DAWID Napisano 21 Sierpnia 2015 Share Napisano 21 Sierpnia 2015 Długo czekałem na publikacje tego fotosa, postanowiłem wrzucić go na koniec sezonu, jako że do końca sezonu juz tylko kilka dni, a dziś mam urodzinki, fota ląduje na haczyk.pl dzisiaj Jak do tej pory mój największy sukces w połowie ryb łososiowatych, Salmo trutta m. fario Pstrąg Potokowy 71cm złowiony na jednej z tegorocznych wypraw na Polskie rzeki ))! Ryba wzięła na mojego jiga co dopełnia dzieła Oczywiście jak na króla, a raczej królową rzeki, ryba rządzi dalej w swoim królestwie. Wypuszczajmy pstrągi potokowe, a będziemy się cieszyć takimi okazami na wszystkich naszych rzekach, bez wyjątku. To piękne i waleczne ryby! C&R! Po prostu złów i wypuść ... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczypior Napisano 21 Sierpnia 2015 Share Napisano 21 Sierpnia 2015 W pierwszej kolejności Dawidzie chciałbym Ci życzyć wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Niech Ci się spełniają Twoje założenia i marzenia , niech ryba gnie wędkę no i oczywiście zdrowia bez remontów. Piękny pstrąg gratuluje. Penie zdjęcie się pojawi w jakiejś gazecie lub katalogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 21 Sierpnia 2015 Share Napisano 21 Sierpnia 2015 Gratulacje, piękny pstrąg, podwójne gratulacje za złowienie takiego kloca w Polskich wodach. Siódemkę z przodu będzie ciężko pobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 21 Sierpnia 2015 Share Napisano 21 Sierpnia 2015 DAWID, wielkie gratulacje! Fajnie, że jednak zdecydowałeś się pokazać to zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 21 Sierpnia 2015 Share Napisano 21 Sierpnia 2015 Na moje oko, max 45 cm Taki żart z zazdrości. Super Dawid. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 21 Sierpnia 2015 Share Napisano 21 Sierpnia 2015 GRATULACJE!!! Piękny pstrąg. DAWID, życzę Ci abyś na co dzień mógł walczyć z takimi "potworkami". Fajnie się składa,bo również dziś obchodzę urodzinki, więc mogę wypić za Twoje zdrówko. Jeszcze raz wszystkiego najlepszego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 21 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2015 Dzięki chłopaki !!! kadziul, wypij za nas dwóch, ja dziś na trzeźwo, za kilka godzin ruszam za sumem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stonek Napisano 22 Sierpnia 2015 Share Napisano 22 Sierpnia 2015 Brak słów, fenomenalna sprawa, gratulacje !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pajonk Napisano 24 Sierpnia 2015 Share Napisano 24 Sierpnia 2015 Gratulacje, piękny kaban! Prawdziwa ryba musi mieć kropki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aldebaran Napisano 9 Stycznia 2016 Share Napisano 9 Stycznia 2016 Już trochę czasu to tu wisi, ale tak z ciekawości - jaka mniej więcej gramatura tego jiga? Interesuje mnie czy taki kaban zagryzłby standardowej wielkości, małe pstrągowe jigi, czy to jakiś większy kaliber był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 10 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2016 4 gramy, dość mały jig. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luxis Napisano 18 Kwietnia 2016 Share Napisano 18 Kwietnia 2016 No...spory..Jednak wieksze też są:)Fot nr 2 to moje jedyne zdjęcie ryby-potoka który mierzył pod 70cm,nieszło go opanować do pozowania-sam byłem a w podbierak nie wchodził.Leży mi na udach,ja klęczę i pykam selfie z góry,nastepnie 61cm i 63cm....bez urazy...:) Aha...i jeszcze jedno-skala porównawcza---jeśli twój miał 71cm to mnie chyba miara się sprała w spodniach...:)Na 55może był...niecałe 70miał ten z moich ud-porównaj j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warcianin Napisano 20 Listopada 2016 Share Napisano 20 Listopada 2016 No i wyszło szydło z worka. Luxis masz kompleksy. Wbij sobie do głowy, że nie ty jedyny umiesz łowić ryby i przyznaj lepiej z honorem, że z Dawidem nie wiadomo, czy byś wygrał. Satysfakcjonujące i zabawne dla mnie jest to, że zdziwko cię chapsło, że ktoś a nie ty złowił taką rybę:) Jak dla mnie jak obserwuję cię tu i na innym forum jesteś zadufany w sobie i dobra nauka dla ciebie. Więcej skromności i klasy nie nadymaj się tak bo pękniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 22 Listopada 2016 Autor Share Napisano 22 Listopada 2016 luxis pstrąg że zdjęcia to tak zwany pstrąg Wojtek na przestrzeni lat około 7 został zlowiony przez wędkarzy około 6 razy. Raz kiedy miał 65 cm bodajże w 2012 r opisany był nawet na łamach Ww. Później przez kolejne 3 lata nie miał kontaktu z żadnym wędkarzem. Aż do roku 2015 kiedy ja go zlowilem i jeszcze jeden wędkarz. Obaj go zmierzylismy. Tak z ciekawości dodam że do tej pory słuch po nim zaginął, choć podobno widziano go na tarle w tym roku. Ps.Super pstrągi, napewno jesteś lepszy i Twoje są większe,tego się trzymajmy. Mi to nie potrzebne. Ważne że ja swoje wiem 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi