiary, a wyśle ci tylko te igły :grin:

tylko napisz jakiej firmy :?:

a wybory nie masz za dużego jedynie TB i Jaxon, koszty ty pokrywasz :grin:

a, jak nie to tu sobie możesz zamówić, tylko że zamówienie musi wynosić min. 50pln. :grin:

http://www.fishing-mart.com.pl/pl/products.php?assortment=68&producer=108&kind=587

Napisano
a tutaj może powrućmy do tematu ,,,czekamy na zagadke od Tomek1 :cool:

co ty za moderatora już robisz :?:

chciałem tylko chłopowi pomóc , a ty co w dupe cie coś ugryzło czy co?

Napisano
a ty co w dupe cie coś ugryzło czy co?

Raczej się na coś nadział, bo wszelkie robactwo już śpi...

Aczkolwiek zadrzają się wypadki np. dwa dni temu mój pracownik został upitolony przez osę, która się zadomowiła za kasą fiskalną :twisted: A chłopina chciał tylko kurze powycierać :!:

Napisano
a ty co w dupe cie coś ugryzło czy co?
Mamy nową zagadkę: co ugryzło Papinosa? andi64, przyznam że trudna zagadka :lol:
Napisano

nie no skąd ale to jest temat zagadki i rebusy a pozatym wydaje mi sie że z tą igłą to już wyjasnione , nie rozumiem tego oburzenia :roll::shock:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.