DAWID Napisano 18 Czerwca 2015 Share Napisano 18 Czerwca 2015 2 luty 2015 roku. Dzisiejszy kropek, ta sama ryba, stał praktycznie w tym samym miejscu, no i sekwencja kropek nie kłamie Wybarwił się tylko fajnie. Wypuszczajmy ryby !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 18 Czerwca 2015 Share Napisano 18 Czerwca 2015 Pięknie łowisz Dawid. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 18 Czerwca 2015 Share Napisano 18 Czerwca 2015 Pięknie łowisz Dawid. Gratulacje. Otóż to! Systematyczność godna podziwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adad Napisano 18 Czerwca 2015 Share Napisano 18 Czerwca 2015 No i w końcu się udało. Próba złowienia bolenia od 1szego maja zakończyła się sukcesem. Teraz już z górki. Wobler salmo thriil. Miałem jeszcze jedno wyjście, ale niestety pudło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jocer1990 Napisano 18 Czerwca 2015 Share Napisano 18 Czerwca 2015 Witam kolegów po kiju Dziś pod sam wieczór postanowiłem wyskoczyć na dwie godzinki nad Warszawską Wisłę.No i proszę takie cudo się trafiło Rybka oczywiście pływa dalej aby komuś innemu dać zastrzyk adrenalinki i pamiotkową fotke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 19 Czerwca 2015 Share Napisano 19 Czerwca 2015 Super Bolek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 19 Czerwca 2015 Share Napisano 19 Czerwca 2015 Gofer, artech, dzięki chłopaki za graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 19 Czerwca 2015 Share Napisano 19 Czerwca 2015 Zapis filmowy zasiadki na łowisku "Sielska Woda", na którym w tym roku spotykamy się na X Zlocie Sympatyków haczyk.pl. Ryby nie współpracowały zbyt dobrze, ale coś tam udało się złowić a przede wszystkim zapoznaliśmy się z łowiskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 19 Czerwca 2015 Share Napisano 19 Czerwca 2015 tomek1, kameralna woda ale jak sytuacja na filmie pokazuje nie jest to basen z karpiami. Byle do sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacolan Napisano 19 Czerwca 2015 Share Napisano 19 Czerwca 2015 Dzisiejszy wypad na podwrocławski kanał był całkiem udany na początek parę małych okonków. Kleni nie było widać ale po godz. 10 coś się zaczęło Najpierw 32 klenik na brombę: A potem już całkiem fajny czterdziestak Mam nadzieję, że autor robala pozna swoje dzieło! Tak,tak jaceen graty w poczęsci dla Ciebie Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 19 Czerwca 2015 Share Napisano 19 Czerwca 2015 tomek1, kameralna woda ale jak sytuacja na filmie pokazuje nie jest to basen z karpiami.Byle do sierpnia Zbiornik nieduży, ale wygląda że wcale nie tak łatwo złowić ładną rybę. Jest spora populacja jesiotra i podobno sandacza, ale tego nie sprawdzałem ze względu na to że zasiadka była na początku maja. Jak pogoda dopisze to powinniśmy coś połowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jocer1990 Napisano 19 Czerwca 2015 Share Napisano 19 Czerwca 2015 Witam ponownie.Dziś ponownie wybrałem się na spacer nad warszawską Wisłę i chciałbym przedstawić kolegę bolka 2 plus dwa widoczki łowiska. Rybka oczywiście pływa dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikwed1 Napisano 20 Czerwca 2015 Share Napisano 20 Czerwca 2015 Od 5 do 11 - bardzo słabe brania - 4ry ryby - 2 krąpie w tym jeden 45 cm !! i 2 leszcze - jeden 57 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 20 Czerwca 2015 Share Napisano 20 Czerwca 2015 Zacne rybki łowicie, gratulacje! Kilka wypraw i liczyłem, że coś konkretnego połowię, a tu mizerota. Początki sandaczowe zaczęły się dość obiecująco. Następne wyjścia sprowadziły mnie na ziemię Trafiały się ładnie wybarwione okonki i kleniki. Za dnia na kleniowego wobka trafił się boleń i na swoje robactwo średniaczki kleniowe. Czasami przyładuje drapieżny krąp i moje największe utrapienie, kleszcze. W poprzednim sezonie, chyba ponad dwadzieścia razy ściągałem z siebie to ścierwo. Znowu się zaczęło Liczyłem na więcej. Jednak cieszę się, że całkiem ryby mnie nie omijają. łowiłem na woblery J. Widła, Gębale, Piotro82 i smużaki. pzdr., jaceen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 20 Czerwca 2015 Share Napisano 20 Czerwca 2015 Pieknie łowicie, w poznańskich rejonach na ogól stagnacja, wczoraj pierwsza nocka na nowo odkrytym łowisku, od 20 do 1 złowiliśmy z kumplem koło 20 sztuk japońca 20-30cm i 2 sumiki na białe z kuku. Co ciekawe, większe karasie brały pod wieczór, w nocy same maluchy. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 20 Czerwca 2015 Share Napisano 20 Czerwca 2015 Witam wszystkich i nieśmiało pytam, czy jest tak fatalnie z sandaczem, że wpisów o połowach nie ma, czy w dyskrecji wszyscy łapią . Jest juz 20-sty a o sandaczach cichutko... oprócz wpisu Jaceena oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 20 Czerwca 2015 Share Napisano 20 Czerwca 2015 Witam wszystkich i nieśmiało pytam, czy jest tak fatalnie z sandaczem, że wpisów o połowach nie ma, czy w dyskrecji wszyscy łapią . Jest juz 20-sty a o sandaczach cichutko... oprócz wpisu Jaceena oczywiście U mnie póki co z gruntu same małe, w okolicy wymiaru. Nie ma się czym pochwalić. Dziś z kolei wieczór ze spinningiem na zero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
forelle Napisano 21 Czerwca 2015 Share Napisano 21 Czerwca 2015 Witam chcialem sie pochwalic sandalkami z tego miesiaca ryby zlowiene w toni metoda polowu (Pelagic) przynety gumowe od 18cm do 25cm 80cm 81cm 62cm 90cm 78cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek146 Napisano 21 Czerwca 2015 Share Napisano 21 Czerwca 2015 Piękne ryby łowicie pogratulować, forelle tylko pozazdrościć ryb i łowiska:) Ps.Ja w sobotę krótki wypad za leszczem co prawda w południe, ale udało się coś złowić wielkością nie ma co się chwalić 25-40cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmiasko Napisano 21 Czerwca 2015 Share Napisano 21 Czerwca 2015 Wczorajszy wypad nad Pasłękę. Ładny okoń kolegi, moje 3 maluchy i ten o to klusek 52cm. Przypłacone zakwasami od chodzenia po tej dziczy oraz dwoma kleszczami. Zaraza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacolan Napisano 21 Czerwca 2015 Share Napisano 21 Czerwca 2015 kmiasko, piękny kleń! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody11 Napisano 22 Czerwca 2015 Share Napisano 22 Czerwca 2015 W sobotę wybrałem się na kanał w mojej miejscowości na japonce. branie były agresywne złapałem ok 20 sztuk po 20cm, karpia 31cm i raka. Niestety zdjęcie zrobiłem tylko rakowi ktoś mi może powiedzieć jaki jest to rak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 22 Czerwca 2015 Share Napisano 22 Czerwca 2015 OOO! Jeśli się nie mylę to złowiłeś raka szlachetnego. Opis pasuje do zdjęcia. Szkoda, że jest go tak mało! Mam nadzieje, że się dobrze przyjrzałeś bo taka okazja może się już nie powtórzyć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody11 Napisano 22 Czerwca 2015 Share Napisano 22 Czerwca 2015 nie pierwszy już w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikwed1 Napisano 23 Czerwca 2015 Share Napisano 23 Czerwca 2015 Deszczowy dzionek nad woda - 7h z tego nie padało 15 minut - pogoda słaba, ryby też bez rewelacji - 6 leszczy 42- 48 cm, 3 jazie 32 - 42 cm i 3 krąpie cca 30 cm. Leszcze Jazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi