tmtt Napisano 5 Stycznia 2016 Share Napisano 5 Stycznia 2016 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPu88 Napisano 5 Stycznia 2016 Share Napisano 5 Stycznia 2016 jaroslav, ja byłem na Kwisie w niedzielę rano to nie było gdzie muchy podać bo wszędzie lód. Obawiam się, że sytuacja się nie zmieniła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 6 Stycznia 2016 Share Napisano 6 Stycznia 2016 Mam nadzieję, że kolega jaroslav napiszę jak było nad wodą, bo ciekawość mnie zżera, czy da się łowić.☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 6 Stycznia 2016 Share Napisano 6 Stycznia 2016 bacyk doszły mnie słuchy że Bystrzyca koło Mietkowa płynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuCeK Napisano 6 Stycznia 2016 Share Napisano 6 Stycznia 2016 bacyk doszły mnie słuchy że Bystrzyca koło Mietkowa płynie Płynie ... ale pod taflą lodu haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 6 Stycznia 2016 Share Napisano 6 Stycznia 2016 Panowie, jeszcze chwila i Bystrzyca będzie nasza. Cofnie się tylko o kilka kilometrów czoło lodowca i ruszamy ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaroslav Napisano 13 Stycznia 2016 Share Napisano 13 Stycznia 2016 bacyk - nie pojechałem, bo nikt nie chciał mi towarzyszyć....;( ale na Bobrze można było cały czas łowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaroslav Napisano 18 Stycznia 2016 Share Napisano 18 Stycznia 2016 Mój niedzielny połów. Było zimno, śnieżnie i słonecznie. Złowiony na streamera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPu88 Napisano 18 Stycznia 2016 Share Napisano 18 Stycznia 2016 Superjaroslav, ! Jednak się wybrałeś Gratuluje pstrąga! Drogowcy sobie poradzili w sobotę? Piątek wieczorem było nieciekawie. Ja się ostatecznie wybrałem na Kwisę w okolice Lubania. Jak będę miał chwilę to wrzucę zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 18 Stycznia 2016 Share Napisano 18 Stycznia 2016 Jaroslav, jak zwykle klimatyczne fotki z Twojej ręki. I kto tu kogo nakręca na wyjście nad wodę? Dzisiaj byłem jeszcze raz na Ślęzie i miałem fajnego klenika na kiju. Przynęta jak poprzednio, yellow tag? Prowadzenie tuż pod powierzchnią-smużenie. Stał w zaznaczonym miejscu Niestety dostał luz i po zawodach. Drugi był na styku wymiaru i nie pokazuję, bo blado by przy pstrągu wyglądał. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ventus Napisano 28 Stycznia 2016 Share Napisano 28 Stycznia 2016 Awaria usunięta można znowu pisać Ponieważ tylko zawodowcy łowią klenie na muchę, a reszta im zazdrości http://www.haczyk.pl/forum/viewtopic.php?p=280643#280643 proponuję zorganizować warsztaty muchowe, w celu nabrania wprawy w wiązaniu wyjątkowo łownych muszek (Jaceen, Płatek88) Jest pomieszczenie przy ul. Lotniczej 22 gdzie moglibyśmy się spotkać. Warunek jest jeden: wiązać mają wszyscy, a nie tylko jeden, a reszta się przygląda. Jak będziemy chcieli to takie spotkania mogą być cykliczne. Jeżeli każdy przygotuje jedną muszkę, która wychodzi mu najlepiej i gotowy będzie pokazać to innym to gwarantuję przednią zabawę. Nawet jak ktoś nie ma sprzętu do wiązania a chciałby spróbować to też zapraszam jakoś damy sobie z tym radę. Ustalamy datę tak by pasowała większości chętnych. Zapraszam do dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Płatek88 Napisano 28 Stycznia 2016 Share Napisano 28 Stycznia 2016 Witam;) ja jestem za:) Muszę się nauczyć kręcić muchy;) Jedyne póki co mi wychodzi to red tag;p i jakieś moje dziwne wzory hehe;p Trzeba ustalić jakiś termin i może zbierze się trochę chętnych na takie warsztaty;) Ja na pewno się na nich pojawię, abym tylko miał w tym dniu wolne;) a tak poza tym jutro rano przed pracą jak pogoda pozwoli skoczę na 2 godzinki nad Ślęzę pomuchować, może znowu coś się trafi;) Pzdr i do zobaczenia nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjpol Napisano 28 Stycznia 2016 Share Napisano 28 Stycznia 2016 .... zbieracie się u dzielnicowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 29 Stycznia 2016 Share Napisano 29 Stycznia 2016 Hehhee Krzystof zaproponuj dzien godzinę tyś kierownik zamieszania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 29 Stycznia 2016 Share Napisano 29 Stycznia 2016 proponuję zorganizować warsztaty muchowe, w celu nabrania wprawy w wiązaniu wyjątkowo łownych muszek (Jaceen, Płatek88) Jest pomieszczenie przy ul. Lotniczej 22 gdzie moglibyśmy się spotkać. Warunek jest jeden: wiązać mają wszyscy, a nie tylko jeden, a reszta się przygląda. Do tej pory nie opuściłem warsztatów, które się odbyły. Mam nadzieję, że tak pozostanie. Ventus daj propozycję terminu. Będzie łatwiej się dostosować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ventus Napisano 29 Stycznia 2016 Share Napisano 29 Stycznia 2016 Może następna sobota godziny popołudniowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Płatek88 Napisano 29 Stycznia 2016 Share Napisano 29 Stycznia 2016 Jak by to było koło godziny 18, to na pewno się pojawię. Wcześniej nie dam rady;/ bo do 16 pracuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPu88 Napisano 29 Stycznia 2016 Share Napisano 29 Stycznia 2016 Panowie błagam o inny termin. Na przyszły weekend nie ma mnie we Wrocławiu a w tygodniu wieczorkiem nie można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ventus Napisano 29 Stycznia 2016 Share Napisano 29 Stycznia 2016 Dajcie propozycję w sprawie terminu mi nie pasuje wtorek i 13-tego w pozostałe dni jestem dyspozycyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 29 Stycznia 2016 Share Napisano 29 Stycznia 2016 Czołem "Sznurki", jutro ok godz 8 wybieramy sie z Boorysem poszukać na bezrybiu ryb , chętnych do współpracy z naszymi "doskonałymi" przynętami ☺. Rano wylosujemy łowisko: widawa, kanał powodziowy, śleza, bystrzyca. Jeśli ma ktoś ochotę poszlajać sie z nami w poszukiwaniu kleni/jazi/okoni. To zapraszamy. Piszcie w temacie i do zobaczenia nad wodą ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniu394 Napisano 29 Stycznia 2016 Share Napisano 29 Stycznia 2016 A gdzie was szukać ? Może też się przejadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 29 Stycznia 2016 Share Napisano 29 Stycznia 2016 Dzwon rano, bo kolegialnie wybierzemy łowisko.☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 29 Stycznia 2016 Share Napisano 29 Stycznia 2016 Żeby Wam przelotka odpadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 29 Stycznia 2016 Share Napisano 29 Stycznia 2016 Jacku, nie zaklinaj tylko powiedz, skąd Cię zawinąć ☺? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPu88 Napisano 30 Stycznia 2016 Share Napisano 30 Stycznia 2016 O szkoda, że wczoraj wieczorkiem nie sprawdziłem forum. Powodzenia chłopaki! Życiówek życzę Może jutro też się wybieracie na muszkę co? wtedy chętnie dołączę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi