MagnuM Napisano 9 Listopada 2006 Napisano 9 Listopada 2006 To jest w sumie to samo co i ja napisałem.....
Gość wobler129 Napisano 9 Listopada 2006 Napisano 9 Listopada 2006 To jest w sumie to samo co i ja napisałem..... No raczej nie to samo No to tomii raczej wygrał
tomek1 Napisano 9 Listopada 2006 Napisano 9 Listopada 2006 No raczej nie to samo No to tomii raczej wygrał Gratuluję zwycięstwa. Mam propozycję na przyszłość- zagadka powinna mieć jednoznaczną odpowiedź, żeby uniknąć niedomówień Tomi czekamy na twoją zagadkę
Gość wobler129 Napisano 9 Listopada 2006 Napisano 9 Listopada 2006 Tomi czekamy na twoją zagadkę I na adres zamieszkania, który podasz mi e-mailem Paczkę wyślę poleconym priorytetem, więc dojdzie szybko.
tomii Napisano 9 Listopada 2006 Napisano 9 Listopada 2006 Gratuluję zwycięstwa. Dzięki Tomek. Zagadka będzie jutro wieczorkiem ponieważ z rana jadę na rybki a dzisiaj imprezuję Zagadka będzie dotyczyła przedmiotu ze skrzynki wędkarskiej wykonanego samodzielnie i nie będzie trudna. Cierpliwości mili Państwo do jutra wieczorem
keri Napisano 12 Listopada 2006 Napisano 12 Listopada 2006 Cierpliwości mili Państwo do jutra wieczorem tomii, cierpliwość się kończy dawaj bo nuda wkroczyła w temat
Papinos Napisano 12 Listopada 2006 Napisano 12 Listopada 2006 potwierdzam ,tych wieczorów niedoczekanych już 2 albo 3 mija więc ....
Gość wobler129 Napisano 12 Listopada 2006 Napisano 12 Listopada 2006 Spokojnie. Pewno zagadka powstaje tak ługo bo będzie trudna
tomii Napisano 13 Listopada 2006 Napisano 13 Listopada 2006 Soooorrrrkkkki wielkie ale mam w chacie awarię netu. Operator wykonuje jakieś zabiegi na serwerach. Za dwie godzinki będzie zagadka.
tomii Napisano 13 Listopada 2006 Napisano 13 Listopada 2006 No to czas na zagadkę spóźniona ale jest" Do czego służy ten przedmiot??? Nagrodą jest ładny woblerek. Ps. Nie chodzi o baterię
tomek1 Napisano 13 Listopada 2006 Napisano 13 Listopada 2006 Do nawlekania kulek na włos, albo do przeszywania martwej rybki?
tomii Napisano 13 Listopada 2006 Napisano 13 Listopada 2006 Chodziło o to albo Wiedziałem że Ty jako wybitny sandaczowiec nie będziesz miał problemu z zagadką tym bardziej, że ja ten wynalazek poznałem ładnych 12 lat temu w Twoich stronach a dokładnie nad zalewem rybnickim. Tamtejsi wędkarze wykorzystywali to proste urządzonko do zbrojenia zestawów z trupkiem (przeszywania uklei) własnie na sandacza. Wobek wedruje do Ciebie. Skontaktuje się w sprawie adresu. Teraz Ty wytężaj umysł nad zagadką.
tomek1 Napisano 13 Listopada 2006 Napisano 13 Listopada 2006 Wiedziałem że Ty jako wybitny sandaczowiec Nie przesadzaj Teraz Ty wytężaj umysł nad zagadką. Ale się wkopałem
Papinos Napisano 13 Listopada 2006 Napisano 13 Listopada 2006 no szybcy jesteście panowie rano nic jeszcze nie było a po szkole juz po zagadce i nagrody rozdane tomek1 mam nadzieje że twoja będzie trudniejsza i będzie troche dłużej trwała
tomek1 Napisano 13 Listopada 2006 Napisano 13 Listopada 2006 no szybcy jesteście panowie rano nic jeszcze nie było a po szkole juz po zagadce i nagrody rozdane tomek1 mam nadzieje że twoja będzie trudniejsza i będzie troche dłużej trwała A mówią, że warto się uczyć. Muszę pokombinować nad trudną zagadką
dudi Napisano 13 Listopada 2006 Napisano 13 Listopada 2006 apropos takiej igly do trupka - nie moge jej nigdzie kuipic we wrocławiu tylko samorobke mam , gdzie na podkarpaciu w kazdym wedkarskim maja !!
Papinos Napisano 13 Listopada 2006 Napisano 13 Listopada 2006 A mówią, że warto się uczyć. Muszę pokombinować nad trudną zagadką uczyć sie warto , a z tą zagadka to nie przesadż żebys nie musiał potem podpowiadać i przy okazji wygadać całą opowiedzić jak to kiedyś ktoś apropos takiej igly do trupka - nie moge jej nigdzie kuipic we wrocławiu jak to ,w Zielonej Górze ma każdy dobrze zaopatrzony sklep a będzie ich ze 4 a we Wrocławiu nie ma ?
andi64 Napisano 13 Listopada 2006 Napisano 13 Listopada 2006 apropos takiej igly do trupka - nie moge jej nigdzie kuipic we wrocławiu tylko samorobke mam daj mi swoje namiary, a wyśle ci tylko te igły tylko napisz jakiej firmy a wybory nie masz za dużego jedynie TB i Jaxon, koszty ty pokrywasz a, jak nie to tu sobie możesz zamówić, tylko że zamówienie musi wynosić min. 50pln. http://www.fishing-mart.com.pl/pl/products.php?assortment=68&producer=108&kind=587
Papinos Napisano 13 Listopada 2006 Napisano 13 Listopada 2006 a tutaj może powrućmy do tematu ,,,czekamy na zagadke od Tomek1
andi64 Napisano 13 Listopada 2006 Napisano 13 Listopada 2006 a tutaj może powrućmy do tematu ,,,czekamy na zagadke od Tomek1 co ty za moderatora już robisz chciałem tylko chłopowi pomóc , a ty co w dupe cie coś ugryzło czy co?
madi Napisano 13 Listopada 2006 Napisano 13 Listopada 2006 a ty co w dupe cie coś ugryzło czy co? Raczej się na coś nadział, bo wszelkie robactwo już śpi... Aczkolwiek zadrzają się wypadki np. dwa dni temu mój pracownik został upitolony przez osę, która się zadomowiła za kasą fiskalną A chłopina chciał tylko kurze powycierać
keri Napisano 13 Listopada 2006 Napisano 13 Listopada 2006 a ty co w dupe cie coś ugryzło czy co? Mamy nową zagadkę: co ugryzło Papinosa? andi64, przyznam że trudna zagadka
Papinos Napisano 13 Listopada 2006 Napisano 13 Listopada 2006 nie no skąd ale to jest temat zagadki i rebusy a pozatym wydaje mi sie że z tą igłą to już wyjasnione , nie rozumiem tego oburzenia
Papinos Napisano 13 Listopada 2006 Napisano 13 Listopada 2006 dam podpowiedż ....było to w szkole podczas lekcji ...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.