wasyl1968 Napisano 9 Grudnia 2014 Share Napisano 9 Grudnia 2014 Mam propozycję może spotkamy się w jakiejś knajpie pogadamy podzielimy się opłatkiem , czas i miejsce do uzgodnienia , przypominam w tym roku wigilia 24 grudnia ,jakieś propozycje ? Z pozdrowieniem wasyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 10 Grudnia 2014 Share Napisano 10 Grudnia 2014 Masz we mnie sojusznika, ale powiem tak. To trudny czas dla wędkarza Oczekuje się od niego wsparcia w wielu działaniach domowych. W niektórych firmach jest, to najlepszy czas na interesy-obroty. Może lepiej poruszyć temat po świętach a przed sylwestrem. A najlepiej, gdy już "mgła" opadnie i w styczniu lub w lutym zrobimy otwarcie drugiej tury "Ligi Ślęzy". Wtedy można by się spotkać niekoniecznie nad wodą. Może jedno i drugie? Myślę, że dotychczasowi uczestnicy nie dadzą się długo namawiać do udziału, a niezdecydowani do tej pory, chętnie wezmą udział. A spotkania są przesympatyczne. I wcale nie chodzi o mega rybę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuCeK Napisano 10 Grudnia 2014 Share Napisano 10 Grudnia 2014 To trudny czas dla wędkarza Oczekuje się od niego wsparcia w wielu działaniach domowych. W niektórych firmach jest, to najlepszy czas na interesy-obroty. Pomysł spotkania bardzo ciekawy i zacny lecz w moim przypadku, ze względu na zobowiązania zawodowe i domowe, niestety nierealny. A najlepiej, gdy już "mgła" opadnie i w styczniu lub w lutym zrobimy otwarcie drugiej tury "Ligi Ślęzy".Wtedy można by się spotkać niekoniecznie nad wodą. Może jedno i drugie? Przy tej okazji ogniska już Wam nie odpuszczę A spotkania są przesympatyczne. I wcale nie chodzi o mega rybę Wówczas wrzucamy na przysłowiowy "luz". Jest czas na wędkarskie pogaduchy z żartem w tle, wymianę doświadczeń, wskazówek ... Taki melanż na łonie przyrody Ot taki wędkarski "chill out" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi