DAWID Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 tomik uwazasz ze nie czytałem tych postów i sie wypowiadam czytałem ale posty typu rasowy gówniarz czy cos takiego to juz przegięcie i chyba podpada pod regulamin w którym mowa o obrazaniu drugiej osoby czyz nie?? i nie wazne chyba w jakiej sytuacji to się dzieje......... tak jak mowie ak juz dawać ostrzezenie to obu stronom a nie jednej! jak juz tak to wogóle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 DareczeK zrobił z siebie ostatnimi czasy "wspaniałego wędkarza" - tak to odczułem z Jego wypowiedzi. A wszystko zaraz po tym jednym szczupaku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 A wszystko zaraz po tym jednym szczupaku... w takie już rozmyslenia nie wchodze pisze tylko wnioskując z postów tamtego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 tomik uwazasz ze nie czytałem tych postów i sie wypowiadam czytałem ale posty typu rasowy gówniarz czy cos takiego to juz przegięcie i chyba podpada pod regulamin w którym mowa o obrazaniu drugiej osoby czyz nie?? i nie wazne chyba w jakiej sytuacji to się dzieje Ależ oczywiście, że tak, jak Ci ktoś napisze tak poprostu coś takiego to może liczyć i na więcej niż jedno ostrzeżenie. Tylko w tym przypadku tak jak Ci napisałem, moim zdaniem sinus miał rację i świadczą o tym posty Dareczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 A wszystko zaraz po tym jednym szczupaku... w takie już rozmyslenia nie wchodze pisze tylko wnioskując z postów tamtego tematu Też o tym nie myślałem za długo - tylko czytając odrazu to zauważyłem - takie hmmm... cwaniactwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DareczeK Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 DareczeK zrobił z siebie ostatnimi czasy "wspaniałego wędkarza" - tak to odczułem z Jego wypowiedzi.A wszystko zaraz po tym jednym szczupaku... Żebyś nie był gołosłownym to znajdź mi posty dotyczące wędkarstwa , z których to " wymądrzam się " lub zgrywam "wspaniałego wędkarza" . Czekam tu na konkretne posty. I nie próbuj się wykręcać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 Wiadome, pogoda brzydka nie chce sie wychodzić na ryby... ale może by się przydało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 I nie próbuj się wykręcać. Wykręcam się - nie chce mi się szukać Może któregoś zimowego wieczoru, gdy będę się nudził... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtt Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 Z ciekawości i nudow przeczytałem o co dwaj Panowie się posprzeczali DareczeK i sinus Temat może podnieść adrenaline , co do ostrzeżeń to myśle że o jedno za mało, albo za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 Które są dość kontrowersyjne? spieprzyłeś Widzę po prostu że o ile "palenie głupa" na haczyku nie jest dozwolone i karane ostrzeżeniem o tyle "pieprzenie" jest już całkiem OK. Uważasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 jak najbardziej niewskazane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 tomik, ale z tym ostrzeżeniem dla siebie to przesadziłeś i co to znaczy "za mijaka"?? To po japońsku jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 22 Września 2008 Share Napisano 22 Września 2008 SZOK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 22 Września 2008 Share Napisano 22 Września 2008 Sarmaci!!, Ależ się "ostrzygli"! wspaniałe teatrum , Obawiam się jednak, że wysypywanie wiader z popiołem na głowę nic tu nie pomoże. Was tu w ogóle powinno nie być w tym czasie, bo jak wynika z opisu "Kategoria w kwestii pisania i odpowiedzi niedostępna w weekendy . Wracając do sedna wg mnie sinus wykonuje dobrze swoją robotę, ja również odniosłem podobne wrażenie jak wobler129, że Nasz kolega DareczeK obrósł w złote piórka, lekko się napuszył, i niestety oślepiony własnym "blaskiem" nie przyjmuje do wiadomości prostych argumentów, nawet tych specjalnie formułowanych dla łatwiejszego zrozumienia w języku potocznym. Ps Dobrze że ktoś z Was nie wpadł na pomysł żeby się ostentacyjnie samo-zabanować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DareczeK Napisano 22 Września 2008 Share Napisano 22 Września 2008 Wykręcam się - nie chce mi się szukać Może któregoś zimowego wieczoru, gdy będę się nudził... Pomogę Ci . Wklejam wszystkie moje posty napisane od 2 września (wtedy złapałem szczupaka). Wskażcie gdzie jest to "napuszenie", zgrywanie "wspaniałego wędkarza". Macie podane wszystko na tacy. 03-09-08 : Cyfrówke to ja mam , ale akurat brat zabrał nad morze . Jak mam możliwość zabrania aparatu to zawsze go biorę 03-09-08 : Pływają pewnie i większe. Gdyby ktoś zaczął dbać o te wody to byśmy mieli raj w Poznaniu. 03-09-08 : Upierałem się i nadal upieram, bo złowić na wodach PZW szczupaka 60 cm to już jest coś. Koniec offtopa. Dzisiaj uganiałem się z bocznym trokiem za okoniami, a łowiłem okonki 04-09-08 : Mi też nie do śmiechu bo październik się zbliża i studia 04-09-08, 21:36 Temat: Spory szczupak w małym stawie.. Ja bym spróbował ciężkim sprzętem, wahadłówy, duże blachy Wysłany: 04-09-08, 21:45 Temat: Mocowanie haczyka w gumie To chyba raczej nie od sandaczy , tylko od trzymania różnych kolorów kopyt w jednym pudełku. 05-09-08, 07:59 Temat: Podstawowe błędy Tutaj chyba wdarł się błąd 05-09-08, 16:32 Jest godzina 16:30 , Artech napisał post "dzisiaj" o 23: 05. Też tak często macie ? 07-09-08 O to współczuje 07-09-08, 14:44 Z tych kołowrotków co podałeś to bez zastanowienia brałbym Dragona Maxime. Mam poprzednią wersję tego kręciołka i mogę go polecić . Tego Kongera na twoim miejscu bym sobie odpuścił , kasa w błoto. 07-09-08, 16:32 Kręciłem tą okumką , jakoś mi nie przypadła do gustu. Sprawia wrażenie , że jest wykonana z kiepskich materiałów, takie to jakieś plastikopodobne. Dragon w wykonaniu bije ją na głowę. Co do pracy obu kołowrotków to tu i tu nie mam zastrzeżeń. 07-09-08, 16:33 Temat: pierwszy raz na żywca To już było wałkowane na forum, użyj opcji szukaj.... 08-09-08, 21:59 Temat: Uwagi techniczne do forum i portalu IE = Internet Explorer - straszne gówno, FF - Firefox- polecam 09-09-08, 15:14 ESSOX napisał/a: Lizusek ....... :mrgreen: dobre 11-09-08, 13:57 sympatyczna rybka 11-09-08, 14:03 Można też tak zrobić, że na głównej stronie portalu haczyk.pl utworzyć kategorię "Rekordy haczyka " i tam odpowiednio admin będzie mógł przestawiać ryby według rozmiarów. Będzie robił takie aktualizacje co jakiś czas. Co wy na to ? 11-09-08, 19:56 sinus napisał/a: pytanie powinno brzmieć "co na to admin " Dlaczego ? nie bardzo rozumiem. To zdanie 99.9% użytkowników nie liczy się ? 12-09-08, 18:55 Temat: Mamy nowy portal!!! wazelina i jedziemy 12-09-08, 19:50 chomik dałeś dobre zdjęcie ? ten wygląda mi na sznurówkę chyba że to dziwne złudzenie 13-09-08, 13:05 Od dłuższego czasu na spining używam żyłeczki Sufix Primo Xp, nie skręca się , wytrzymała, warta uwagi. Wytrzymała hol szczupaka więc zdała egzamin. 13-09-08, 13:12 Na szachtach łowie kilka razy w tygodniu. Dostęp z brzegu - jak najbardziej, jest sporo miejsc gdzie można spiningować - praktycznie na każdej szachcie jesteś w stanie połowić. Co do łowienia na grunt - nie bardzo , ponieważ dno jest zarośnięte. Chyba , że na "Edy" , ale to z wyspy- potrzebny środek pływający . Co do presji wędkarskiej to ostatnimi czasy jest dość duża. Zwłaszcza teraz ruszyli się spiningiści 13-09-08, 19:40 Temat: Żyłka na karpie Używał ktoś z was żyłkę Daiwa Tournament ? 14-09-08, 12:10 w tym tygodniu pewnie się wybiorę z dwa razy, więc jak co to dam znać 14-09-08, 13:06 1600 m Daiwa Infinity 0,27 i Sufix Xclelon 0,20 600m 15-09-08, 09:05 egon napisał/a: spróbować płoć z powietrza ? O to coś nowego :mrgreen: 15-09-08, 09:06 A co tu dużo mówić Lech pokazał wszystko na boisku. 15-09-08, 21:37 Aha, czyli zaczynacie od szachty "Nowakowskiego" - tam nie łowię, ale warto spróbować ( sandałek tam jest) - jak pójdziecie prawym brzegiem to dojdziecie do "Rozlanej", a po prawej od "Rozlanej" będzie "Glabisia" . Zależy jaka będzie pogoda , jeżeli taka jak dzisiaj to ja odpadam 16-09-08, 10:39 arek_glogow napisał/a: u mnie żyłka jak wytrzyma 4 wypady na ryby to jest dobra Ty holujesz ta żyłką tiry czy co ? Nie chce mi sie wierzyć , że po 4 wypadach jest do niczego 16-09-08, 12:29 A co ze szczupakiem zgłoszonym przez Mateusza ? Miała być weryfikacja 17-09-08, 11:37 nie lubię takich zabaweczek 18-09-08, 11:00 Mam pytanko do karpiarzy - czy taka pogoda jaką mamy za oknem, czyli 13*, pochmurno, jest dobra na wypad na karpie ? Pytam bo mam zamiar jechać w najbliższy weekend. Czy najlepszy okres brań karpia już minął ( czy dopiero się zacznie ) ? 18-09-08, 13:28 To trudna woda , więc tak łatwo nie będzie. Ten szczupak jest z "Miruchy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 22 Września 2008 Share Napisano 22 Września 2008 Wklejam wszystkie moje posty napisane od 2 wrześniaWszystkie ?, czekałem kilka godzin bo myślałem że coś jeszcze dokleisz..ale skoro uważasz że to wszystko to sprawa jest jasnaMacie podane wszystko na tacy [...] Wskażcie gdzie jest to "napuszenie", Sam wiesz...najlepiej co na tej tacy już się nie zmieściło i tam szukaj odpowiedzi.Ps. Nikt nie zamierza Cię dissować, bo to dziecinada, spotykamy się tutaj by sobie pomagać/ dzielić doświadczeniem i to jest naszym głównym celem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 22 Września 2008 Share Napisano 22 Września 2008 DareczeK napisał/a:Wklejam wszystkie moje posty napisane od 2 września Wszystkie ?, czekałem kilka godzin bo myślałem że coś jeszcze dokleisz..ale skoro uważasz że to wszystko to sprawa jest jasnaDareczeK napisał/a: Macie podane wszystko na tacy [...] Wskażcie gdzie jest to "napuszenie", Sam wiesz...najlepiej co na tej tacy już się nie zmieściło i tam szukaj odpowiedzi czego zabrakło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DareczeK Napisano 22 Września 2008 Share Napisano 22 Września 2008 DareczeK napisał/a: Wklejam wszystkie moje posty napisane od 2 września Wszystkie ?, czekałem kilka godzin bo myślałem że coś jeszcze dokleisz..ale skoro uważasz że to wszystko to sprawa jest jasna DareczeK napisał/a: Macie podane wszystko na tacy [...] Wskażcie gdzie jest to "napuszenie", Sam wiesz...najlepiej co na tej tacy już się nie zmieściło i tam szukaj odpowiedzi. Ps. Nikt nie zamierza Cię dissować, bo to dziecinada, spotykamy się tutaj by sobie pomagać/ dzielić doświadczeniem i to jest naszym głównym celem. tak to są wszystkie moje posty zamieszczone na forum od 2 września. Postów dotyczących piłki nożnej nie wkleiłem bo to chyba ma mało wspólnego z wędkowaniem. Wobler zarzucił mi udawanie "wspaniałego wędkarza". Ty napisałeś , że się " napuszyłem" po tym szczupaku - to teraz wskażcie w którym miejscu ? Brak odwagi do przyznania mi racji ? tak było na tym forum od zawsze , i tak pozostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 22 Września 2008 Share Napisano 22 Września 2008 DareczeK wyjaśniłem Ci to. Wspaniały wędkarz to może złe określenie, ale napuszenie jest zdecydowanie odpowiedniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DareczeK Napisano 22 Września 2008 Share Napisano 22 Września 2008 DareczeK wyjaśniłem Ci to. Wspaniały wędkarz to może złe określenie, ale napuszenie jest zdecydowanie odpowiedniejsze Czy ja piszę w innym języku ? W którym poście jestem "napuszony". Proste pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 22 Września 2008 Share Napisano 22 Września 2008 We wszystkich od 2 września Sprawdź jak się wypowiadałeś wcześniej. Nie pewnie, z pytaniami. A tutaj odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DareczeK Napisano 22 Września 2008 Share Napisano 22 Września 2008 Dobra, starczy.... już się ośmieszyłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 22 Września 2008 Share Napisano 22 Września 2008 Dobra, starczy.... już się ośmieszyłeś. Nie ośmieszyłem się. Wyraziłem swoją opinię. Widzę, że nie jestem sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 22 Września 2008 Share Napisano 22 Września 2008 tak to są wszystkie moje posty zamieszczone na forum od 2 września. Postów dotyczących piłki nożnej nie wkleiłem bo to chyba ma mało wspólnego z wędkowaniem. Natomiast nie przeszkadzało Ci to zamieścić postów o aparacie cyfrowym, przeglądarce internetowej itp.. piłka nożna nie była już tak wygodna? Chodzi o Twoją postawę a nie o wędkowanie,Ty napisałeś , że się " napuszyłem" po tym szczupaku nie napisałem że po szczupaku, natomiast prawdą jest że się napuszyłeś.Brak odwagi do przyznania mi racji ? tak było na tym forum od zawsze , i tak pozostanie. Masz racje kompromituj się i pogrywaj tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DareczeK Napisano 22 Września 2008 Share Napisano 22 Września 2008 Natomiast nie przeszkadzało Ci to zamieścić postów o aparacie cyfrowym, przeglądarce internetowej itp.. Uznałem te posty za mało istotne, ale jeżeli ich brak Cię tak boli to proszę bardzo : "08-09-08, 21:59 Temat: Uwagi techniczne do forum i portalu IE = Internet Explorer - straszne gówno, FF - Firefox- polecam" "Cyfrówke to ja mam , ale akurat brat zabrał nad morze . Jak mam możliwość zabrania aparatu to zawsze go biorę :wink:" bez komentarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi