zadym73 Napisano 10 Stycznia 2011 Share Napisano 10 Stycznia 2011 ja byłem w czwartek bez brania ,koło mnie łowiło jeszcze kilku i tesz nic poraszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubal Napisano 11 Stycznia 2011 Share Napisano 11 Stycznia 2011 W jakiej częsci zbiornika łowiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadym73 Napisano 12 Stycznia 2011 Share Napisano 12 Stycznia 2011 na przeciwko elektrowni brama na to miejsce gadją ,narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubal Napisano 12 Stycznia 2011 Share Napisano 12 Stycznia 2011 Masa ładnych miejsc nad Zalewem, a tyle ludzi siedzi na tej skarpie żwiru zaraz przy drodze Jak tam wysiedzieć można ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodniczenko Napisano 4 Listopada 2011 Share Napisano 4 Listopada 2011 witam czy bierze cos na jeziorze rybnickim ? ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodniczenko Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 witam dzieje się coś ja j.rybnickim ? mozna łowić tam teraz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perwer Napisano 8 Stycznia 2012 Share Napisano 8 Stycznia 2012 Nie byłem tam,ale też pytałem z ciekawości i z relacji znajomych lipa totalna . Szkoda juz na ten zbiornik uwagi.Teraz mam dopłacić 14 zeta ,plus paliwo z Bytomia 60 kilosów w jedną stronę i siedzieć o kiju cały dzien. Wole już na jakąś rzeczkę skoczyć ...Rybnik schodzi od dwóch lat na psy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodok Napisano 9 Września 2012 Share Napisano 9 Września 2012 co tam słychac biere cos ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurempus Napisano 14 Kwietnia 2013 Share Napisano 14 Kwietnia 2013 Kiedyś na płytach i bramie to ludzie zabijali sie o najlepsze miejsca.Jeżdze tam co tydzien i z tygodnia na tydzień ludzi ubywa.Bardzo małe branie.Jak tam jadę to wogóle nie uzywam sygnalizatorów tylko szczytówek drgajacych.Ale nie polecam.Ja osobiście wole udac sie na rzekę Wisłę i powyciagać dorodne leszcze a jak sie dobry dzień to szczupaki,sandacze a nawet trafil mi sie węgorz niestety uciekł hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 10 Maja 2013 Share Napisano 10 Maja 2013 Siemka dzieje sie cos na Bramie?? Są wogóle miejsca w weekend??;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof11 Napisano 15 Czerwca 2015 Share Napisano 15 Czerwca 2015 Witam ! Nie znalazłem powitalni a jest to mój pierwszy post więc witam wszystkich ! Był może ktoś z kolegów na rybnickim jakieś wieści ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi