luxis Napisano 15 Kwietnia 2016 Share Napisano 15 Kwietnia 2016 Dzięki,staram się..:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadiush Napisano 7 Maja 2016 Share Napisano 7 Maja 2016 Gorzów nie jest może popularnym i znanym miastem ale na pewno nie brakuje tu miejsc do street fishingu. Można pospinningować jak i osiąść na jakimś siedzisku czy nawet rozstawić profesjonalne stanowisko do łowienia na tyczkę. Bulwar jest spory i może pomieścić wielu wędkarzy chcąc np. zrobić jakieś zawody koleżeńskie lub coś w tym stylu,a nawet jakiś zlot. Po drugiej stronie Warty wycięto drzewa i jeśli ktoś woli może łowić na dłuuugim zielonym brzegu Także do wyboru do koloru 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 21 Czerwca 2016 Share Napisano 21 Czerwca 2016 Przyznać się tu szybko, komu kibicować 2-3 lipca na SFW 24godz.?! Ja niestety udziału nie wezmę. Jak to mówi moja pani, albo rybka, albo pipka:) Koledzy którzy szukają kumpli do wspólnych wypraw wędkarskich we Wrocławiu i okolicach, to ta impreza jest niepowtarzalną okazją. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 21 Czerwca 2016 Share Napisano 21 Czerwca 2016 Ja się skusiłem Szanowna Małżonka jednak idzie do pracy to ja się integruje na SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odys80 Napisano 29 Czerwca 2016 Share Napisano 29 Czerwca 2016 ja tez startuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 4 Lipca 2016 Share Napisano 4 Lipca 2016 24h - Street Fishing Extreme 2016 Wrocław W weekend z ekipą Haczyków rywalizowaliśmy dzielnie na dość wyczerpującej imprezie przez sen chyba kręciłem korbą po 24 h spinningowania kilka foto: Nawet udało się w połowie rywalizacji wydłubać coś większego lał deszcz ale się nie poddawaliśmy Boleń 62 cm Do złowienia pływa dalej W miejsca które chroniły przed deszcze i dawały możliwość połowić chwilami robiło się gęsto Więcej relacji i ciekawych foto : http://jerkbait.pl/topic/76078-24h-street-fishing-extreme-2016-wrocławonline/ 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalvcf Napisano 4 Lipca 2016 Share Napisano 4 Lipca 2016 Gralacje za rybki i wytrwałość w takim maratonie przy takiej pogodzie!:) Ja w tym roku odpuściłem SFE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN82 Napisano 5 Lipca 2016 Share Napisano 5 Lipca 2016 @Booryss gratulacje któryś już raz Nadmienię, że rybka okazała się największą w nocy ;D Pełen szacunek za wytrwałość, zwinność i szybkość w nocnym "szczupakowaniu" do wody za bolkiem Pozostałym uczestnikom gtatuluję również, było na prawdę mega i do zobaczenia nad wodą ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 5 Lipca 2016 Share Napisano 5 Lipca 2016 Gratuluję wyników! Nie wiecie może, czy w Krakowie w tym roku odbędzie się ta impreza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morelowy Napisano 5 Lipca 2016 Share Napisano 5 Lipca 2016 W Krakowie jednak 27.08 (sobota) http://krakow2016.evenea.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 5 Lipca 2016 Share Napisano 5 Lipca 2016 O widzisz, dzięki za info. Ktoś planuje brać udział? Może jakiś wspólny trening przed zawodami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 5 Lipca 2016 Share Napisano 5 Lipca 2016 Z tego, co się orientuję, Booryss to weteran wrocławskiego SF. Był na pierwszym oficjalnym spotkaniu na wrocławskich wyspach. Nawet złowił tam pierwszą rybę pod formułą SF i w dodatku na muchę. Był to fajny klenik. Trochę pech go prześladował, bo pamiętam, że w tamtej edycji zdefektowała mu wędka. W tej, doszły mnie słuchy, że również w ferworze walki kij się uszkodził. Ale gospodarze, ponoć, za największą złowioną rybę nocą, ufundują upominek. Jest szansa, że będzie fajna nagroda i zrekompensuje się strata. Poczekamy na zakończenie i ogłoszenie wyników. Jak to bywa z pogodą, namieszała i bardzo utrudniła rywalizację. Ci, co są w temacie, orientują się, że miejscowi rezygnowali z podjęcia walki. Ta formuła wymaga sporego wysiłku. Po tym wszystkim, przynajmniej jeden dzień, jeszcze pokutuje zmęczeniem. Gratulacje dla organizatorów i wszystkich biorących udział! Ja niestety nie odważyłem się uczestniczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAZ Napisano 5 Lipca 2016 Share Napisano 5 Lipca 2016 Godzinę temu, jaceen napisał: . Ci, co są w temacie, orientują się, że miejscowi rezygnowali z podjęcia walki. Jak dla mnie miejscowi a zwlaszcza Boorys podjeli walke do konca w naprawde trudnych warunkach( sam sie przekonalem) Szacun dla Grzeska i Marcin82 i Graty za bolka Grzesiek nalezal sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 5 Lipca 2016 Share Napisano 5 Lipca 2016 Dobra dobra dość już tego słodzenia nie tylko ja latałem ponad 24 h z kijem po mieście. Przemek też nie spał i starał się coś złowić on to powinien dostać medal bo chyba nie było miejsca w które by nie zaglądnął znając jego temperament Patryk też sie trzymał dopiero w Niedziele 3 godzinki pauzy zrobił , tak dzielnie dotrzymywał mi towarzystwa i to dzięki niemu ja wytrzymałem. Bacyk mimo obecności w krate tak jak by był cały czas A po Bolenia poszedłem na pewniak w sprawdzone miejsce i wiedziałem ze jak coś się skusi to nie będzie małych rozmiarów i udało się o mały włos nie uciekł z moim wobkiem ale go dorwałem w ostatniej chwili. Taka moja przewaga dobrej znajomości miejskich bulwarów i starannej obserwacji Jacena 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 5 Lipca 2016 Share Napisano 5 Lipca 2016 Rzeźnia i masarnia...tak podsumuje pogodę towarzyszącą nam na SFP 😆 upór i wiara boorysa w wynik w najbardziej paskudnym okienku pogodowym musiała zostać nagrodzona. Został zdecydowanym królem nocy 😆. Zabawa świetna, bo uczestnicy kapitalni, bez napinki i nadęcia...w większości ☺ Reprezentacja haczyka.pl dała radę a wynik Grześka jest na to dowodem. Pozdrawiam niewyspanych ☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 5 Lipca 2016 Autor Share Napisano 5 Lipca 2016 Gratuluję wyników i samozaparcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 29 Sierpnia 2016 Share Napisano 29 Sierpnia 2016 Witam. Jednego z wędkarzy spotkała przykra niespodzianka. Nie będę swoich przemyśleń i co o tym sądzę przedstawiał, tylko pozostawię ocenie Wam. Myślę, że na podstawie takich informacji powinniśmy stworzyć, albo chociaż informować siebie nawzajem o miejscach, gdzie miejskie łowienie może być przez PSR postrzegane za nielegalne. http://jerkbait.pl/topic/78217-absurdalne-mandaty-psr/#entry1961229 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamson12398 Napisano 14 Września 2016 Share Napisano 14 Września 2016 Ktoś może z Gdańska?? Jak łowienie na Motławie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi