wasyl1968 Napisano 9 Grudnia 2014 Napisano 9 Grudnia 2014 Mam propozycję może spotkamy się w jakiejś knajpie pogadamy podzielimy się opłatkiem , czas i miejsce do uzgodnienia , przypominam w tym roku wigilia 24 grudnia ,jakieś propozycje ? Z pozdrowieniem wasyl Cytuj
jaceen Napisano 10 Grudnia 2014 Napisano 10 Grudnia 2014 Masz we mnie sojusznika, ale powiem tak. To trudny czas dla wędkarza Oczekuje się od niego wsparcia w wielu działaniach domowych. W niektórych firmach jest, to najlepszy czas na interesy-obroty. Może lepiej poruszyć temat po świętach a przed sylwestrem. A najlepiej, gdy już "mgła" opadnie i w styczniu lub w lutym zrobimy otwarcie drugiej tury "Ligi Ślęzy". Wtedy można by się spotkać niekoniecznie nad wodą. Może jedno i drugie? Myślę, że dotychczasowi uczestnicy nie dadzą się długo namawiać do udziału, a niezdecydowani do tej pory, chętnie wezmą udział. A spotkania są przesympatyczne. I wcale nie chodzi o mega rybę Cytuj
GuCeK Napisano 10 Grudnia 2014 Napisano 10 Grudnia 2014 To trudny czas dla wędkarza Oczekuje się od niego wsparcia w wielu działaniach domowych. W niektórych firmach jest, to najlepszy czas na interesy-obroty. Pomysł spotkania bardzo ciekawy i zacny lecz w moim przypadku, ze względu na zobowiązania zawodowe i domowe, niestety nierealny. A najlepiej, gdy już "mgła" opadnie i w styczniu lub w lutym zrobimy otwarcie drugiej tury "Ligi Ślęzy".Wtedy można by się spotkać niekoniecznie nad wodą. Może jedno i drugie? Przy tej okazji ogniska już Wam nie odpuszczę A spotkania są przesympatyczne. I wcale nie chodzi o mega rybę Wówczas wrzucamy na przysłowiowy "luz". Jest czas na wędkarskie pogaduchy z żartem w tle, wymianę doświadczeń, wskazówek ... Taki melanż na łonie przyrody Ot taki wędkarski "chill out" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi