Mariusz1 Napisano 17 Września 2014 Share Napisano 17 Września 2014 Myślę że to dobry pomysł pisać w tym wątku kiedy i gdzie zarybia się zbiorniki w naszym Okręgu Katowickim. Może ja zacznę ten temat, ostatnio zarybiono karpiem Hubertus(nr.302) w Szopienicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katystopej Napisano 17 Września 2014 Share Napisano 17 Września 2014 Jak już to Gliniok jest w Mysłowicach, a ogólnie temat kiepski, bo mięsiarze jeszcze bardziej będą się zlatywać jak muchy do gówna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xym82 Napisano 17 Września 2014 Share Napisano 17 Września 2014 Jak już to Gliniok jest w Mysłowicach, a ogólnie temat kiepski, bo mięsiarze jeszcze bardziej będą się zlatywać jak muchy do gówna Temat dobry,bo bedzie wiadomo,gdzie po zarybieniu nie jechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonk Napisano 17 Września 2014 Share Napisano 17 Września 2014 Codziennie zarybiają półki w ałszanie, tam jedź Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seop1906 Napisano 18 Września 2014 Share Napisano 18 Września 2014 tak naprawde to powiem ci ze ten temat jest tzw. wyrokiem smierci dla wpuszczanych ryb a nie o to w tym chodzi. Moje zdanie jest takie wpuszczaja ryby na dany staw miesiac zakazu wedkowania by ryba mogla sie zaaklimatyzowac. a tak co wpuszcza to zlowia i dalej sa pustki i beda pustki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_martin_ Napisano 18 Września 2014 Share Napisano 18 Września 2014 u nas jest tak zarybią i 2 dni zamknięte i łowimy masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 18 Września 2014 Autor Share Napisano 18 Września 2014 To fakt po zarybianiu powinno się na minimum tydzień zamykać zbiornik dla mięsiarzy. Lecz oni są tam przed nami zanim my się jeszcze o tym fakcie dowiadujemy. Wina jest z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 co to jest te 2 dni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 24 Września 2014 Autor Share Napisano 24 Września 2014 W piątek PIII ma być zarybiona karpiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 24 Września 2014 Share Napisano 24 Września 2014 no i co z tego że ma być zarybienie ?? Jedź jeszcze dzień wcześniej namioty rozbij, sieci rozplątaj, zapasowe młotki do zabijania ryb przygotuj,... , aha i jeszcze miejsce w zamrażalniku przygotuj na świeże mięsko. Rzygać mi się chce jak czytam takie wpisy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartosza26 Napisano 25 Września 2014 Share Napisano 25 Września 2014 w sobotę do bytomki mają wpuscić tęczaka i jesiotry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 25 Września 2014 Share Napisano 25 Września 2014 LD:D: nie pisz tak bo serio bytomka bedzie obsadzona !! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonk Napisano 25 Września 2014 Share Napisano 25 Września 2014 Obsadzona to pestka, wiem nawet kto tam złowi wiele okazów i się tym pochwali na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 25 Września 2014 Share Napisano 25 Września 2014 Dokładnie, ale zdjęć tych okazów już nie wstawi, bo z wrażenia mu aparat do wody wpadnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 26 Września 2014 Autor Share Napisano 26 Września 2014 Miałem już wizję że ktoś aparat utopił co za i........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_martin_ Napisano 27 Września 2014 Share Napisano 27 Września 2014 W dniu 19.09 2014 r. zarybiono karpiem zbiorniki Zapadlisko-419; Karton-420; Ochotka-421 oraz Osadniki-427, wędkowanie dozwolone od 20.09.2014 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 17 Października 2014 Autor Share Napisano 17 Października 2014 Na Pogori IV zarybiono karpiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 19 Października 2014 Share Napisano 19 Października 2014 Mariuszu, to ile już kg karpia odłowiłeś do swojej zamrażarki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 20 Października 2014 Autor Share Napisano 20 Października 2014 Niestety żadnego, ja wędkuje No Kill. Złapano kilku wędkarzy ostatnio na Przeczyckim Zalewie po wpuszczeniu karpia, mieli w samochodach po kilka ich sztuk. Nawet odebrano karty wędkarskie dożywotnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 20 Października 2014 Share Napisano 20 Października 2014 Na litość boską! Nie piszcie na forum gdzie co wpuszczono. To tylko przyciąga mięsiarzy z najdalszych zakątków. Sami sobie szkodzicie, potem jeden czy drugi wylewa swoje żale, że nie ma ryby ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 20 Października 2014 Share Napisano 20 Października 2014 Na litość boską! Nie piszcie na forum gdzie co wpuszczono. To tylko przyciąga mięsiarzy z najdalszych zakątków. Sami sobie szkodzicie, potem jeden czy drugi wylewa swoje żale, że nie ma ryby ... Bóg ma z tym niewiele wspólnego. A tak poza tym to Ci upychają zamrażary nie mają czasu czytać Waszych opinii na ich temat. U mnie co roku podobny teatr się rozgrywa. I co?! I nic. Nikt żadnych wniosków nie wyciąga i wyciągał nie będzie. Po tylu latach to już mnie nawet to nie dziwi... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_martin_ Napisano 20 Października 2014 Share Napisano 20 Października 2014 Ale zato na Paprocanach mięsiarze siedzą 24 h tylko się zmieniają same stare zgredy karpia wytłuką w moment ale nikogo nie wpuszczą na stanowisko jedni i ci sami masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 20 Października 2014 Share Napisano 20 Października 2014 Powiem panowie ze szkoda gadac co sie dzieje nad woda.... ostatnio gosc zaczął emeryture (pod słyszałem bo blisko ) wyciagnal szczupaka okolo 60cm .. od rau w leb i do bagażnika bo sie zawijał. Słyszałem jak się chwalił koledze "no ja w tym roku ponad 20karpi i kurde nie mam gdzie to trzymac to na obiad grzyby by miejsce było" PANOWIE TO JEST CHORE .... ;((( przykre i pojebane ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi