tomek1 Napisano 28 Lutego 2016 Share Napisano 28 Lutego 2016 Rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 28 Lutego 2016 Share Napisano 28 Lutego 2016 Niestety, mogłem być chwilę na warsztatach, ale poprosiłem Ventusa o instruktaż. Dostałem na e-mail bardziej szczegółowe zdjęcia, ale postanowiłem wkleić te zrobione w trakcie spotkania, aby oddać atmosferę warsztatów. Krok po kroku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ventus Napisano 28 Lutego 2016 Share Napisano 28 Lutego 2016 Suplement do warsztatów muchowych Przepraszam, ale zmieniłem i imię i nazwisko kolegi z Finlandii tak naprawdę brzmi ono Tero Mantyla. Jeszcze raz przepraszam szczególnie osobę poszkodowaną 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 21 Marca 2016 Share Napisano 21 Marca 2016 Cisza nic się nie dzieje? 26.03.2016r kroi się sznurowy wypad wielkanocny ktoś chętny przewietrzyć śpiochy i sznury, Bóbr, Kwisa lub inne ciekawe propozycje z szybkim dojazdem z Wrocka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 21 Marca 2016 Share Napisano 21 Marca 2016 Dzieje się, tylko czasu na wszystko brakuje. Dzisiaj otrzymaliśmy zaproszenie od organizatora nadchodzącego wydarzenia Event Sttuff & Street Fishing Poland Spotkanie odbędzie się: WROCŁAW 16 KWIECIEŃ 2016 Miejsce – Hotel Tumski sobota o godzinie 10:00 ! Natomiast w niedzielę w godz. 9:00 - 14:00 na Wyspie Słodowej odbędzie się koleżeńskie spotkanie i sprawdzanie wszystkich wzorów. Wędkarze zarejestrowani na haczyk.pl stanowili dużą grupę w poprzednich imprezach i dlatego był telefon w tej sprawie. Szczegóły na JB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 21 Marca 2016 Share Napisano 21 Marca 2016 Data strasznie nie ta wielka szkoda ale mnie nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ventus Napisano 22 Marca 2016 Share Napisano 22 Marca 2016 Warto pójść przynajmniej zobaczy się inne podejście do wiązania much. Każdy krętacz ma swoje myki i sposoby na wiązanie muszek nawet osoby wiążące znajdą dla siebie coś przydatnego, a tak poza tym będą nowe znajomości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPu88 Napisano 22 Marca 2016 Share Napisano 22 Marca 2016 Super sprawa ja się piszę. Na wyjazd też jak coś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaroslav Napisano 23 Marca 2016 Share Napisano 23 Marca 2016 Booryss w piątek nie lepiej skoczyć? Ja mam wolne w robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPu88 Napisano 23 Marca 2016 Share Napisano 23 Marca 2016 Mi nie dadzą wolnego na piątek :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 23 Marca 2016 Share Napisano 23 Marca 2016 Ja też tyram w piątek nie dam rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaroslav Napisano 24 Marca 2016 Share Napisano 24 Marca 2016 Ja jutro planuję odwiedzić kilka miejsc i połowić. Ruszam z wro 5.45. Jak ktoś ma wolne i chce się zabrać to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPu88 Napisano 24 Marca 2016 Share Napisano 24 Marca 2016 Połamania! daj znać jak tam sytuacja nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniu394 Napisano 25 Marca 2016 Share Napisano 25 Marca 2016 Wybieramy się w poniedziałek na kanał powodziowy. Oczywiście na muchę. Nad wodą będziemy koło 6.30, powyżej Mostów Chrobrego, w miejscu gdzie jest dopływ jakiegoś rowu, to jest chyba przy ulicy Monte Cassino. Jak ktoś chce do nas dołączyć to zapraszamy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mza Napisano 25 Marca 2016 Autor Share Napisano 25 Marca 2016 maniu394 - wpadnę trochę pomachać. Woda opadła więc można brodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budek Napisano 25 Marca 2016 Share Napisano 25 Marca 2016 Zrobię wszystko żeby wpaść mam nadzieje ze mi się uda ale nie obiecuje. Na muchę lowie od zeszłego roku i w dodatku nie za często bo nie mam od kogo podpatrzeć co i jak a tu właśnie jest okazja 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 25 Marca 2016 Share Napisano 25 Marca 2016 Maniu, jak nie będe w tym czasie nad widawą to i ja podjade☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniu394 Napisano 25 Marca 2016 Share Napisano 25 Marca 2016 Zapraszamy. Im będzie nas więcej tym lepiej. Byłem dzisiaj zobaczyć. Woda fajna, lekko płynie i ryba się pokazuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 29 Marca 2016 Share Napisano 29 Marca 2016 W Wielką Sobotę udało się zebrać ekipę na Wielkanocne wędkowanie sześciu nas było nad Bobrem Pogoda dopisał rybki też były ale niestety niczym się nie możemy pochwalić bo wieszały się same małe Pstrążki i Lipienie w okresie ochronnym Kilka foto z wypadu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 29 Marca 2016 Share Napisano 29 Marca 2016 @Booryss super! Ma to swój urok. Pamiętam moje nieporadne próby sprzed lat- z pokracznym sprzętem i pierwszymi własnoręcznie związanymi muszkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 9 Kwietnia 2016 Share Napisano 9 Kwietnia 2016 Dziś z bacykiem odwiedziłem Marciszów Pogoda hmm... całkiem fajna gdyby nie ten deszcz ale ryby współpracowały wyśmienicie zażerały same najmniejsze suchary z pudełek przez cały dzień więc mimo upierdliwego deszczu wypad udany. Fotek nie wstawiam bo okazów do chwalenia si nie było A że znowu się nic nie dziej wstawiam kilka fotek malutkich sucharów cieszących się sporym powodzeniem w ostatnim czasie CDN....................... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 10 Kwietnia 2016 Share Napisano 10 Kwietnia 2016 Ciąg dalszy .... Sucharki w małych rozmiarach i mniejsze już nie będą moje mało zgrabne paluchy więcej nie wyciągną:) I kilka wynalazków ciekawe jaką rybkę dadzą:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 10 Kwietnia 2016 Share Napisano 10 Kwietnia 2016 Pieknie, kiedy wodujemy ?☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 10 Kwietnia 2016 Share Napisano 10 Kwietnia 2016 Jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaroslav Napisano 10 Kwietnia 2016 Share Napisano 10 Kwietnia 2016 Szkoda, że nie daliście znać z tym Bobrem! Ja w sobotę też połowiłem na suchary bez pokonywania większych km Padało, a kleniki ładnie się podnosiły i zbierały. 9 sztuk wyjechało. Wielkość bez szału,bo +-30cm, ale #4 robi robotę i zabawa była. Te większe jeszcze leniwe i siedzą przy dnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi